Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam965
Toplam Ziyaret1669351

Yeni Kaymakam idris Arslan, Kızıldağ Karakucak Güreşlerinde, yaptığı açış konuşması ile beğeni aldı.

 

Karaisalı’nın yeni Kaymakamı İdris Arslan, geldiği hafta düzenlenen Karakucak Güreşlerinde yaptığı konuşma ile Karaisalılılardan tam not aldı. Arslan konuşmasında birçok güzelliği içerisinde barındıran Karaisalı ilçesinde geçtiğimiz hafta itibariyle göreve başlamış bulunmanın heyecanını yaşadığını ifade ederek, Karaisalı halkına hizmet etmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi.

 Arslan, birlik ve beraberliğin en güzel göstergelerinden birisi olarak düzenlenen bu organizasyonda Karaisalılarla birlikte olmanın onur ve gururunu yaşadığını ifade ederek konuşmasına şu cümlelerle devam etti.

‘‘Burada bir araya gelmemizdeki amaç tarihi ve milli özelliği olan ata sporumuz güreşin fazlasıyla hak etmiş olduğu saygınlığı daha da ileri boyutlara taşımaya çalışmaktır. Ata sporumuz olan güreş; mertlik, dürüstlük ve cesaret gibi özellikleri bünyesinde barındırmış, geçmişten günümüz tüm Türk toplumları tarafından sevilmiş ve önemsenmiştir. Ayrıca, bu organizasyon sayesinde yöremizin turizm değerlerini tanıtma olanağı çok daha üst seviyelerde olacaktır. Bütün bu olumlu neticelerin yaşanması için bizlerin üzerine düşen görev ise, kültür mirası olarak bizlere bırakılan Geleneksel Kızıldağ Yaylası Güreşlerinin birlik ve beraberlik duygusu içerisinde daha geniş kitlelere tanıtılmasını sağlamaktır.

Güreşçilerimizin yiğitliğe, mertliğe yakışacak şekilde meydanlarda centilmence güreşmeleri temennisiyle, güreşçilerimize başarılar diliyorum’’ dedi.

Arslan, güreşe katılanlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek tüm izleyicilere iyi seyirler temennisinde bulunarak kürsüden ayrıldı.



1086 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173