Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam852
Toplam Ziyaret1682839

AK Parti'ye yakın gazeteci Erol Şennur'a göre Başbakan 6 Ekimde Adana'da mitingde Adana adaylarını açıklayacak


EROL ŞENNUR
ELİT HABER SİTESİ



AK
 Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eylül ayının ortasından itibaren öncelikle; 13 büyükşehir başta olmak üzere her hafta bir Büyükşehire giderek yerel seçimdeki belediye başkan adayını mitingle açıklayacak.

Genel Merkezin bu takvimine göre, Başbakan 6 Ekim Pazar günü Adana’ya gelecek ve o gün tabir yerinde ise A’dana’nın siyasi kuyruğu kopacak.

Uğur Mumcu meydanında düzenlenecek Mega mitingle Adanalılar, hem Başbakanla buluşacak hem de, merakla bekledikleri AK Partinin Büyükşehir adayını da resmen öğrenmiş olacak.

Başbakan da, o gün alanda toplanan binlerce Adanalının önünde adayın eline kaldırarak hem onu tanıtacak, hem partisi, hem de adayına destek isteyecek.

Tabii; mitinge 5 hafta kala şimdiden başta siyasiler olmak üzere herkesi büyük bir heyecan sardı.

Başta, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik olmak üzere, Milletvekilleri, İl ve ilçe  Başkanları, yöneticiler ve Belediye Başkanları miting günü Başbakana mahcup olmamak için  şimdiden ‘Alanı’ düşünmeye başladı.

Özellikle Bakan Ömer Çelik, takvimin kesinleşmesini hemen ardından partisinin il ilçe başkanlarını bizzat telefonla arayarak, talimatlar yağdırdığını öğrendik.

Çelik, “Bu mitingde Başbakanımıza mahcup olamamak için herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapsın. Adana’ya yakışsın” demiş.

Bu sözler; üzerine tatilde olan bazı Adanalı siyasetçiler de,tatillerini yarıda keserek apar topar çalışmaya başladılar.

Partililer, bir yandan 6 Ekim günü Miting alanını tıka basa doldurmanın çabasını ararken, diğer taraftan adayın kim olacağını büyük bir merakla beklediklerini gözlemliyoruz.   

Hadi bakalım, 30 Mart 2014’de yapılacak seçim ve bu meçhul aday, Adana'mız ve hemşehrilerimiz için ‘En Hayırlısı’ olsun diyor, saygılarımı sunuyorum.. 

- See more at: http://elit-haber.com/yazar.asp?yaziID=3286#sthash.yO4kPoSy.dpuf

1303 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398