Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam533
Toplam Ziyaret1679652

"ÇUKUR, ÇEVLİK, GİLDİRLİ,DURAK, BEYDEMİR, GÖKHASANL, ÇAKALLI, BOZTAHTA KÖYLERİ ÇADIR AÇARAK DESTEK OLMUŞLARDIR"



Kültür Bakanlığı destekli Kızıldağ Karakucak Güreşleri tertip Komitesi Başkanı Sıtkı Polat, "Muhtarsız Gureş" başlıklı haberimizde  bahsedilen, "Bu yıl ilk kez bir hafta arayla 2 kez karakucak güreşlerinin ilkinde köy muhtarları itibar etmedi. 51 köyü ve 9 mahallesi olan Karaisalı'da muhtarlar güreşlere itibar etmiyor. Birinci güreşe 2 köy Yörük çadırı açtı. Gökhasanlı ve Gildirli köyü dışında çadır açan olmadığı gibi ilk güreşi izlemeye gelen muhtar sayısı 5'i geçmedi" şeklindeki ifaedeklerin doğruları yansıtmadığını söyledi.

Polat, 8 köyün Yörük çadırı kurduğunu belirterek, "Bu köylerimiz Merkez Boztahta,Çukur,Çevlik,Gildirli,Gökhasanlı, Durak,Beydemir ve Çakallı'dır" dedi.



1235 kez okundu

Yorumlar

Ağa hanım ağa     30/08/2013 05:52

Akp güreş düzenlese ne olur vekil hanım ağa olsa ne olur ey halkım biz kendimize yanalım. Bu ülkede benzin 5 lirayı aştı mazot 5 liraya merdiven dayadı biz bunları konuşalım.Çifçinin halini buğdayın, mısırın, ayçiçeğinin, pamuğun, ahırdaki hayvanın para etmemesini dert edip konuşalım. Çözüm süreci çözüm süreci diye diye ülkemizin nasıl çözüldüğünü konuşalım. Zenginin nasıl daha zengin fakirinde daha nasıl fakirleştiğini konuşalım. Kızıldağ güreşlerinde devlet imkanları ile hanım ağa olan Fatoş hanım yada kendi imkanları ile Hüseyin Sözlü ağa olsada olmasada bizleri düşünen yok herkes kendi derdinde. Hepsi sandıktan çıkmanın hesabını yapıyor yani Karaisalıyı düşünen yok. O yüzden birbirimizi tartışarak üzmeyelim arkadaşlar.
Misafir - Mustafa

Pazarlananlar     28/08/2013 13:19

Bölücülük yapılıyor diye bağıranlar bölücülük yaptıklarını güreşlere gelmeyerek göstermişlerdir. Kimseyi kandıramazlar gecen sene beş kuruş vermeyen ve evinde oturup tenezzül etmeyerek güreşlere gelmeyen ev sahipliği yapmayan Karaisalı belediyesi bu yıl kendisini hemşerisi varken Ceyhan'lıya pazarlamıştır.Yazıklar olsun.Asıl Karaisalı'da Ahmet Şekerci'nin heykeli dikilmeli Babacan Durak ve Mhp'lileri Hüsey n Sözlüye iyi pazarlamış.Pazar ola hayrola bakalım er meydanında kimler olacak
Misafir - Çeçelili

Kromozom,libozom,yeni attı Trabzon!     27/08/2013 18:12

Saadet Partili kardeş, şu adakai siyasetçilerden hayır yok,saadetli,proje adamı birini aday yapın diye söylüyorum bunları. Şimdikiler zaten keseyi doldurmuş. Ununu elemiş, eleğini asmış adamlar. Dinamit,HES kimin umurunda? Sol-sağ, sol-sağ yarın bayram olsa!
Misafir - Kalite Kallavi

     27/08/2013 15:02

kalite kallavi kardeşim.Biz neden proje üretelim ki.Burda söylediğimiz hani proje gündeme alındı ki projelerimizi söyleyelim.Nasıla ilçede proje üreten,Ahmet Şkerci var,Başkan Babacan DUrak var,Ünal IŞIK var,Agır abimiz Rifat bey var,Şimdi birde Hüseyin SÖZLÜ abimiz var.ismail Demirkeser abimiz var.AK PARTİ kadın ve gençlik kolları var.Peki sence onlar varken bize söz düşer mi?Hepsi herkesten akıllı.Hepsi de devrim adamı.Biz kim oluyoruz ki onların yanında dimi?
Misafir - saadet partili seçmen

Yontu ile iş yapanın Frd ve Barniyle hısımlı tescillenir.     27/08/2013 15:53

Saadet Partililer bırakın heykeli,taşı; ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Heykeli dikilecek adamlar dediğiniz kişiler ne kadar büyük iş yapmışlar ki heykeli dikiliyor.Karo-taş,moloz işlerini bırakın da ilçe için proje üretin,yapılan ve yapılamayanları sorgulayın. Mutluluğu yanlış yerlerde aramayın. Lobilere kulak verin.
Misafir - Kalite Kallavi

     27/08/2013 12:43

sayın hasan bey aramızda seviye farkını göztebiliyorum.O seviye farkından dolayı senin seviyene inipte sana cevap vermeyi düşünüyorum.
Misafir - saadet partili seçmen

Söğütlü Kahve, Sütlü Kahve ,Taşlı Güreş, Ülkü Ocakları     27/08/2013 12:20

Taş Ocakları zım zım zımey zımlatsın.Ağır tonajlı kamyonlar yolların anasını ağlatsın.Karaisalı'm ahhh Karaisalım. Yüksel EVSEN'in bile kel Sarıçam için dünya kadar projesi var bizim de Taş ocaklarımız var.Bravo diyorum başka bir şey demiyorum.
Misafir - Keştepe Lobisi Yönetim Kurulu Genel Sekreteri

HEYKEL MEZARLIĞI     27/08/2013 12:05

Saadet Partili seçmen arkadaş, ilçe put mezarlığına dönecek. Böyle manyakça fikirler ortaya atma.
Misafir - hasan

Heykeli dikilecek muhtarlar     27/08/2013 11:26

BU memlektette heykeli dikilecek insanlar olarak önce GÜNAY YÜCE demiştik.İLçeye verdiği hizmetlerden sonra.Daha sonra ise de ALİ ÇOĞUROĞLU demiştik.30 yıllık belediye ile giriştiği hukuk mücadelesinden vazgeçmediği ve halkı davasını sonunda kazandığı için.Şİmdi ise bu ilçeye heykeli dikilecek insanlar listesine ise GÜREŞLERE KATILMAYAN SAYIN DEĞERLİ MUHTARLARIMIZI eklemek istiyoruz.Güreşlere katılmayan muhtarların heykeli çarşı meydanına dikilmeli.
Misafir - saaadet partili seçmen

öncelik hizmet     27/08/2013 11:34

Vekili Fatoş Gürkan zopcuk ,Adana Büyük Şehir Belediye meclis üyesi Sıtkı Polat ve İlçe Başkanı Ünal ışık sizler aynı partide görevli etkin yetkin, dini bütün, hakkı hukuku bilen ,yetimin hakkını koruyan ,suyun medeniyetin olmazsa olduğunu bilen vatan ,ülke deyince her işi bırakan Karaisalının medarı iftarı kişilersiniz.Böyle olduğunuzu bi daha götermeniz için HASAN DAĞINI AGAŞLANDIRMAĞA VE TAŞ OCAKLARILA İLGİLİ YASAL İŞLEMİN BAŞLATILMASI için İLK ADIMI ATMAĞA tıpkı bu foğraftaki gibi ele ele verip milleti bu ızdıraptan kurtaracağınıza Allah aşkına söz verin.
Misafir - öğeday

     27/08/2013 10:48

BU ilçede neden KARAİSALI SITKI POLAT ANADOLU LİSESİ kurulacak diye 2 yldır dile getiriyoruz hala ses yok.
Misafir - ilçe halkkı adına

AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404