Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam409
Toplam Ziyaret1685842

Karaisalılılar Derneği Başkan Yardımcısı Ayhan Işık, bazı takımlara özel muamele yapıldığını, Tertip Komitesi’nin listede ismi olmayan futbolcular oynattığını iddia etti.

Karaisalılılar Derneği Başkan Yardımcısı Ayhan Işık,  Karaisalılılar Derneği’nin düzenlediği Köyler Arası Futbol Turnuvasında tertip komitesinin listede olmayan oyuncuları oynattığı yolundaki iddiası ortalığı karıştırdı.

Karaisalılılar Derneği’nin Facebook sayfasında yorum yapan Ayhan Işık, Tertip Komitesini suçladı. Işık, “Belli takımlara özel muamele yapılmaya devam ediliyor. Helâl olsun Tertip Komitesine. Listede olmayan oyuncular oynatılıyor. Alınan kararlar demek ki belli takımlar içinmiş” dedi.

Bu iddia üzerine konuyla ilgili değişik yorumlar yapıldı. Yorumlarda Ayhan Işık'ın bu iddiasının ıspatlanması istendi.

İşte bu yorumlardan bir kaçı:

Vahit Şahin Ayhan Bey, siz de dernekte başkan yardımcısısınız.

Bilal Oldaç bu iddia ispatlanmalı yoksa ithamdan öteye gitmez...

Cumali Köse HER SENE AYNI LAFLAR BIKMIYORMUSUNUZ YA.DESTEK DEDİKÇE KÖSTEK OLMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ..BRAVO SİZİN GİBİ MURTÇU YA. CUMELO

TC Mustafa Yılmaz Sahada yenemediniz masada mı yenmeye çalışıyorsunuz 7 sıfırın mazeretimi olur bu gibi olaylar süper lig’de de oluyor kural açık oyun başlamamışsa sorun yok ne yapmaya çalışıyorsun Ayhan bey. Ben bir takıma 7.0 yenildim sadece tebrik ederim.

Burak Yaşar mesaj daha açık belirtilsin. Kimseyi zan altında bırakmayın. Ya açıkça yazın, hedef bilinsin. Ya da iftiracı konumuna düşersiniz.

Cumali Köse AKŞAM AKŞAM SİNİR OLUYOR İNSAN

Burak Yaşar ayrıca; bu gönderiyi beğenen arkadaşlar ne için beğenmişler merak ettim?

Bilal Oldaç en son oynanan maçtaki olay kast ediliyorsa hakem düdüğü çalıp maç başlamadığı için değişiklik tamamlanmamış olur eğer hakem düdüğü çalıp maç başlasaydı. listede adı olmayan oyuncu oynamış olacaktı.. bu kuralı futboldan anlayan herkes bilir.. Oyun hakemin düdüğü ile başlar...

Cumali Köse BİRİ TAŞI ATIYOR BUNCA KİŞİ DE ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR OLAYIN ÖZETİ BUDUR

Cumali Köse BURAK BEN DİYECEKTİM SEN ELİMDEN ALIP YAZDIN

Cumali Köse BÖYLE SÖYLEMLER BUNCA EMEK HARCIYAN HAKEM FUTBOLCU BAŞKAN TARAFTAR VESAİRE GİBİ KİŞİLERİN EMEĞİNİ ZAYİİ ETMEKTEN ÖTEYE GİTMEZ. EMEK HARCAMAYAN KİŞİLER SADECE HEVES KIRMAKTAN BAŞKA BİŞEYE FAYDASI OLMAZ. CUMELO

HaRun Köylü bu çok ciddi bir suçlama ve bunun bir kanıtı olmalı

TC Cumali Güler İki yıldır aynı şey ya belge ile konusalım ya da iftira olarak algılıyoruz. Tertip komitesi takımların verdiği listeyi turnuvadan önce isim isim ilan edip sahaya asamaz mı?

Şimdi olay, bu iddiayı Ayhan Işık'ın ıspatlamasına kaldı.

 



1029 kez okundu

Yorumlar

     11/09/2013 03:13

ayhan beyin ne iş yaptığı pek bilinmez anlaşılan camur atmayı seven bir arkadaş sen dernek başkan yardımcılığı yaptığın derneğe çamur atıyosun o zaman istifanı vereceksın ayhan beyyy
Misafir - murtçu

Sinemanın beyin kanamasından giden sanatçısı Ayhan IŞIK'la isim benzerliği insana hiçbir şey kazandırmıyor.     13/08/2013 01:46

Gurban olduğum Allah verdikçe veriyor diyenler kibir hastalığına yakalandığında Gurban olduğum Allah aldıkça alır.
Misafir - Aynalı TAHİR

     12/08/2013 19:42

murtcu kardeş çok güzel yazmışsın bu ayhah dediğin şahis özel idarede çalışıyor köy hizmetlerinde çalışıyor orayı karıştırdı karaisalı derneginı kariştırdı siyasileri kariştırdı şimdide karaisalı mızın sembolü sipora el atı ama sipora güçü yetmez karaisalının kan damarı doktur ugur ünaldı bey var güçü yetmez eğer siyaset yapacaksa çalıştığı kurumdan istifa etsin ne kurumu ne siyaseti insanları yıpratmasın bu konuyu bazıları dikata alması lazım t ş k........
Misafir - karaisalı

ayhan ışık     11/08/2013 18:25

ayhan ışık ne iş yapar, siyasetçimi yoksa devlet personelimi gördüğüm kadarıyla maaş alıyor ama işe filan gittiği yok sürekli resim çektirip duruyor şunun amirleri yokmu .amirleri alllaha nasıl hesap verecekler .kul hakkını nasıl ödeyecekler o kumdakileride idare etsinler ozaman yıllardır bu adam işe gitmiyor.
Misafir - murtcu

herzamanki hırsları     11/08/2013 17:40

bunların hırsları uğruna yapamayacakları şey yoktur .iftira ,vb. bunlar onlar için günlük yaşamları gibidir. ilceyide görüyorsunuz ne hale geldi.şimdide sporda huyları bu tanıyanlar bilir.
Misafir - tolga

YAZIK     11/08/2013 13:11

Sahabe soruyorEy Allah'ın Resulü! İçimizde bunca iyi kimseler varken biz helak olur muyuz? Allah Resulü! "Evet. Pislik ve kötülük çoğaldığı zaman" .
Misafir - BBP

FİTNE     11/08/2013 13:58

Fitne çıktığı zaman at binen insin, koşan yürüsün, yürüyen dursun, duran otursun.Hz.muhammed (s.a.v)
Misafir - Milli Görüş

Nifakçılık     11/08/2013 12:41

İlçeyi,kurumları,insanları,köyleri,siyaseti,stk ları,dernekleri... ŞİMDİDE SPORU FUTBOLU karıştırıyorsunuz.Topu topu bir elin parmağı kadar insan İLÇEYİ KARIŞTIRIYOR EDİYOR.
Misafir - Huysuz

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382