Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam224
Toplam Ziyaret1681309

"KIZILDAĞ YAYLASINDA İKİ AYRI ŞENLİK DÜZENLEYEREK KARAİSALI HALKINI BÖLÜNMEYE VE KUTUPLAŞMAYA DOĞRU YÖNLENDİREN AKP.Lİ VE MHP.Lİ YÖNETİCİLER SİZLERİ ŞİDDETLE KINIYORUM"


Karaisalı'nın tek avukatı Adnan Bal, AK Partili ve MHP'li Yöneticleri sert bir dille kınadı. Bal, Facebook Sayfasından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Kızıldağ yaylasında iki ayrı şenlik düzenleyerek Karaisalı halkını bölünmeye ve kutuplaşmaya doğru yönlendiren AKP.li ve MHP.li yöneticiler sizleri şiddetle kınıyorum.

Eğer Karaisalı’ya hizmet edecekseniz teke düşürün. 17 Ağustostakini büyük şehir iptal etmiş, siz de basiret gösterip oturup aranızda anlaşın."






1149 kez okundu

Yorumlar

     19/08/2013 23:13

Hacı Taraf olmayan bertaraf olurmuş bir taraf olsaydın rengini bilelim...
Misafir - Mustafa Sürmeli

seçmen     19/08/2013 13:02

Allahım verdikçe veriyor.hemşrilerim siz eğlenmenize bakın.karaisalı halkının hiç bukadar kıymetlendirildiğine şahit olmadım.geçmiş yıllarda delege ön seçimlerinde bile ne gerek var adamları şımartmayalım niye masraf edelim kendi aramızda anlaşalım bitsin devirlerine şahit olduk.bugüne gelirsek karaisalılı seçmen gerçek kalitesini buluyor.şimdi bakıp karar vereceksin kim daha iyi tombalak aşıyor,kim daha peynirli/yavan sıkma ,kim kepap yediriyor,kim yedirmiyor,elini kim daha hararetli sıkıyor kim kucaklıyor, bunları ölç biç,tart ona göre kararını ver. sana oturacak sandalyeyi çok görenleri sende koltuğa oturtma . adın seçmen değilmi seçicide sen ol.
Misafir - ömer ışık

Kaymak gibi güreş!Ama kimin umurunda?     19/08/2013 00:43

Karaisalılı hemşehrilerimiz ilçeyi ikiye bölen zihniyeti kılı kırk yararak sandıkta hezimete uğratın. Rabiye'den, Hatice'den önce neticeye bakalım. Önce kendi evinin önünü süpürmesi gerekenler İsa'yla,Musa'yla uğraşıyorlar...Ey akıl burdaysan ses ver!
Misafir - Püskevit Çikolata

     18/08/2013 17:56

sayın bal bir şeyi kınarken biraz inceleyiniz karaisalı belediye başkanlığı karakucak güreşleri için tarih belirleyip tertip komitesi oluşturup organizasyon iznini akplilerden önce aldı mhp geleneksel olanı yaptı şenlik iznini başvurusunu akplilerden önce yaptı ve ilan etti iki tarafı birden kınayacağınıza hukuk adamısınız ikincisini yaparak karaisalıyı bölen akplileri kınayınız yoksa hukuk adamı deği guguk adamı olarak görülüyorsunuz hukukta 2 tane haklı yoktur 2 tane haksızda yoktur
Misafir - kenan

sidik     18/08/2013 15:53

sidik yarışı. MHP'liler kadarAKP'lilerde suçlu.Birirnin iktidar olması diğerini haklı, diğerinin muhalefet olması öbürünü haklı çıkarmaz.Al birini vur ötekine.hiç farkları yok.
Misafir - Sezai

kara kovan balı gibi     18/08/2013 14:52

Kara kovan balı sanki sözleriniz,Sayın bal agzınızdan bal damlıyor.Bu siteyi takipetme firsatı bulursanız Kraisalılı biri olarak ne hale getirldiğimzi öğrenme fırsatı bulursunuz.Kraisalııyı yalnız bırakmayınız.Kolay gelsin.
Misafir - BAL ARISI

     18/08/2013 12:31

Yıllardır Karaisalı'da Kızıldağ güreşlerinin nasıl düzenlendiği herkes tarafından bilinmektedir.Kaymakam bey yanlış yapmış veya kaymakam beye yanlış yaptırılmıştır.Gerçek organizasyon beleediyenin yaptığı organizsyondur.Ama şu bilinmelidir ki giden kaymakam beyin son uygulamaları ilçeyi ikiye bölmüştür.
Misafir - KUŞCU

Karaisalının Bölünmüşlüğümü Kaymakamın geleceğimi önemli.     18/08/2013 08:15

Katılıyorum eğer önce AKP alsaydı izni MHP maalesef avcunu yalayacaktı.Malesef ülkemiz bu hale geldi.Sayın Kaymakam bey gider ayak ikinci şenliğe izin vermeyebilirdi. Ama AKP zihniyetine teslim olmuş bu Ülkenin Valisi, kaymakamı, savcısı, hakimi velhasıl tüm bürokrasisi.İşte ülkemizin durumu 1940 yıllardaki CHP zihniyeti ile aynı oldu.O zaman da bürokrasi parti tarafından yönetilirdi şimdide aynı kafalar değişiyor ama zihniyet aynı maalesef. Kaymakamda haklı ilerisini düşünmek zorunda Karaisalı nın bölünmüşlüğünden çok kendisinin geleceği önemli. Maalesef durum bundan ibaret.ALKIŞLAR KAYMAKAM BEYE VE KARAİSALI LI SİYASETÇİLERE.ALKIŞLAR SAYIN HER ZAMAN KARAİSALI MİLLİYETÇİSİYİM DİYEN MİLLETVEKİLİ ZOPÇUK HANIMA.
Misafir - Mustafa

     17/08/2013 20:56

BURADA SUCLU IKI ORGANIZASYONA IZIN VEREN ZIHNIYETTIR AMA INSANLAR HUKUMETIN ADAMI YANI Kaymakmı, VALISI, VEKILI OLUNCA IZIN CIKIYOR EMINIM ILK IZNI AKPKK ALSAYDI MHP IZIN CIKMAYDI HER ZAMAN YAPTIKLARINI YAPTILAR GENE HALKI BOLDULER AMA SUNU UNUTMASINLAR KARAISALI TURKTUR TURK KALACAK. Ayrıca yaklaşan ZAFER BAYRAMI SEBEBIYLE TUM KARAISALI VE TURK DUNYASININ BAYRAMINI Kutlarım. Tanrı TURKU KORUSUN.
Misafir - ALI

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398