Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam378
Toplam Ziyaret1668020

Yöresel kelime olan gıdik (çebiç) etini ikram eden Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi meclis üyesi Rifat Köroğlu, "Meclis üyelerine sözümüzü yerine getirdik" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaisalı ilçesinde yaptırılan Karapınar Parkı’nda incelemelerde bulundu.

 Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak ve Meclis üyesi Rifat Köroğlu tarafından karşılanan Zihni Aldırmaz, parkın sadece dinlenme amacıyla değil kır düğünü gibi etkinlikler için de kullanılabileceğine dikkat çekti.

 Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak ve her partiden meclis üyeleriyle birlikte Karapınar Parkı’nda incelemelerde bulunan Zihni Aldırmaz, parkta dinlenen Karaisalı halkından da büyük ilgi gördü. Vatandaşlar Karaisalı’ya böyle bir park kazandırmasından dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür ettiler.

 Parktaki çocuklara oyuncak dağıtan ve onlarla sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektiren Zihni Aldırmaz, “Biz meclis üyelerimizden aldığımız destekle bu hizmetleri yapıyoruz. Şu anda da burada tüm partilerden meclis üyeleri var. Birlikte çalışıyoruz ve birlikte başarıyoruz. Meclis üyelerimizin destekleriyle bu hizmetler ortaya çıkıyor” şeklinde konuştu.

 SOSYAL TESİS İNŞAATINDA İNCELEME

 Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak ve meclis üyeleri daha sonra lokal ve düğün salonu olarak hizmet vermesi planlanan sosyal tesis inşaatında incelemelerde bulundu.

 Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, tesisin kaba inşaatının Karaisalı İlçe Belediyesi tarafından yapıldığını, ince işlerinin ve diğer eksiklerinin de Büyükşehir Belediyesi’nce tamamlanacağını açıkladı.

 Karapınar Parkı yanındaki tesisin tamamlanmasıyla parkın daha işlevsel olacağını anlatan Zihni Aldırmaz, tesisi kısa sürede hizmete açmayı hedeflediklerini kaydetti.

 RİFAT KÖROĞLU’NDAN YEMEK

 Öte yandan Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi meclis üyesi Rifat Köroğlu, Karaisalı’ya giden Zihni Aldırmaz ve meclis üyelerine Karapınar Parkı’nda yemek verdi.

 Neşeli ve samimi bir ortamda geçen yemeğe Zihni Aldırmaz, Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak ve AK Parti, CHP ve MHP’den 10 kadar meclis üyesi katıldı.

 



1345 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436