Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam506
Toplam Ziyaret1668148

UMUMİ TUVALETTE ARTIK AYNA VAR


Karaisalı'nın en büyük sorunları arasında sayılan umumi wc ya da tuvaletlerin eksikliği sayılmakla bitmiyor. Örneğin hangi tuvalete gitseniz bu sorun karşınıza çıkar. Bu soruna ise çözüm bulan bir kişi ise Karaisalılı olmayan bir kişi.
5 yıldır ilçede yaşayan Mersin'in Bozyazı ilçesi doğumlu 26 yaşındaki Mehmet Aşiret, Özel İdare İşhanı zemin katta bulunan umumi tuvalete girdiğini, lavabonun önüne geldiğinde elini yüzünü yıkadığını ve bir de aynaya bakmak istediğini belirterek, duvarın boş olduğunu gördü. Buna çok sinirlenen Mehmet Aşiret, o sinirle gidip bütçesine uygun küçük bir aynayı alarak duvara monte ettiğini söyledi.
Yan yana bulunan iki tuvaletten birinin ağzına kapak alddığını söyleyen Aşiret,diğer tuvaletede kapak takmak istediğinde çevredeki vatandaşların kendisine engel olduklarını ifade etti.
ÖZÜRLÜLER İÇİN TUVALET YOK
Aşiret, ilçede bir kaç tane umumi tuvalet olduğunu, bayanlar için yapılan tuvaletlere erkeklerin girdiğini kaydederek, en önemlisinin de özürlüler için bir tuvaletin bulunmayışını gösterdi. Belediyenin, Özel İdarenin ve Kaymakamlığın bu önemli sorunu çözmesi gerektiğinin altını çizen Mehemt Aşireet, konunun takipçisi olacağını sözlerine ekledi.



959 kez okundu

Yorumlar

söz bize düşmez.     19/09/2013 10:51

bir ilçenin medeniyeti tuvaletlerinden belli olur.fakat şlçe belediyesi yetkilileri o tuvaletleri ilçeye yakıştırıyorsa bize söz söylemek düşmez.
Misafir - genç aktaşlılar lobisi.

     19/09/2013 09:40

geçen hafta yolum düştü o tuvalete girmek istedim.kendimi dışarı zor atttım az daha zehirlenecektim pis kokudan.tuvalete girenler yanında gaz maskesi getirsinler.sonra allah korusun başlarına bişe felan gelmesin.
Misafir - hal esnafı biri

binlerce kere söylemedik mi?     19/09/2013 08:52

gene gene gene haklı çıktık haklı çıkmaktan gına geldi artık. Burda 4 yıldır hem belediye yetkililerine hemde kaymaamlık yetkililerine bas bas bağırıyoruz yalvarıyoruz ne olursunuz şu ilçedeki tuvaletlere bir el atın diye.Selampınardaki Rahmetle yatanlar dahi duydu ama her nedense ilçedeki Ne belediye başkanımız nede meclis üyelerimiz nede başkan vekilimiz Ahmet Şekerci Kardeşimiz duydu.BU haberden sonra inşallah sağır olan kulakları kör olan gözleri görür inşallah ve ilçe tuvaletleri tertemiz ve hijyen duruma getirilir.Çünkü bağıra bağıra nefesimiz kesildi.hal tyvaleti desen öyle.Garajlardaki tuvalet desen öyle.Lazoğlunun ordaki tuvalet desen öyle.hangi birisini sayayım binlerce kere söylendi.
Misafir - çay bahçesi analizcisi

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339