Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam593
Toplam Ziyaret1681678

Konser yerine Mevlit okutulacak

 Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 24 Ağustos da Geleneksel Kızıldağ Yaylası tarihi Karakucak güreşlerinde düzenlenmesi düşünülen konser Mısırda yaşanan olaylar sebebiyle iptal edildi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, Mısır’da yaşanan darbe sonucunda 1000’lerce kişinin ölmesi ve yaralanması  herkesi derinden üzdüğünü söyledi.

Gürkan açıklamasında, Mısır’da hayatlarını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek şunları kaydetti:

 “Mısır’da kardeşlerimizin katledilmesi ve yaşanan insanlık dışı olaylar nedeniyle güreş şenliklerimizde tertip komitesi kararıyla 24 Ağustos tarihinde yapılacak olan eğlenceye yönelik konserler iptal edilmiştir. 24 Ağustos akşam namazı sonrası Kızıldağ yaylası çarşı meydanın da bugüne kadar vatanınız ve bayrağımız için canını vermiş tüm şehitlerimiz ve Mısır’da darbe sonrasında demokrasi mücadelesi verirken yaşamını yitirmiş tüm kardeşlerimiz için Kuran Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okunarak yemek verilecektir. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın himayelerinde düzenlenecek olan Geleneksel Kızıldağ Yaylası tarihi Karakucak güreşlerinde 24 Ağustos tarihinde ki Kuran Tilaveti ve Mevlid-i şerif ile 25 Ağustos tarihinde yapılacak olan güreş müsabakalarına tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.



990 kez okundu

Yorumlar

... muş gibi     21/08/2013 13:32

sayın Milletvekili Fatoş Gürkan Zopcuk hanımefendi Karaisalıdaki TAŞ OCAĞI VE HES için tepkisiz kalmanız aklıma Dogan Cüceloğlunun bir kitabında bahsettiği şu parçası aklıma geliyor.''Eğer görevli kişi 1.Kendine verilen görevin doğruluğuna ve yapılmasının gerektiğine inanmıyırsa2.Yapması zor geliyorsa3.Yapmasına engel olanlara baş edemiyorsa YAPIYOR MUŞ GİBİ DAVRANIR .''
Misafir - platon

Mevlitmi? Konsermi?     20/08/2013 12:24

Sormak istiyorum Suriyede ölen yüzbinler, Irakta ölen milyonlar için ne zaman mevlit okutulacak merak ediyorum sayın vekilimiz. Oralarda nasıl insanları birbirine kırdırıyorsunuz. Sayın BOP (BÜyük Ortadoğu Projesi) eş başkanı RTE ne iş yapar.Göstermelik mitiglerinde ve televizyonlarında sahte gözyaşları arkası önü boş birkaç kelime tamamen iç siyasete yönelik boş laf kalabalığı. Oralarda nasıl insanları birbirine düşürdüğünüzü gördük. Malesef ABD emrediyor bizim BOP başkanı uyguluyor. Karaisalı Kızıldağ dada oralarda ölenler için mevlit okunacakmış, acaba para musluğu bulunsa idi sizce mevlitmi okunurdu, konsermi olurdu neyse Allah kabul etsin demekten başka birşey diyemiyoruz.Din ancak bu kadar siyasete alet edilebilir. Allah sonumuzu hayır etsin.
Misafir - Mustafa

İdeal     20/08/2013 11:52

Ankara üniveristesi Hukuk Fakültesinde Size DEVLET nasıl anlatıldı ve siz ne anladınız.?Kişisel hak ve özgürlükten ne anladınız?.Allah aşkına birde KARAİSALI NE İSTİYOR NE İSTEMİYOR ona bakın.Her şey siyaset değildir.ELİNİZDE KESER VAR HERKESİ MIH VE ÇİVİ OLARAK GÖRÜYORSUNUZ.Hukuk FAkültesini bitirip Kepnizi havaya attığınız andaki İDEALİNİZ deki kişi olun.
Misafir - Platon

     20/08/2013 09:33

(devam) Mısırda katliam oluyormuş da, iptal edilmiş de, mevlit okutulacakmış... Bak hele bak. Bahaneye bak.. Sanane Mısırdan. Arap coğrafyasında her olaya mevlit okutacak olsanız senenin günü yetmez. İşinize gelirse Mısırda olaylar, katliamlar, işinize gelmezse Şehidim kelle olur, üç beş şehit için Meclis toplanmaz, memleketteki katliamların üzeri kapatılır.. Vatandaş uyandı, siz rüyadasınız. Az kaldı size de mevlid-i şerif okutacaklar. Hep beraber amin diyeceğiz. Bir işi beceremedin Abla. Yine eline yüzüne bulaştırdın. .Eeeee, asıl güreş varken alternatif bir şeylere girişirsen olacağı da bu. Allah da biliyordur muhakkak. Hıı bu arada; şu bizim Reyhanlı da hayatını kaybeden sayısı belirsiz(artık 100 mü 150 mi) insanımızın katilleri bulundu mu? Neden olayın üzeri kapatıldı? Neden gündemden düşürüldü? Onlar benim insanımdı hem de masum hem de zavallı. Onlar da müslümandı. Onlara da bir mevlit okutsaydınız ya? Ama olmaz değil mi, oradan siyasi malzeme çıkmaz size.... Yazık be ablacım. Gerçekten çok yazık...
Misafir - sedat

beceremediniz be ablacım...     20/08/2013 09:31

biz bu işi sonradan icat ettik, ömer abimizden para istedik önce tamam dedi, ama sonra programı uymayıp gelemeyeceği anlaşılınca, ben gelemiyorsam para da yok, ben o parayla şov yapacaktım,ben yoksam başkasına da yaptırmam dedi aslında güreş de hikaye, maksat düzene çöp sokmak ama ömer ab, yan çizdi işte öyle olunca benimde güvendiğim dağlara kar yağdı, öyle ortada kaldım, Belediyeye karşı siyasi güdülerle bir işe giriştik ama olmadı beceremedik desen daha cesurca ve doğru bir açıklama olurdu be ablacım..
Misafir - sedat

Peş,leş,keş,kaş,kuş,kış,fış,foş,fos...     20/08/2013 08:48

Bülent Arınç bir gözyaşı dökse de reyle dolu verse seçim sandığı. Yüce mevlam verdikçe veriyor diyenler,mevlam Cheveland dedi,sıkışınca neleri mazeret ediyorsunuz gene? Güreşi neden yapıyorsunuz o zaman, yaslı adam güreş izler mi?AKP,tökezliyor,topallıyor fakat ciddi, tutarlı bir muhalefet olmadığı için yahut bazılarının sesi yandaş medya tarafından kısıldığı için millet gerçekleri göremiyor. Ahirette hesap defteri sağ taraftan verilmezse sağcı olmak neye yarar? Bu peş peşe iptaller pişmanlığın ve şaşkınlığın bariz alametleri, neylersin ki Neylersin ölüm herkesin başında. Uyudun uyanamadın olacak.Kim bilir nerde, nasıl, kaç yaşında?
Misafir - Cem BABA

batıyorlar     20/08/2013 01:49

çırpındıkça batıyorlar.bunlar para toplayamadılarç. Bakanlık parayı göndermedi. Tertip komitesinin ve Güreş ağası hanım hazretlerinin eli cebine girmedi. Para bulamayınca im datlarına generral Sisi yetişti. Mısırdaki katliamı bahane ederek konseri iptal ettiler.Lanetledikleri sisi bunların kurtarıcısı oldu.Belki karakucakı içinde bahane arıyorlardır. İnşallah onuda iptal ederler.
Misafir - halil

akılları sıra     20/08/2013 01:17

Büyüykşiehir konserden vazgeçti. AKP'de vazgeçti. Biliyorlarki MHP'liler vazgeçmeyecek. Mısırda müslüman kanı akarken bunlar konser verdi, eğlendi.Bunların müslümanlığı bu kadarmış denecek.Pekı Irakta müslüman kanı dökülürken AKP'lilerin sesi niye çıkmıyor.Geçin bunları efendim. Faso fiso şeyler. MHP konserinide yapmalı, güreşinide yapmalı.O zaman bunlar güreşide iptal etmeli o zaman. O da seyir değilmi sonuçta. O gün mevlüt okutacaklarmış. Bizce kendilerine okutsunlar.
Misafir - Sezai

     19/08/2013 23:58

Osmanlıyı Arkadan vuran Araplara mevlid okutacağınıza Çinlilerin Doğu Türkistanda yaptığı Türk Katliamları için bir protesto bildirgesi yayınlayın.
Misafir - Mustafa Sürmeli

     19/08/2013 21:25

mısır halkı içinmiş şehite kelle diyen üç beş mehmet öldü diye meclis toplanmaz diyen zihniyet mısır halkı için konseri iptal etmiş karaisalı halkını bölmeye halkın verdiği tepkidendir
Misafir - pusat yılam

     19/08/2013 20:40

SAYIN MILLETVEKILIMIZ FATOS HANIMA CANI GONULDEN TEBRIK EDIYORUM. Yaratılan seviyoruz yaralanan dolayı kuskusuz ama BIZIM AKRABALARIMIZ BU KUSTAHLARDA DUNYANIN DÜRT TARAFINDA KATLEDILIYOR, SONUCTA OSMANLININ YIKILMASINA SEBEP OLAN MISIRLILAR VE ARAPLAR DEGILMIYDI SIMDI AKLIMIZA GELECEK TABI HAKLISINIZ ONLAR DEGILDIR EMINIM AMA BIZIM MILLI BAYRAMLARIMIZI VE AKRABALARIMIZI UNUTTURMAYIN BUNUN VEBALI COŞ AĞIR ÜLUR SIZI KARAISALI OLARAK SEVIYORUZ BASARINIZIN DEVAMINI DILIYORUM SIZ BIZIM AKRABAMIZSINIZ BIZ SIZI UNUTMUYORUZ SIZDE BIZI UNUTMAYIN. Ne mutlu Türküm diyene
Misafir - ALI

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704