Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam681
Toplam Ziyaret1680888

Tüm masrafların Kültür Bakanlığı tarafından karşılanacak ve 24-25 Ağustos 2013 tarihinde yapılacak olan etkinliklerin 22 kişilik Tertip Komitesi üyeleri açıklandı

 Karaisalı Belediyesi tarafından ilk önce açıklanan Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin ardından bu kez Ak Partililer tarafından düzenleneceği bildirilen alternatif güreş afişlerinden sokak afişleri ile Tertip Komitesi, ödüller ve kuralar ile sanatçıların yer aldığı cam afişleri de asıldı

22 kişilik Tertip Komitesinde şu isimler bulunuyor:

Karaisalı Kaymakamlığı

A.Fatoş Gürkan Zopçuk (Adana Milletvekili)

İlyas Karabulut –İşadamı (Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı)

Sıtkı Polat-İşadamı-(Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi)

Yusuf İnce-Güreş İl temsilcisi

Fehmi Dönmez- işadamı

Vedat Gündoğan (Gündoğan Medya)

Ünal Işık –İşadamı

İsmet Avcı- İşadamı

Nuh Yıldız-Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili

Yusuf İyi- Karaisalı Engelsiz Yaşam Müdürü

Dr. Kemal Işık- Çukurova İlçe Sağlık Müdürü

Halil Atılgan –sanatçı-Araştırmacı-Yazar

İsmail Demirkeser -KARSİAD Başkanı

Mahmut Karahan –Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu Başkanı

İbrahim Zopçuk- Çevlik Köyü Muhtarı

Aydemir Yücel-Karaisalı Yardımlaşma Derneği Başkanı

Yakup Özcan- Kızıldağ Güzelleştirme ve yaşatma Derneği Başkanı

Mehmet Gildir- Gildirli Köyü Kalkındırma Kooperatifi Başkanı

Müslüm Öveç- İşadamı

Zeynep Çavuşoğlu- Mimar

İsrafil Avcu-İşadamı

 



1426 kez okundu

Yorumlar

     13/08/2013 22:17

sayın vahit şahin güreş ağası seçilecek kişinin her iki organizasyonda da cebinden ne kadar harcadığını yazabilirmisiniz yoksa devlet kesesinden mi ağalık yapılacak onu görelim
Misafir - kenan

Tarla yağmurve saç tarak     13/08/2013 15:54

Mehmet Gildir sen devlet memurusun bu işlerde yer aldığına göre bir diyet borcun olmalı.Kendi köyün GİLDİR liye Karaisalı suyndan suyu aldırdığının ve ASKİ de Sana kimse dokunmasın diyetin olmasın..Nede olsa Hocan Eski belediye başkanı seni iyi yetiştirmiş.YAĞMUR NEREYE YAĞIYORSA TARLAYI ORAYA GÖTÜR BAKALIMSana söğleyecek laf bulamıyorum belber Yakup Özcan .GIRATIN ANINDA DURAN YA HUYUNDAN YA SUYUNDAN KAPARMIŞ.
Misafir - muallim

körler sağırlar     13/08/2013 11:58

tamamı akp li...bu komiteye yazılacak başka insanlar yok muydu? demek ki yokmuş..bakanlık parasıyla akp liler körler sağılar birbirini ağırlar durumu :)
Misafir - sedat

SÖĞÜDE DAYANDIM     13/08/2013 10:55

SN HALİL ATILGAN SİZE OĞLUNUZUN ADIYLA SESLENİYORUM.KENDİNİ BU KADAR EL ALEME RÜSVA ETMEĞE GEREK VAR MI?.SİZ DUYGU ADAMISINIZ.BİRLERİ SİZİ BİTİRMEĞE YOK ETMEĞE ÇALIŞIYOR.SİZ ANKARADA KARAİSALILARA KAPISINI AÇAN TARAFSIZ HERKESE EŞİT MESAFEDE DURAN ÜRETKEN DOKTOR ÜNVANLI TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU ŞEFLERİNDEN HOCALARIN HOCASI KARAİSALI AŞIĞI BİR KİŞİSİN.UNUTMAYASINIZ DAL KIRILDI BİR KERE.HÜSRANA UĞRAMADAN ÇARESİNE BAKINIZ..
Misafir - TÜRKÜCAN

     12/08/2013 23:36

MAZLUMUN AHINI ALAN PADİŞAH KOPARILIR TAHTINDAN.....
Misafir - Ali ÇOPUROĞLU

Sındıyla oyun olmaz yavrum!     12/08/2013 14:31

Giderayak AKP'ye yaranacağım diye 2. Kızıldağ Güreşi onayı veren Karaisalı Kaymakamı tüm yaptıklarını bir çırpıda yok etti. Batak Kamal, Kürt Osman, Serçe Salim, Çakıcı Bekir Abileriyle neler konuşurdu neler gitmeden önce.İyi de tecrübe olurdu hem.AKP'lilerin ilçede yatacak yeri yok da çalışanına para ödeyemeyen MHP,bu işin kaynağını Üçürge'den mi buldu acaba? Nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan çaresizlik, nerden baksan ahmakça! Sizin derdiniz Güreş değil hanımlar,beyler; siz iyi bir seçim yanilgisi istiyorsunuz. Bu yenilgiyi tattıracak kişi de siyasetin pis oyunlarını ve çelmelerini sevmediği için bir türlü ortaya çıkmıyor. Kızıldağ Güreşleri için gazetelere para dökenler de bunun hesabını ahirette iyi düşünsün. Çalışanına emeğinin karşılığını alnının teri kurumadan vermeyi emreden bir dinin temsilcisiyiz biz,Patagonyalı değiliz Elhamdülillah.
Misafir - Caaaaart KABAKAAAT

VAYY VAYYY VAYY TÜH      12/08/2013 13:33

orman işletme müdürüney t eşekürlerimi sunuyoru.kaymakam bey iyi hoştu ama girken karaisalı 2 ye böldü gidiyor neyse af edelim sayın kaymakamı ama bıyık löbüt sadettinle ve batak kemalla resim çekinmeden gidiyorsun kaymakam olmaz böyle olmaz hani çay içecektin çaybahçesinde batak kemalla hani löbüt sadettin kışlık peynir alacaktın hep hikayemi şimdi olmadı işte şimdi onların kalbi kırıldı hadi nasıl edek kaymakam beyy...SAYGILAR .
Misafir - aaaaaaaaaaaaaaa

VAYY VAYYY VAYY TÜH      12/08/2013 13:49

aaaaaaaaaaaaa karaisalı kaymakamı gidiyor hayırlı yolculuklar sayın kaymakam yolun açık olsun karaisalı bile sana dar geldi artık DİYARBAKIR /HANİ belki bol gelir git git güle güle gidişin belki iyi olur ama belki uraları unutursun kamymakam gider yeni orman işleme müdürü başlar yeni orman işletme müdürümüze görevinde başarılar dilerim karaisalı artık git gide güzelleşiyor .belki daha güzel olacak belki daha kötü olacak onun için herkese saygı duymalıyız arkadaşlar sonuçta hepimizin gidecek olduğu yer mezarlı başka bir yere gidecek olan varmı allahını seven söylesin yani yok ak parti kötü yapmış yok mhp kötü yapmış onun için kimse kimsenin kalbini kırmasın bu hayat herkese yeter taşar bile yani yeni gelen ve görevinie 12.08.2013 tarihinden itibaren yeni görevine başlayan çok değerli
Misafir - aaaaaaaaaaaaaaa

     12/08/2013 13:49

işte görüldü apalar beyler akpninki devletten çıkacak yani herkesin cebinden mhp ninki düzenleyenlerin cebinden aradaki fark burada devlet malı yiyenlerle yamayanlaerin arasındaki fark taktir yüce karaisalı halkının
Misafir - pusat yılam

     12/08/2013 13:10

sn Fatoş gürkan muradına ermiş cebinde bir delikli kuruş çıkmadan ismini en üste yazdırmış sonra adaletten haktan hukuktan bahseder birde yaylada bir kişinin kişisel reklamı için devletin kasasından o kadar para çıkacak
Misafir - pusat yılam

     12/08/2013 12:43

Sayın başkan Babacan Bey 4 yıldır yeri gögü yıktınız.Belediyenin parası yok diye.hasan hüseyn kuşçu giderken arkasında 3 tirlyon borç br,ıratı el m kolum bağlı diye.Peki yıllardır tek kurş vermem dediğiniz kızıldağ güreşleri için paraları nerden bulacaksız.Demekki borç borç diye diye bu halkı kandırmaya çalıştınız.Yok şayet güreşleri Hüseyi SÖZLÜ yapacak bizden para çıkmayacak diyeceksiniz.Bu daha byük hata.KOca bir ilçe Hüseyin SÖZLÜ ye muhtaç hale ve siyasete alet edilmeye mahkum bırakıldı ise bu daha byük vebal.BU ilçeye verdiğiniz tahribat yeter artık.Bu halkın yakasından düşün artık.Yegter artık mileti böldügünüz.Belediyeyi böldünüz yetmedi mi?Hesabınız ne söyleyinde bilelim.Amaç güreş değil.Öyle olsa idi daha önceki greşlere destek ollurdunuz.Yeter artık verdiğiniz zararlar.
Misafir - Genç KEŞTEPELİLER lobisi

GÜLEŞMİ ?SİYASET Mİ?     12/08/2013 09:04

SEÇİM ADINA YAPILAN BU GÖSTERMELİK ŞENLİK VE GÜREŞLER İÇİN ÇARÇUR EDİLEN EMEK, PARA VE ÖDENEKLERLE KARAİSALIDA İŞ İMKANI SAĞLAYACAK BİR İŞ YERİ AÇILSA YERİNDE OLUMAZ MIYDI? ADANADAKİ İMAMI ÇOK KARAİSALILAR HER YEMEKTEN SONRA,YİYİNİZ İÇİNİZ İSRAF ETMEYİNİZ DUASINI DERİN NEFES ÇEKEREK OKUMAYA DEVAM EDİNİZ.
Misafir - MUALLİM

Keştepe Lobiciler Derneği      12/08/2013 03:10

Orhan Hakalmaz 100 bin, Gülşen Kutlu 50 bin, Mustafa Yıldızdoğan bilmem ne kadar... Hani belediyenin kasasında 5 kuruş yoktu. Belediye kimin parasıyla kimi oynatıyor. Bu ne kepazelik. Adana belediyesine de ( bence büyükşehir değil artık) ne Karaisalı Belediyesine ( Mhp'lidir) Ne de Akp'lilere bir zerre hakkım varsa . Kaldırımsız, çökmüş, yollardan arabamla gitmeme sebeplerse , sadece Karaisalı'ya belediye otobüsü verip Adana'da imarı rant haline getirenlere, Karaisalı'nın 3 farlkı noktasında Taş ocaklarını kapattırmayı bırak, kamyonlarını çalıştıran Akp^li iş adamları ve Mhp'li belediye başkanına( burdan plaka da verebilirim) YAZIKLAR OLSUN. TİKSİNİYORUM , İĞRENİYORUM. HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. BEN VERGİLERİMİ TIKIR TIKIR VERİRKEN ONU HAKKIYLA KULLANMAYANLARLA AHİRETTE GÖRÜŞECEĞİZ.
Misafir - mtn

lobiler sussun güreş sonuna kadar.     11/08/2013 18:56

ilçede görev yapan tüm lobilere sesleniyorum.taraf olmamak adına,brilerinin reklam aracı olmamak adına,birilerini övüp birilerini el üstünde tutmamak adına lütfen güreş sonuna kadar ne olursunuz yorum YAPMAYALIM.ama en sert yorumlarımızı da güreş sonuna bırakalım.herkese saygılar.telefonla aradığım birkaç lobi temsilcileri bu görüşüme destek vereceğini söyledi.onlara da tşk.
Misafir - ilçe lobiler konfederasyonu

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704