Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam813
Toplam Ziyaret1669199

AK Parti Genel Merkezinin aldığı karar ile 13’ü yeni toplam 30 Büyükşehirde mitingler yapılacak. Bu karar doğrultusunda, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Ekim’de Adana'da yapacağı mitingi için çalışmalar başladı.

Adana Teşkilatları, AK Parti'nin yerel seçim kampanyası dahilinde yapacağı mitingine hazırlanıyor.

 AK Parti Adana İl Başkanlığı, İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı başkanlığında ilk miting toplantısını yaparak bir heyet oluşturdu. 6 Ekim’de yapılacak miting için bir ‘Tertip Komitesi’ kurduklarını belirten İl Başbakanı Ziyaeddin Yağcı, kurulan komiteye İl Sekreteri Yalçın Limoncu’nun başkanlık edeceğini açıkladı.

 Miting öncesi çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, AK Parti Adana İl Başkanlığı'nın miting için tüm ayrıntıları düşünerek ve olabilecek aksaklıkları hesap ederek hazırlıklar yapacağını söyledi.

 Miting anonsları, Miting alanının süslenmesi, mitinge gelecek olan vatandaşların rahat bir şekilde gelmelerinin yanı sıra, giriş ve çıkışların sorunsuz sağlanması için çalışmaların yapılacağını ifade eden İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, "Daha öncesinde birçok teşkilat mensubumuzla 6 Ekim’de yapacağımız mitingle alakalı görüşmeler yapsam da, bu toplantımızda miting için bir ‘Tertip Komitesi’ oluşturduk. Heyecanlı ve görkemli bir miting olacağına inanıyoruz. Adanalı hemşehrilerimizin bugüne kadar yapılan tüm mitinglerde Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığına hep şahitlik ettik. 6 Ekim’de yapılacak olan mitingde de en yüksek katılımı göstereceklerine canı gönülden inanıyorum. Büyük Ustanın gelişini büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. Adana, her yapılan mitingde, her girilen seçimde hiç bir zaman bizleri mahcup etmedi. Bu anlamda Adanalı hemşehrilerimize her zaman minnettar olduk. Hemşehrilerimize destekleri için bir kez daha teşekkür ediyoruz. 6 Ekim’de ki mitingde de bizleri yalnız bırakmayacaklarını umuyor, Tüm Adanalı hemşehrilerimizi şimdiden mitinge davet ediyoruz" dedi.

 



657 kez okundu

Yorumlar

Açılımla balonu patlayanlar hangi yüzle miting yapıyor.Miting yapması gerekenler neden yatıyor?     19/09/2013 17:02

AKP, hangi akla hizmetederek ve hangi yüzle miting yapıyor hayret? Asıl miting yapması gerekenler Ankara'da horul horul uyurken açılım deyip PKK'yı meşrulaştırmak isteyenler,Doğu ve Güneydoğu'yu teröriste teslim edenlere yazıklar olsun.Hangi işiniz düzgün ki milletin karşısına çıkma cesaretini gösteriyorsunuz? Asıl kabahat AKP'de değil; onlara rey verip bu kötü tabloyu yaşatan seçmenler topluluğu. Herkes layık olduğu şekilde yönetilir.
Misafir - Şanlı Mazi

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339