Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam668
Toplam Ziyaret1668310

"Düşman ülkenin takımı muamelesi gördük. Hem saldırıldık hem ceza yedik. Alınan bu kararı tanımıyoruz. Final maçına gelip gelmeyeceğimizi yarın takımın tüm üyeleri ile görüştükten sonra kararlaştıracağız."

  • iki yıldır yapılan Kızıldağ Yaylasındaki turnuvaya birkaç fedakar insan sayesinde çok zor durumlarda katıldık. İki yıl boyunca centilmenlikten yenildiğimiz maçlarda bile ödün vermedik. Oyuncularımıza her fırsatta kenardan küfürler edildi. Kenardan küfür eden kişilerin bazıları Subattığı Arena giriş kartı ile saha içinde yer almıştır. Bu kişilerin görevi bizim tertemiz futbolcu kardeşlerimize küfür etmek olsa gerek. Başta saha komiseri Ali maç esnasında atılan gollerde sevinmemize bile karşı çıkıp, kaçırdığımız gollerde sanki rakip takımın bir taraftarı gibi sevinmiştir. İki yıl boyunca yapılan tüm hakem hatalarına ses çıkarmadık. Son maçta oyuncumuzun "faul yok mu hocam" demesine sarı kart gösterilmiştir. Maçın hakeminin ve saha komiserinin ailesi maça gelip Başkıf'ı desteklemiştir. Son oynanan yarı final maçındaki takıma geçen yıl biri finalde olmak üzere iki defa kaybettik ve hiçbir zaman dostluktan ödün vermedik yenildiğimiz zamanlarda efendice sahayı terk etmesini bildik. Ancak son yarı final maçında oyun bittikten dakikalar sonra kapıda bekleyerek planlı bir şekilde oyuncumuza sivil kıyafetli şahıslar saldırılmıştır. Futbolda yenilmeyi hazmedebilmek kazanmaktan daha büyük erdemdir. Biz bunu geçen yıl iki defa göstermişken bize bu gösterilmemiştir. Maç sonu sahadan çıkışımıza izin verilmemiştir. Düşman ülkenin takımı muamelesi gördük. Hem saldırıldık hem ceza yedik. Alınan bu kararı tanımıyoruz. Final maçına gelip gelmeyeceğimizi yarın takımın tüm üyeleri ile görüştükten sonra kararlaştıracağız.

    BOZTAHTASPOR YÖNETİMİ

    Bu güzel turnuvada başkıf ile boztahta arasnda hç bir husumet yoktur iki rakip oyuncu arasında olan kşisel bir sorundan kaynaklanan bir durumdan karşklık çıkmıştır. başkıftaki oyuncular bizim kardeşlerimizdir ve maçtan sonra tamamına yakını ile helalleştik ve güzel bir şeklde sonuçlanmıştır. iki genç arkdşımızın kşisel bir sorununu bu kadar büyüten geçen senede maça damgasını vuran başkıf taraftarı olan hakem hakandır ve saha görevlisi olan babası alidir. bu güzel turnuva için adana da gazeteci sevdiğmiiz bir abimize rica ettik ne kadar güzel ve eğlenceli geçtiğini ve bunu tüm adananın duyması görmesi gerektiği konusunda haber yapmasını rica etmiştim. ama kimsenin savunması alınmadan başkıf taraftarı olan hakem hakan ve saha görevlisi olan babası ali nin bir sözüne bakılıp böyle hareket edilmesi turnuvaya leke sürmüştür ve ne yaşandıysa gazeteye hepsi yansıyacaktır. bazı insanların egoları ile tunuva yürümemelidir. turnuvada oynayan oynamayan tüm karaisalı kardeşlerimi slmlar. nice lekesiz, egosuz, amacının kardeşlik olduğu bir turnuvalara devam etmeniz dileğiyle BOZTAHTASPOR KAPTANI (İLYAS ALYAPRAK)
  • Nihat Sofuoglu Gerek saha içinde gerek saha dışında duruşunuzdan, kararlılığınızdan, birimiz hepimiz hepimiz birimiz için felsefenizden, gördüğünüz yanlışlar ve haksızlıklar karşısında susmayarak en güzel tepkiyi verdiğinizden ,adaletsiz olduğuna inandığınız bu çarkın bir dişli olmayarak bu çarka çomak sokmaya çalıştığınızdan dolayı sizleri benim gibi düşünen bütün taraftarlar adına tebrik ederim. Biz taraftarlar güzel futbolu subattı olmasa evde TV de her zaman görebiliriz ancak değerlerine futbolcularına yani arkadaşlarına sahip çıkan böyle karakterli bir takım hiçbir zaman göremezsiniz.Kendine küfredilip karşılığını veren boztahtalı futbolcu ve teknik ekibe bravo neden mi çünkü hiç kimse veya hiçbir organizasyon kişinin haysiyetinden ve şerefinden daha üstün değildir.Neyin profesyonelliği.
  • KAMUOYUNA DUYURULUR.

    Bizim tepkimiz yada açıklamalarımız bazı çevreler tarafından anlaşılmadığından yeniden açıklama yapma gereği hissettik; şunu herkes bilsin bizim başta Şampiyon Emelcik yada bir başka takımla hiç bir sorunumuz yoktur... Bizim tepkimiz saldıranlardan daha ağır ceza almamıza, bize bu cezaları almamız için çaba harcayan... tarafsızlığına geçen seneden beri gölge düşmüş komite üyesi ve aynı zamanda Saha komiseri Ali bey ve Hakem oğlu Hakanadır (her maç gelip ailecek başkıfı desteklemişlerdir. saha komiseri Ali bey ben boztahtasporu sevmiyorum demiştir.) en son oynanan maçta çıkan olayların, o karmaşanın içinde bile Saha komiseri Ali bey, ufuk vurdu, yusuf vurdu, derken saldırıya uğradıklarını söylememiştir bile, hakeme söylenen " bunlar senin yüzünden oldu" sözümüz bile hakaretten sayılarak saldıranlardan daha ağır cezaya çarptırıldık... bu haksız cezaları bile sineye çektik. final maçını oynamak istedik... bir istekte bulunduk bu kadar olaydan sonra saha komiseri Ali bey ve Oğlu Hakan sahada olmasın dedik bize direk kestirip atılıp ikisi de sahada olacak denildi.. biz de koskoca bir takımız bazı değerlerimizi korumak zorundaydık, bu kadar haksızlığa adaletsizliğe dayatmalara tepki olarak final maçına çıkmadık.... turnuvada hakkıyla görev yapan komite üyelerine hakemlerini katılan tüm takımlara teşekkür ediyoruz...

    BOZTAHTASPOR YÖNETİMİ



871 kez okundu

Yorumlar

faciaa     02/09/2013 14:31

tüm maçları yakından takip etmiş birisi olarak turnuvanın hiç yenilmeyen en centilmen en çok gol atan en seyir zevki yüksek takımına bu verilen cezanın ağır olduğunu düşünüyorum tamam kavga eden 2 futbolcuda ceza alması lazım kavgayı başlatanla mağdur futbolcunun aynı cezayı alması çok da doğru değil sanki murtçu kardeşliği deniliyordı mağlup olunca gol atan futbolcuya saldırmak mı murtçu kardeşliği amaç gerçekten murtçu kardeşliği ise neden murtçu olmayan topçulara para karşılığında oynatıp kardeşliği bozuyorsunuz bence murtçu olmayan hiç kimse orada futbol oynamasın madem köy turnuvası karaisalımızın çocukları oynasın
Misafir - bürücekli

Turnikeli turnuva     02/09/2013 13:58

Tertip komitesi başkanı ve Emelciksporluların bazıları tapelerinizi CAS'ta savunun.
Misafir - No Comment

     02/09/2013 11:52

1 değil iki takımda maça çıkmadığına göre turnuva birilerinin özel turnuvası şeklinde yapıldığının göstergesidir. Egolarına turnuvayı alet edenlere tenekeden kupa dağıtsınlar. Boztahtayı onurlu duruşundan dolayı kutlamak lazım.
Misafir - teneke kupa

     02/09/2013 10:37

Adamlar haklı.
Misafir - Adamlar Haklı

     02/09/2013 10:59

Boztahtaspor çok haklı iyice emelcikspor'u kayırdılar. Mağduru oynayıdılar milleti soğuttular. Hatta birisi facebookta yazmış emelcik kayırılıyor diyen bir daha turnuvaya gelmesin diye bu emelciğin turnuvası mı ?
Misafir - Yaylalı

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339