Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam780
Toplam Ziyaret1681865

“AK Parti'nin kuruluşunun 12. yıl dönümü Kutlu olsun”

AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, bundan 12 yıl önce AK Parti’nin kurulduğunu, bir yıl sonra yapılan seçimlerde ise tek başına iktidar olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AK Parti’nin milletine hizmet etmek için çalıştığını söyledi.

Işık, “Öncelikli olarak bölünmüş yollarla başladığımız hizmetler, adalet sarayları, demiryolları, doğalgaz olarak başladı ve devam etti. Türk lirasında ki 6 sıfırı atmak hayaldi AK Parti ile gerçek oldu. Yapılamaz dedikleri birçok hizmeti milletimize sunduk. 11 yıllık iktidarımız boyunca ülkemize itibar kazandırdık. Osmanlı'nın hüküm sürdüğü ülkelerdeki tarihi eserlerimizi restore ettirerek tarihimize sahip çıktık. Mazlum ülkelere yardım ettik. Çok daha önemlisi IMF'ye olan borcumuzu sıfırlayıp, IMF ye borç veren ülke konumuma geldik. Ülkemiz ekonomi de dünyanın en iyi 16 ekonomisi arasında yer aldı. Her geçen gün ekonomi kredi notumuz artarak devam ederken, ekonomide örnek ülke konumuna geldik. Dünyanın krizle boğuştuğu dönemde ülkemizde yatırımlar devam etti. Birçok Avrupa ülkesi iflasın eşiğine gelirken ülkemiz ekonomide ve yatırımlarda tercih edilen güvenilir ülke oldu” dedi.

 Her ile üniversite kurulmasını sağladıklarını ifade eden AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, “İktidara geldiğimizdeki üniversite sayısıyla bu günkü sayı arasında çok büyük fark var. Bu gün Türkiye'deki üniversite sayısı 180’i geçti. Yapılan okul ve derslik sayısı ile gençlerimizi eğitim seviyesindeki artışı sağlarken çok önemli bir ilke daha AK Parti olarak imza attık. Cumhuriyet tarihinde ilk defa en büyük bütçe eğitime ayrıldı. Öğrencilerimizin kitaplarını ücretsiz verilmesini sağladık. Bununla da yetinmeyip öğrencilerimizin çocuklarımızın dünya standartlarında eğitim görmesini sağlamak için tablet vererek eğitimi teknoloji ile donatmaya başladık” diye konuştu.

Işık şöyle devam etti:

  “AK Parti'yi bu milletin çocukları kurdu. AK Parti, milletine hizmet için gecesini gündüzüne kattı. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partisi bu milletin efendisi değil hizmetkarı olarak çalıştı. Bunu bilen milletimizde her seçimde AK Parti'nin oylarını artırarak iktidara getirdi."



877 kez okundu

Yorumlar

yorumsuz     16/08/2013 13:44

sayın sezai bey sayın diyorum yaptığın yorum terbiyesizce yapılmış bir yorumdur bu yorum sadece sana yakışır yakışanıda yazmışsın sen buna layıksın yorumların terbiye sınırlarını aşmıştır kim olursa olsun böyle yorumlar yazılmamalı ayıp bu yorum u sana iade ediyorum edepsiz adam
Misafir - M.GENÇ

YALANCININ     16/08/2013 13:43

YALANCININ... MUM SÖNDÜ BE AMA MAKİNE ÇALIŞIYOR
Misafir - Sezai

     16/08/2013 12:11

AZ KALSIN BUNLARI BEN YAPTIM DİYECEKMİŞTİ.
Misafir - İSMİ LAZIM DEĞİL

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398