Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam667
Toplam Ziyaret1682654

ÜNNÜ “ KAYMAKAM SARI’DAN TÜM MUHTARLAR OLARAK İNCİNMEDİK. HER TALEPLERİMİZ İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE YERİNE GETİRDİ. SAYGI GÖRDÜK VE MUHTAR OLDUĞUMUZUN FARKINA VARDIKLA. YENİ GÖREV YERİNDE AYNI ANLAYIŞ İLE DİYARBAKIR HALKINA HİZMET VERECEĞİNE İNANIYORUZ”

      Diyarbakır’ın Hani ilçesine tayini çıkan Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı’ya Muhtarlar Derneği Karaisalı Şubesi bir veda yemeği verdi.

   Muhtarlar Derneği Karaisalı Şubesi’nin 60’a yakın üyesinin tamamının katıldığı Yerköprü’de verilen akşam yemeğinde bir konuşma yapan Muhtarlar Derneği Karaisalı Şubesi Ramazan Ünnü Kaymakam Hidayet Sarı’nın ilçelere verdiği hizmetleri anlattı. Ünnü, Kaymakam Sarı’dan tüm muhtarlar olarak incinmediklerini, her taleplerini imkanlar ölçüsünde yerine getirdiğini, saygı gördüklerini ve muhtar olduklarının farkına vardıklarını ifade ederek, Sarı’ya yeni görev yerinde aynı anlayış ile Diyarbakır halkına hizmet vereceğine inandıklarını söyledi.

  Karaisalı İl Genel Meclisi Üyesi Nevzat Özgün de, Kaymakam Sarı ile 3 yıla yakındır Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde Encümen Üyesi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde birlikte çalıştıklarını, İl Genel Meclisi üyesi olarak ilçeye hizmetlerin akışında uyum içerisinde olduklarını belirterek, bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

  Karaisalı İl Genel Meclisi Üyesi Veysel Güngör ise, Kaymakam Sarı’nın ilçeye olan hizmetlerinin unutulamayacağını kaydederek, tüm muhtarlardan Sar için helallik istedi.  Güngör, “Başarılı Kaymakamımızı daha büyük ve üst makamlarda görmek istiyoruz. Kendisine başarılar diliyorum” dedi. Kaymakam Hidayet Sarı için yazdığı şiiri Karaisalı Platformu Dergisinde yayınlayacaklarını söyleyen Güngör’in duygulu konuşması muhtarlar tarafından alkışlandı.

  Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı da konuşmasında tüm muhtarlara ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Sarı, yapılan hizmetleri tek başına yapmadıklarını, bu hizmetlerin yerine getirilmesinin bir ekip çalışması olduğunu ve bu ekipte muhtarların da yer aldığını söyledi.

   Sarı, daha sonra tüm muhtarları temsilen 10 köy ve mahalle muhtarlarına teşekkür belgesi verdi. Sarı ayrıca Karaisalı Orman İşletmesi Müdür Vekili Mürşit Booğar ile personel Murat Yılmaz’a da başarı belgesi verdi.

  Yemekten sonra Karakılıç Köyünden Sadettin Öveç de sazı ve sözü ile türküler söyledi. Kaymakam Sarı için “Sizi Seviyoruz” türküsünü çaldı ve seslendirdi.

  Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı’ya yarın da Kızıldağ Yaylasında Karaisalılılar Derneği tarafından veda yemeği verilecek.



1325 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398