Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam760
Toplam Ziyaret1680967

TOBB Valilikten arsa istiyor. Karaisalılıar birleşin, Valiye gidin, yer gösterin. Sizden bunu istiyoruz

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden, TOBB Yönetim Kurulu’nda temsil edilen Adana’nın ekonomik sorunlarını daha hızlı çözebileceğini söyledi.

 TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden, Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şahin Bilgiç’in TOBB yönetiminde yer almasını Adana’nın iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Özden, “Her hafta yapılacak TOBB yönetiminde bölge ekonomimizin bir sorununa çözüm aransa, büyüme yolundaki hızımız artar” diye konuştu.

 ‘TARIM’ BÖLÜMÜ OLAN MESLEK LİSESİ

TOBB’nin Adana’ya 32 derslikli bir meslek lisesi yatırım sözü bulunduğunu bunu daha da geliştirmek için çaba sarf edeceğini anlatan Bilgiç, “Türkiye’ye örnek olacak bir meslek lisesini Adana’ya kazandırmak istiyoruz. Bünyesinde tarıma teknik eleman yetiştirecek bölümleri olan bir meslek lisemiz olsun istiyoruz. Bunu bölgemizdeki oda başkanlarının güçbirliğiyle gerçekleştireceğiz. Tarımın başkenti olarak değerlendirdiğimiz Adana, Türkiye’nin ilk tarım bölümleri olan meslek lisesiyle liderlik yapsın istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor. Valiliğimiz yer konusundaki talebimize cevap verir vermez okulun temelini atmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

HAYDİ KARAİSALILIAR ŞİMDİ EL ELE VERMENİN ZAMANI
Karaisalı'ya tarım lisesi açılmasını isteyen Karaisalılılar,aranızdaki ayrılık ve gayrılığı bir kenara atarak, Adana Valiliğine topluca gitme zamanı.
Güreşler ve şenlikler gelir geçer, ama bu hizmet her gün sürer. Kaymakam, Belediye Başkanı, Meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve Platformun diğer üyeleri bir araya gelin, bu önemli fırsatı değerlenidirin.
Sizden bunu bekliyoruz.



892 kez okundu

Yorumlar

İşte size yarış fırsatı sayın vekilimiz.     20/08/2013 06:19

Haydi Karaisalı milliyetçisi Fatoş hanım ve Akp yöneticileri size yüzde 60 destek vermiş Karaisalı için şimdi yarışın alın bu lise olayını işte size yarışacak bir fırsat çıktı. Kızıldağda konser ve güreş yarışına girmektense bu liseyi ilçeme nasıl kazandırırım, Kozan a Sarıçama, Ceyhana nasıl kaptırmam bunun yarışını yapalım. Size yüzde 60 destek vermiş Karaisalım bunu hak ediyor.Zamanında Ersin Koçak Sağlık Meslek Lisesini güzel ilçemize nasıl getirdi ise Allah Razı olsun ondan ve buna vesile olanlardan yüzlerce Karaisalılı yetişti memur oldu.Şimdi sizlerde sıra Karaisalı Milliyetçisi olduğu ile övünen sayın vekilimiz buyrun alın liseyi Ersin Koçak ve arkadaşlarına nasıl Allah razı olsun dedi isek sizede diyelim, alkışlayalım. Sizlere yüzde 60 destek vermiş bu ilçe hak ediyor bunu bu fırsatı Karaisalı olarak kaçırmayalım bu konuda diğer parti yöneticileri sizleri bu konuda destekleyecektir emin olabilirsiniz.
Misafir - Mustafa

Ya imam ol ya da imamı bul     18/08/2013 23:55

Nerede Kraisalı Platformu yönetimi ,Nerede Karaisalılar Derneği yöneticileri ve Kraisalıda eğitimci olupta siyaseten söz sahibi olan Aziz Özcan ve Musatafa Arıcı ve Rıfat Köroğlu şimdi sizlere iş düşüyor .Herhalde bizim gibi kara yakalılara iş düşmüyor.Zamanında sizin gibi eğitimci Belediye Başkanı Hilmi ÇOPUROĞLU önayak oldu ve Karaisalıya KARAİSALI LİSESİ VE İMAM HATİP LİSESİ 1976 da açıldı.İŞ başa düştü millete yolyordam gösteren lazım.YA İMAM OLUN YA DA İMAMI BULUN.
Misafir - Kör müdür

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704