Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam978
Toplam Ziyaret1669364

Karaisalı Atatürk Parkı içindeki Park Cafe’de Gaffar Özdemir’in ev sahipliğinde yapılan toplantı dostane bir şekilde gerçekleştirildi

  Karaisalı eski Kaymakamı Hidayet Sarı döneminde kurulan ve birçok sosyal ve ekonomik projelere imza atan Karaisalı Platformu’nun dağılmasından sonra, ortaya çıkan Karaisalı Dost Meclisi beşinci toplantısını yaptı.

Karaisalı Atatürk Parkı içindeki Park Cafe’de Gaffar Özdemir’in ev sahipliğinde yapılan toplantı dostane bir şekilde gerçekleştirildi. Karaisalı Haber Sitesinin de davetli olduğu toplantıda, Karaisalı’nın birliği,dirliği ve beraberliği üzerine sohbetlerde bulunuldu. Dost Meclisi Üyesi Aziz Özcan, kurdukları meclisin  Mevlana’nın ünlü sözü “Gel,Gel, Gel” üzerine kurulu olduğunu ifade etti. Katılan tüm üye ve konukların tek tek söz alarak konuşma yaptığı toplantıda, Kaledağı Köyü Muhtarı İbrahim Avcı’nın ilçe gençliğine yönelik olarak alkol,sigara ve uyuşturucu konusunda eğitim çalışması yapılması önerisi kabul edildi.

Bu konuda Yeşilay Genel Merkezi ile temasa geçilerek en kısa zamanda bu konuda bir konferans verilmesi kararlaştırıldı.

Dost Meclisi toplantılarının her onbeş günde bir  devam etmesi oybirliği ile kabul edildi.



1296 kez okundu

Yorumlar

     22/09/2013 15:27

yemeklerle birbirlerinin midesine bayram yaptırıyorlar dost meclisinin icraatları var mı varsa nedir
Misafir - misafir

     22/09/2013 09:11

Kardeşim arkadaşım gönül taşım gaffar özdemir bey .seni tebrik ediyorum işin gönlün bol olsun diliyorum. dostunda bol olsun ama sana tavsiyem sen bu işi bizden daha iyi bilirsin. yolda yürüyen kalıcı dos ve kalıcı arkadaş olsun .dostun bol arkadaşın bol olsun sayğı ve selamlarımla.
Misafir - adanadan

     21/09/2013 11:13

Sayın dost meclisi üyeleri peşinen söyleyim yaptıklarınzı alkışlıyoruz.Lakin amacınız Müslüm ÖVEÇ beyi başkan yapmak için bir çaba içnmde iseniz yanılgı içindesiniz.Bu ilçede tek çare ne ahmet nede mehmettir.Tek çare YUSUF İYİDİR.Yusuf İYİ nin dışında girişilecek çareler boşadır.Yusuf İYİ bu ilçenin tek çaresidir.SOn kurtarıcısıdır.yarmadı demeyin.
Misafir - Çakallı LObisi

protesto     21/09/2013 11:11

bakılınca görülüyorki akp güreşlerini protesto eden gurub bir araya gelmiş bu toplantı alternetif akp gibi
Misafir - murtcu

Boş çuval ayakta durmaz.     21/09/2013 03:30

Böyle toplantılara keşke hep aynı,tek tip aynı partinin temsilcileri değil de ilçenin ileri gelenleri de-Osman Hayri Oktay,Abdullah Hoca,Sandıkçı Mustafa,Çömelekli İbo,Teyfiğin İbo,Savaş,Deli Cumali,Tahsin Durmuş,Aşçı Ahmet,Galalı Hüseyin,Zopcuk,Fırıncı Ufuk,Kasap Orhan vd arkadaşlar da katılsa toplantı hayli renkli geçer.Hatta Videosu top trend olur. Tabi bu fotoğraftaki ağır beyler istemez bunu. Gerçekleri söyleyenleri, haykıranları iktidar sahipleri hiç sevmez. Çünkü koltukları altlarından kayar gider. Milletin dertlerini öğrenmek istiyorsanız esnafa,camiye,pazara,tribünlere bir çıksanız ne malzemeler var orda?Gülerken ağlarsınız. Yukardaki toplantı çok göstermelik olmuşa benziyor. Karaisalılısınız bir de hayat içiyorsunuz. İlçemizin suyu yok mu?Bu bile ilçenize sahip çıkmadığınızı gösteriyor. Küçük ayrıntılar, yapbozu tamamlıyor.
Misafir - Bu Gala Taşlı Gala

     20/09/2013 21:20

Tevazu sahibi müslümanlar önemli meselelerinde asla istişareyi terk etmezler. Çünkü onlar sadece kendi akıllarına güvenip kibirle yürümezler.( hadisi şerif) Ben buradaki insanlarında Karaisalı da ne yapabilirizin kaygısını taşıyarak toplanmış olduklarını düşünüyor ve bu gaye doğrultusunda doğru yoldan ayrılmamalarını ümid ediyorum... Bu arada gizli saklı işleri olsa gazetecinin ne işi var orda... Kedinin boynuna ciğer asılmaz misalii :)))
Misafir - lobi neymiş diaspora

     20/09/2013 21:58

Post kavgası demişler resimdeki bakıyorum da hiç birisinin de bir beklenti uğruna oraya toplanmış olduklarını düşünmüyorum.. Yiyin için demişsiniz bildiğim kadarıyla masrafları insanlar kendi ceplerinden ödüyorsa kime ne!!! bende arkadaşlarıma yemek ısmarlıyorum yeri geldiğinde...
Misafir - abuzittin

İSTEĞİM VE ANCAKLARIM VAR     20/09/2013 15:32

GELEYİİM ,ÖNCELİK İNSAN VE İNSANA SAYĞI OLACAKSA GELEYİM, HOŞGÖRÜLÜ OLACAKSAK GELEYİM, KARAİSALILARA DERDİNİZ NEDİR VE BİZDEN İSTEĞİNİZ NEDİR SORUSUNU EV EV YAZILI SORUP CEVABI DA YAZILI ALMAK ÜZERE ANKET YAPACAKSAK GELEYİM, SORUNLARA ÇÖZÜM OLACAKSAK GELEYİM ,TAŞ OCAKLARINA YASAL İŞLEM BAŞLATACAKSAK GELEYİM, KARAİSALIYLA İLGİLİ PROJESİ OLANLARI ADAM YERİNE KOYACAK GELEYİM,POLİTKA KONUŞMAYACAKSAK GELEYİM,YAPILANLARI ,YAPILACAKLARI HALKLA PAYLAŞACAKSAK GELEYİM,ANCAK GİZLİ SAKLI GÜNDEMİNİZ VARSA GELMESEK SİZİN İÇİNDE BİZİM İÇİN DE VE ÖZELLİKLE KARAİSALI İÇİN DE DAHA İYİ OLUR.
Misafir - ÖZİŞ

KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM.     20/09/2013 14:31

Evet bu arkadaşlar yakında yükseklere çıkarlar ama şu parçayı da dinlemeden yapamazlar kendimizi ettik kendimiz bulduk (RAHMETLİ NEŞAT ERTAŞ'DAN).Kaymakam gitti zaten çalacak kapıda yok Akşam gelelim yemeklerimizi yiyelim güç gösterisi yapalım ama yapan da kendine yapar.hani ilçede birlikten bahsedenler bunlarmı acaba???Yazık karaisalı bir yere ilerleyemedi bunların sayesinde de ilerleyemez.Müslüm Öveç'e soruyorum günlük yazı paylaşıyordun birlik beraberlik,kardeşlik dostluk teeee.İlçeye verdiğiniz zarar yeter.
Misafir - Söğütlü Kahve Lobisi

TERAZİ     20/09/2013 12:45

KARAİSALI DA YAPILMIŞ KÜÇÜK İŞLER, PLANLANMIŞ BÜYÜK İŞLERDEN ÇOK DAHA İYİDİR...
Misafir - Osman

TEBRİK     20/09/2013 12:23

YAPABİLİRLER, ÇÜNKÜ YAPABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORLAR VE İNANMIŞLAR...AZİZ ÖZCAN Bey'i tebrik ediyoruz.Karaisalı adına ekonomik sosyal kültürel siyasal netür katkı gerekirse biz burdayız diyor sanırım.
Misafir - Çay Bahçesi

İYİLİK     20/09/2013 12:20

BİR ARAYA GELMEK BAŞLANGIÇTIR. BİR ARADA DURABİLMEK İLERLEMEDİR. BİRLİKTE ÇALIŞMAK BAŞARIDIR.
Misafir - Hafız

NE OLURSAN OL SENDE GEL      20/09/2013 12:38

BİZİ GÜÇLÜ YAPAN YEDİKLERİMİZ DEĞİL, HAZMETTİKLERİMİZDİR. BİZİ ZENGİN YAPAN KAZANDIKLARIMIZ DEĞİL, MUHAFAZA ETTİKLERİMİZDİR. BİZİ BİLGİLİ YAPAN OKUDUKLARIMIZ DEĞİL, KAFAMIZA YERLEŞTİRDİKLERİMİZDİR.
Misafir - Ahmet

SENDE GEL      20/09/2013 12:55

Arkadaşlar ve dostlar insan hayatında çok önemli bir yer tutar ve pek mühim roller, misyonlar ifâ ederler. Öyle arkadaşlıklar, ahbaplıklar olur ki, insan onlarla beraber olduğu kadar aile fertleriyle birlikte olmaya imkan bulamaz.
Misafir - Kadir

herkes kazandı kimi istiyorsun?     20/09/2013 12:55

kardeşim 5 kez toplanmış yenmiş içilmiş çaylar gelmiş tatlılar gelmiş kebaplar geelmiş diyorsunuz.bundan daha büyük ne olabilir ilçede.tatlıcı köse 5 kez tatlı parası almış.çaycılar 5 kez çay parası almışlar kebapçılardan 5 kez kebap gelmiş yemişler.su içmişler kola almışlar marketten bak kaç kişi para kazxanmış daha ne istiyorsun dimi.meseleye birde bu pencereden bakmak gerekir.eeeeeee birde uzaktan gelenler v ar mazot benzin alanlar var petrolcülerde kazanmış.halk mı dedi.ne halkı ya hangi halktan bahsediyorsun.ya kardeşim halk çay bahçesindeki yenen kebapların kokusundan doymuştur adamı güldürme.halka koku yeter.
Misafir - kar-zarar meselesi

MEMLEKET     20/09/2013 11:37

ÖYLE TOPLANMAKLA YEMEKLE BİR YERE VARAMAZSINIZ AĞALAR İCRAAT LAZIM 5 TANE TOPLANTI OLMUŞ YENMİŞ İÇİLMİŞ NE OLMUŞ NE ELDE EDİLMİŞ HANGİ FABRİKANIN TEMELİ ATILMIŞ HANGİ KİŞİLER İŞE YERLEŞTİRİLMİŞ HANGİ MUHTACA YARDIM EDİLMİŞ BUNLAR ÖNEMLİ SİZİN TOPLANTINIZ SIRF GÖSTERİŞ BAŞKA HİÇ BİRŞEY DEĞİL HAVNDA SU DÖVÜYORSUNUZ MARİFETMİŞ GİBİ BİRDE BOY BOY RESİM ÇEKİNİYORSUNUZ İCRAAT LAZIM İCRAAT BOY GÖSTERMEKLE ANCAK GÖVDENİZ GÖZÜKÜR İİCRAAT GÖZÜKMEZ.
Misafir - KARAİSALILI

GAFFAR ÖZDEMİR BEY GÜNAY YÜCE GİBİ BİR MARKADIR İLÇEDE.     20/09/2013 11:56

40 YILDIR SİYASETİN İÇİNDE PİŞEN İLÇEDEKİ TÜM SİYASİLERE TAŞ ÇIKARTACAK,40 YILDIR ADI İLÇEDE HİÇBİR ŞAİBE İLE ANILMAYAN,40 YILDIR BU İLÇE İÇİN MÜCADELE DEN,40 YILDIR BOĞAZINDAN BİRTEK HARAM LOKMA GEÇMEYEN GAFFAR ÖZDEMİR BEYE BU İLÇE SAHİP OLDUĞU İÇİN ÇOK ÇOK ŞANSLIDIR.AK PARTİ BÖYLESİNE DÜRÜST BİR YÖNETİCİYE SAHİP OLDUĞU AK PARTİ DE ÇOK ŞANSLI.ARTIK BÖYLESİNE BİR SİYASETÇİYİ BİZLER BELEDİYENİN BAŞINDA GÖRMEK İSTİYORUZ.AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINI GAFFAR ÖZDEMİR BEYLE KAZANABİLİR ANCA.
Misafir - İLÇE İLERİ GELENLERİ ADINA

ilçede hayat çok güzel.     20/09/2013 10:37

daha önce dört kez toplandığını söylüyorsunuz (ben değil siz söylüyorsunuz) peki dört toptantı sonucu ne oldu bilen varmı?hep aynı şeyler yensin yemekler içilsin çaylar eeeeeee tatlıcı köse de orda oh hayat ne güzel.bu ilçede hayat bazılarına beleş gerçekten de.
Misafir - ilçe gerçekcisi.

Bir olalım     20/09/2013 09:42

Birlik beraberlik için atılan her adım takdirle karşılanır.'Cumhuriyet aklı hür vicdani hür nesiller ve karakterli ,seciyeli muhafızlar ister' der Atamız.Katılanlar düşüncelerini açık yüreklililkle Hacı Bektaşı Velinin ,Yunusun ,Mevlanın ve M.Kemal Atatürkün fikirleri doğrultusunda açıklarsa millete hayır getirir.
Misafir - Ata

     20/09/2013 09:43

herzaman heryerde aynı şeyi söylüyoruz.bu ilçe için kim taş taş üstüne koyarsa ALLAH RAZI OLSUN.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

Ne olur yemekleri kaldırın ortadan.     20/09/2013 08:05

gene mi gene mi yemek?ya ne olursunuz şu yemek işini kaldırın ortadan ne olursunuz ALLAHINIZI seviyorsanız.SOnra ne konuşursanız konuşun.Yıllardır konuştunuz konuştunuz hep konuştunuz.Lakin yıllarıdr birtek icraatınızı göremedik ne yazık ki.Artık sözün bittiği yerdesiniz.Eyleme ve icrrata geçme vakti geldi ve geçiyor.
Misafir - Sami

dostmu postmu     20/09/2013 08:42

manzaraya bakılırsa bir yer kapma telaşına girmiş bir post sahibi olsam havası hakim dost meclisinden gari post meclisi
Misafir - saydere lobisi

AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173