Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam655
Toplam Ziyaret1669041

" İki etaptan oluşacak eğitim çalışmalarımızda yaklaşık 8500 görevlimizi 25’er kişilik guruplar halinde eğitime tabi tutacağız”

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım PAMUK yaptığı açıklamada: “Seyhan’da Genel Merkezimizin bize verdiği üyelik çalışmalarında %19’u yakaladık. Her sandık için 9 kişilik yönetim kurulu kurduk. Şimdi de seçim günü görev yapacak okul, kat, müşahit ve sandık görevlilerimizin eğitimine başladık. İki etaptan oluşacak eğitim çalışmalarımızda yaklaşık 8500 görevlimizi 25’er kişilik guruplar halinde eğitime tabi tutacağız.” dedi.

İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’ni kurduklarını belirten PAMUK: “Seyhan’da İlçe Seçim Koordinasyon Merkezimizi kurduk. İlçe SKM’de görevli arkadaşlarımız görev dağılımını yaptılar. Seçimde göreve yapacak arkadaşlarımız Genel Merkezimizin zorunlu gördüğü çalışma ekiplerini oluşturdular. Ayrıca İlçe SKM’nin gerekli gördüğü komisyonların da kurulma çalışmaları başlatıldı. Böylece Seyhan’da seçime hazırız.” dedi.

Kadın ve Gençlik Kolları’nın da çalışmalarına hız verdiğini söyleyen PAMUK: “Kadın ve Gençlik Kollarımız da üyelik çalışmalarına hız verdiler. Seyhan’da dinamik bir teşkilata sahibiz. Bu dinamizmimiz seçimler yaklaştıkça daha da artmaktadır. Çalışma arkadaşlarımızın moral ve motivasyonu da son derece yüksek. Genel Merkezimizin seçim takvimini açıklaması ile daha yüksek bir tempoyla çalışmalarımız devam edecektir.” diyerek sözlerine son verdi.



839 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339