Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam273
Toplam Ziyaret1680480

RİFAT KÖROĞLU'NDAN ALDIRMAZ'A ÖVGÜ



Dün toplanan Adana Büyükşehir Belediye Meclisnde Karaisalı tartışması yaşandı.

Alınan ilgiye göre, AK Partili Meclis Üyesi Sıtkı Polat ile MHP Karaisalı Meclis Üyesi Rıfat Köroğlu da yine ilçenin sorunları ve güreş festivali üzerinden siyasi atışmalar da bulundu. Köroğlu ayrıca,görevinden uzakta tutulan Başkan Durak'ın Karasialı'ya birçok hizmeti olduğuna dikkat çekti. Ancak Köroğlu'nun Zihni Aldırmaz'ı övmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Doğan Haber Ajansının haberine göre, mecliste şunlar yaşandı:
"Büyükşehir Belediye Meclisi'nde merkez Karaisalı İlçesi'ne bağlı Kızıldağ yaylasında iki ayrı karakucak güreş festivali organize edilmesi tartışma konusu oldu. AK Parti ve MHP'li Meclis üyeleri, güreşlerin siyasi malzeme yapılmaya çalışıldığını öne sürüp, karşılıklı tepki gösterdi.

Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın yönettiği oturumda Kızıldağ Yaylası'nda 24-25 Ağustos ile 31 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında iki ayrı Karakucak Güreş Festivali organize edilmesi konusu gerginlik yarattı. Gündem dışı söz alan AK Parti'li Üye Sıtkı Polat, 31 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasındaki güreşlerin tertip komitesinin başında yer alan Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak'ı eleştirdi. Polat, MHP'li Babacan Durak'ın hiçbir belediyeye, sivil toplum örgütüne ve kanaat önderlerine danışmadan, destek istemeden festival yaptığını öne sürdü.

Konuyla ilgili konuşan Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Kızıldağ'da iki ayrı güreş festivali düzenlenmesine Kaymakamlığın izin verdiğini, bunun yanlış uygulama olduğunu savundu. Aldırmaz, "Sayın Kaymakam geçen yıl da Güreş Ağası olmak istemişti ve sorun çıkmıştı. Bu sorunu sağduyulu hareket ederek çözmüştük. Ancak bakıyoruz ki bu yıl da aynı sorun yaşanıyor" dedi.

MHP'li Üyesi Rıfat Köroğlu da, Karaisalı Başkanı Babacan Durak'ın eleştirilmesine tepki gösterdi. Köroğlu, güreş festivalinin siyasi malzeme yapılmaya çalışıldığını savundu. Köroğlu, "Yıllardır MHP İlçe teşkilatı festivalden bir gün önce konser düzenler. Ancak ne olduysa bu yıl bazılarına kaşıntı düştü. Kızıldağ'da yayla sezonu 8 haftadır. Keşke 8 hafta güreş festivali düzenlense yöre insanı kazançlı çıkar" diye konuştu.



1134 kez okundu

Yorumlar

     15/08/2013 22:27

Celal Bey oncelikle Rifat Koroglu nu nekadar taniyor? Yorum yapmadan once kizi oglu ne is yapar arastirsa daha iyi olurdu.1.olarak dogru soylemissiniz durust ve dort dortluk bir insan,2.olarak kizi degil belediyede calismak turkiyede bile yasamiyor3.olarak da meclis uyeliginin hakkini veren bir insan eger arastirdiysaniz,devamsizligi hic olmayan bir meclis uyesi ustelik hergun karaisalidan gidis gelis yaparak bunu devam ettirmektedir..sizin yaptiginiz camur at izi kalsin..soylediklerinizi dusunup tartarak yazsaymissiniz daha iyi olckti
Misafir - isimsiz

     14/08/2013 23:58

Babacan Durak herhangi bir kuruma ve kişiye sormadan şenlik ve güreş tertiplemiş ve de hata yapmış tellal tutup Karaisalı Meydanında şenlik ve güreş tertip edeceğiz dememiş Hata yapmış; Peki siz Ak Partili Meclis Üyesi; İlçe Başkanı ve Milletvekil yanlışa yanlışlamı cevap vermek lazımdı varsın sizde buyıl şenlik yapmayaydınız ne olsa Mart 2014 Karaisalı İlçe Belediyesini sizin mensubu olduğunuz parti kazanır enine boyuna şenlik yapardınız..
Misafir - Mustafa Sürmeli

olmaz, olamaz     14/08/2013 11:30

Celal kardeş, sen yanılıyorsun.Rıfat Köroğlu, gerçekten köroğlu gibi biridir. Oğlu ve kızını belediyeye işe aldırtmamıştır. Lütfen Rıfat abi bunun yalan olduğunu açıkla.Hadi abi, senden cevap bekliyoruz.Yalancıların mumu yatsıya kadar yanmasın.
Misafir - Hasan

ZİHNİYİ TABİ ÖVER     14/08/2013 10:55

Ağır roman abimiz rıfat Köroğlu, çok dürüsttür. Hayatında hiç rüşvet yememiştir. Hacılığıda vardır.Fakat bir belediye meclis üyesi hem kızını hemde oğlunu belediyede işe dıkıyorsa buda bir rüşvettir. ben meclis üyesi olsam bende karaisalı düşmanı zihniyi överdim herhalde.Çünkü işin sonunda iki çocuğumun işine son verilmeside vardır.Yani ağır roman Rıfat Köroğluda kendini Zihniye teslim etmiş durumda.
Misafir - CELAL

AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407