Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam214
Toplam Ziyaret1667856

Çırak, “Üyelerimiz bizim yol arkadaşlarımızdır”

 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çukurova ilçe Başkanlığı seçim süreci boyunca kayıtlarında bulunan yaklaşık 23 bin üyelerini tek tek ziyaret ederek  onlarla görüşecek.

37 köy ve mahallede bulunan  üyeleri ile bir araya gelecek olan AK Parti teşkilatı, üyelerin sorunlarını yerinde dinleyecek. Partililer, ziyarette üyelere seçimin önemi vurgulanarak partileri için çalışma yapmaları da istenecek.

Bu ziyaretlerin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Av. Ramazan Çırak, “Bizim AK Parti olarak, bu zamana kadar imza attığımız tüm başarıların arkasında öncelikle üyelerimizin samimi gayreti, çabası ve emeği vardır. Üyelerimiz, bizim ülke ve millet sevgisiyle, aynı hedeflere aynı ruhla yöneldiğimiz, hüzünleri de sevinçleri de paylaşmak suretiyle kader birliği ettiğimiz yol arkadaşlarımızdır. Çukurova AK Parti Teşkilatı olarak üye ziyaretleri partimiz için büyük önem taşımaktadır. Üyelerimizle sürekli olarak değişik etkinliklerde bir araya geliyoruz, gelmeye devam edeceğiz. Ancak, bu çalışmalarımız diğerlerinden farklı olarak tamamen üyelerimize yönelik olup, onları ziyaret ederek, hasbihal etmek, istişare etmek, iletişim bilgilerini güncellemek suretiyle bundan sonraki çalışmalarda da birlik ve beraberlik içinde hareket edebilmek, kardeşlik hukukumuzu arttırabilmek isteğindeyiz. Böylelikle seçimlere kadar ziyaret edilmedik tek bir üye bile kalmamasını istiyoruz” diye konuştu.



578 kez okundu

Yorumlar

Adam Gibi Adam     13/09/2013 22:49

Asil duruşlu Başkan Karaisalıda olmalıydı.
Misafir - Frantuz

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436