Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi21
Bugün Toplam578
Toplam Ziyaret1668964

Mustafa Yıldızdoğan, Ali Topak, Güneş Dinç ve Hidayet Özkan Kızlldağ Lahanalık Stadını inletti



 Karaisalı Belediyesi’nin ve MHP Karaisalı İlçe Teşkilatının birlikte düzenlediği, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün katkı sunduğu geleneksel Kızıldağ Güreş Şenlikleri kapsamında sahne alan Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Mustafa Yıldızdoğan hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.

Kızıldağ Yaylasında, Lahanalık bölgesinde verilen konser, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. On binlerce vatandaşın sığmadığı alanda çoğu kişi konseri dağ yamaçlarından izledi.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, konserde yaptığı konuşmada, AK Parti Hükümeti'nin ie ve dış politikaları eleştirdi. İzgioğlu, “Sen Mısır'ı Suriye’yi bırak da Doğuya, Güneydoğuya bak. Ülke elden gidiyor ülke. Demokrasiden bahsedenlere sesleniyorum. Bir çok belediye başkanı PKK’ya yardım ve yataklık etmekten gözaltına alındı. Ama hepsini geri bıraktılar. O gün sayın genel başkanımız ‘bunları neden bıraktınız?’ diye soruyor. ‘Eğer biz bunları makamlarına geri göndermeseydik barışa köstek olurdu’ diye cevap veriyorlar. Peki Adana Büyükşehir Belediye Başkanı 3.5 yıldır görevinden uzak tutuluyor; bu nasıl demokrasi oluyor. Bölücü terör örgütüne barış isteyen zihniyetin neden Adana’ya kin ve nefreti devam ediyor? Ama inanın bu millet bu ihanetin hesabını sandıkta soracaktır” diye konuştu.

Adana’da 92 aday adayının hepsinin aday gibi çalıştığını belirten İzgioğlu, hepsine teşekkür ederken, “30 Mart 2014’te belediye başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi seçeceğiz. Ama bir şey daha var. Türkiye tarihinin en önemli seçimini yapacağız. Bu seçim sonucunda Türkiye’nin kader seçimi olacaktır. Hep söylüyorum. Nefsimizi bir kenara bırakacağız. Türkiye Cumhuriyeti devletinin bekası için önümüzdeki seçimlere hazırlanacağız. O yüzden hepimize sorumluluklar düşüyor. Burada şunu ifade ediyorum ki, “Allah nasip ederse, gelecek sene 15 ilçe ve Büyükşehir belediye başkanımızla burada 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı birlikte kutlayacağız” mesajı verdi.

SEYFETTİN YILMAZ’IN KONUŞMASI

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ise yaptığı konuşmasında, AK Parti Hükümeti'ne destek veren vatandaşları yeniden düşünmeye davet etti. Yılmaz şunları söyledi:

“Bugün İslam coğrafyasına bakıldığında her tarafta göz yaşı ve katliamlar var. Mevcut iktidar yaklaşık 10 yıl önce televizyonlara çıkıp BOP’un eş başkanı olduğunu söylemişti. Diğer eş başkan kim idi? ABD. Yıllardır Arap baharını getiriyoruz diyenlerle sayın başbakan bu ülkelere seferlere çıktı. Milletimiz de güzel şeyler olacak diye bu iktidara destek verdi. Bugün hangi noktaya geldik değerli hemşerilerim? Bunların çok iyi bilinmesi gerekiyor. 10 yıl önce Irak’a demokrasi getireceğiz diyenler, Irak’ta 10 yıldır Müslüman kanı dökülüyor. 250 bin Irak’lı Müslüman kadına ABD’li askerler tarafından tecavüz edildi, 35 bin Müslüman bacımız dinimizde en büyük günahlardan olan kendi canına kıymaya kadar gitti. Demokrasi getiriyoruz diyenler, bugün Mısır’da, Suriye’de Müslüman kanı döküyor. Ülkemizde ise devletin egemenlik hakları bölücü terör örgütüne terk ediliyor. Bunlar fiilen görülüyor. Artık iş işten geçmeden ‘Burada bir sorumluluğumuz var mıdır’ diye kendi kendimizi sorgulamamız gerekiyor.”

HÜSEYİN SÖZLÜ’NÜN KONUŞMASI

Ceyhan Belediye Başkanı ve MHP Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Hüseyin Sözlü, Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu’nun Malazgirt Zafer şiirini okuyarak başladığı konuşmasında “Ağustos ayı Türklerin Zafer ayıdır, büyük komutan 1071’de Türklere Anadolu’nun kapısını açmıştır. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ise 26 Ağustos’ta Büyük taarruzu 30 Ağustos 1922 Başkomutanlık Meydan Muharebesini başlatarak Anadolu’nun Türklerin ebedi yurdu olduğunu ilan etmiştir. Büyük Taarruzun yıl dönümünde büyük önder Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmet ve özlemle anıyorum” dedi.

Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda her yıl geleneksel olarak yapılan Kızıldağ Güreş Şenliklerine bu yıl alternatif çakma bir güreş tertiplendiğini söyleyen Sözlü, "Geçen yıl ve bu yıl yapılan güreşlerde elini cebine atmadan devlet kesesinden “güreşlerin ağası’ olan birinin ‘Spora siyaset bulaştı’ demesi abestir. Oysa Ceyhan Belediyespor Kulübümüz bünyesinde grekoromen, serbest ve işitme engelliler olmak üzere üç branşı olan güreş şubem var. Yaklaşık 200’e yakın sporcumuz var. Bununla birlikte Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesiyim. Geçmiş dönemde yine Federasyonumuzun Asbaşkanlık görevini yürüttüm. Ata sporumuza bu kadar emek veren bir belediye başkanı olarak bizim sporu siyasete alet ettiğimizi iddia eden zopçuk zihniyetlilerin ne kadar doğru söylediklerinin ölçüsünü de siz değerli hemşehrilerime bırakıyorum” ifadesini kullandı.

"HİZMET ETMEK BİZE NASİP OLACAK"

Başkan Sözlü, Adana’nın tamamına talip olduklarını yineleyerek, “Ceyhan’da üç dönemdir belediye başkanıyım. Hep zora talip olmuşumdur. Ceyhan’da yapılamaz denilen hizmetleri gerçekleştirdik. Bu sefer de bunlar zaten belediyenin görevleri demeye başladılar. Ama onların dediklerine hemşerilerimiz itibar etmedi ve her defasında bizlere görevi tevdi ettiler. Hiç biri zaman halktan kopmadık. İnşallah Adana’nın her bölgesine hizmet etmek, önce Cenabı Allah’ın izni ile sonra sizlerin o mukaddes oylarıyla bizlere nasip olacaktır” şeklinde konuştu.

İl Başkanı İzgioğlu, etkinlik için Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak’a, Ceyhan Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aday Adayı Hüseyin Sözlü’ye ve MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz’a teşekkür etti. 


Yerel sanatçılardan halk ozanı Hidayet Özkan, Güneş Dinç, Ali Topak’ın da sahne aldığı konserde Türk Halk Müziğinin ünlü sesi, 17 albüm ile Türkiye’de ve yurt dışında gönüllerde taht kuran Mustafa Yıldızdoğan sahneye çıktı.

Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan sanatçı eski ve yeni albümünden türküleri sevenleriyle birlikte söyledi. Programı Adana Tv ve Bengütürk Tv canlı olarak verdiler.

MHP Mardin İl Başkanı Mehmet Veysi Oğuz, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Arslan, ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye başkan aday adayları, il genel ve belediye Meclisi üyeleri, Adana Şehit Aileleri Derneği Başkanı Emine Kunt, Türk Ocağı Adana Şube Başkanı Hüseyin Kuşçu’nun da hazır bulunduğu konseri yaklaşık 15 bin kişi izledi.







1296 kez okundu

Yorumlar

SURİYE GÜREŞİ     01/09/2013 21:38

Ortadoğu da SURİYE GÜREŞİ İsrail’in yeni bir planlama yapmak istemesi ve uzun vadede büyük ortadoğu projesi için hazırlıklar yapmak istemesinden dolayı bu isyanlar çıkartılmıştır.
Misafir - GÜREŞÇİ

ARAP BAHARI DALGASI     01/09/2013 21:32

SURİYE'de yüzyıllar silinmeyecek kargaşaya AKP sokmaya çalışıyor Din, mânevî değerler herkesin mukaddes malıdır; kimse tekeline alamaz. Hiçbir ferd veya zümre, değil dini, hattâ meslek ve meşrebi de temsil edemez.
Misafir - HAFIZ

hiçte tınlamıyorum     01/09/2013 20:25

karaisalı kızıldağ yaylasındaki şenlikte o kalabalığa bakmayın önemli olan 30.03.2014 seçim günü her şey beli olacak bende kalabalığı yığarım karaisalıya ama önemli olan sandıkta bee gülüm her şey kalabalığa bakmıyor el icrahattı lazım ... inanıyorum ki bu seçimde karaisalıyı ak parti alacağını inanıyorum vede düşünüyorum ..... arkadaş sayın ünal ışık hiçte morelini bozma elbette bir gün bu azanların belasını verecek Allah...durmak yok yola devam
Misafir - vefasız

TARTIŞMA BİTMİŞTİR     01/09/2013 18:45

KARAİSALI HALKI GELENEKSEL KIZILDAĞ GÜREŞLERİNİN ORGANİZASYONUNU KİMİN YAPACAĞINA KARARINI VERMİŞ DOĞRUDAN YANA TAVIR KOYMUŞTUR
Misafir - kenan

TEK ÇARE MUSTAFA TOPALDIR.     01/09/2013 18:15

knuştugum yüzlerce kişi karaisalı belediye başkanı olarak mustafa topaloğlu abimizi i şaret ettti.ilçenn ve MHP nin tek kurtuluşu MUSTAFA TOPAL beydir.MHP onun haricinde kimi koyarsa koysun ilçede kaybetmeye mahkumdur.tüm ileri gelnlerin tek adresi KARAİSALİ BELEDİYESİNDE MUSTAFA TOPAL abimizi görmek istiyorlar.Çünkü Babacan DURAK ve sözde A TAKİMİ ilçeyi bitirmişler.Üstelik birde giderlerken birde böldüler.TEK ÇARE MUSTAFA TOPALDİR.
Misafir - ÜLKÜCÜLER ADINA

     01/09/2013 17:50

tüm ceyhanlılar kızıldağ yaylasını istila etmş.gerçek ülkücülerden hiçkimse yoktu.
Misafir - necati

     01/09/2013 17:56

değil 15 bin akşam 55 bin kişi de olsa MHP karaisalıda bitmiştir.Adanada ise Hüseyin SÖZLÜ ye ilçeden 20 tane anca oy çıkar.
Misafir - fuat

ÖLÇÜM     01/09/2013 15:33

Milli duygu ve düşüncelerimizi önümüze alıp gözden geçirmemiz gerken bu günlerde Yıldızdoğan muhteşemdi.
Misafir - SKORCU

     01/09/2013 15:43

akşamki muhteşem kalabalık karaisalıyı bölmeye çalışanlara iyi bir cevaptı aslında
Misafir - kenan

TEŞEKKÜR     01/09/2013 15:25

MHP İlçe Başkanı Konserden önce ve dün gece yine ispatlamıştır,mütevazı kibar centilmen kendisi gibi düşünmeyenede saygı duyan,GENEL KÜLTÜRÜ TAM bir siyaset emektarı,mutlaka kazanacağını düşünüyorum.
Misafir - MEHMET

Para her şey değil     01/09/2013 14:39

Hüseyin Sözlü Karaisalı Belediyesine aday olsa keşke
Misafir - Parasız

     01/09/2013 11:18

akşam konserdeydim o ne kalabalıktı anlamadım.O kalabalığı görünce birkez daha anladım ki MHP karaisalıda Dursun Sapmazı da aday yapsa seçimi kazanır diye düşünüyorum.Ama MHP nin kazanması demek ilçenin tekrar bir 5 yıl kaybetmesi demek.karar ilçe halkının.Çünkü MHP belediyecilik knusunda sıfırlar.
Misafir - gerçekci kamil

     01/09/2013 10:55

bu ilçeyi birilerine satanlar tarih önünde birgün hesap vereceklerdir.
Misafir - salim

     01/09/2013 10:28

Bu kalabalık birilerinin bitişinin habercisi gibi.
Misafir - murtçu

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339