Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam537
Toplam Ziyaret1682524

“Milletçe Ramazan Bayramına erişmenin sevincini yaşıyoruz”

AK Parti Adana Milletvekili Av.Fatoş Gürkan, Ramazan ayı boyunca iftar sofralarında gerçekleştirilen sıcak buluşmalar sayesinde sabır, şükür ve bereket dolu günler yaşadıklarını belirterek, “ Ardından da bu güzelliğin doruk noktası olan Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 Ramazan Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Gürkan,

doya doya yaşanılan bu manevi iklimden sonra bayramın güzelliklerine ulaştıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

”Bu bayram ki şefkat ve merhamet duyguları deryalarla ölçülemez. Sevgi ve hoşgörü güzellikleriyle birbirimizi kucaklayalım. Böylece fakir öksüz yetişkin ve ihtiyaçlıların yaralarına merhem olunur.Yaşlı ve hastalarımızın gönülleri alınarak toplumumuz içerisindeki sevgi bağlarının güçlenmesi sağlanır. Toplum olarak sevgi saygı huzur ve yardımlaşma yanında birlik ve beraberliğe çok fazla ihtiyacımız var.

Ramazan Bayramının,  karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü içerisinde, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının geliştirilmesine, her türlü kırgınlıkların ve dargınlıkların sona erdirilmesine,tüm insanlığın özlediği  barışa,huzura ve kardeşliğe  vesile olması temennisiyle tüm vatandaşlarımızın  bayramını kutluyor saygılar sunuyorum" dedi. 



1020 kez okundu

Yorumlar

     08/08/2013 23:41

fatoş gürkanın tek korkusu mhp düzenlerse bedavadan güreş ağası olup şov yapamayacak fatoş gürkan şov yapmayacak diye karaisalılar bölünürmü bu ne ego fatoş hanımm
Misafir - kenan

     08/08/2013 22:55

güreşleri yıllardır belediye düzenler yıllardırda güreşten bir gün önce mhp şenlik düzenler mhp türkiyenin her yerinde yayla şenliği düzenler geleneğinde vardır bu böyledir şimdi ikilik çıkarmanın anlamı ne akpller sizden önce alınmış bir kararı sabote etmeye çalışmayın
Misafir - pusat yılam

     08/08/2013 16:11

Bu ilçe halkı bu bayram milletin yarısı AK PARTİ diğer yarısı da birilerinin egosu tatmin olacak diye bölünmek parçalanmak istemiyr ve Kızıldağda ki her 2 güreşi de porotesto ediyor ve gitmeme kararı almış bulunmaktadır.Biz daha önce ekip halinde katılacağımzı ilan etmiştik.Ama kimse kusura bakmasın kimsenin hiçbir partinin figuranı olmamak adına kzıldağ güreşlerini toptan protesto ediyor ve katılmayacagız.
Misafir - gülüşlü keştepe lobisi

     08/08/2013 10:32

KIzıldağ güreşlerinin kaybedenleri şimdiden belli olmuştur.Babacan DURAK,Ünal IŞIK ve MHP ile AK PARTİ kaybetmiştir.Bu halk bunlara öyle bir tokat atacaktr kisesi GALADAN duyulacak.
Misafir - GALALI

DARBUKA,DELBEK;HOLLANDALI VELBEK     07/08/2013 22:48

KIZILDAĞDA SÖZDE GÜREŞ YAPACAK OLANLARI MİLLET AFFETMEZ.GÜCÜNÜZ VE SPOR SEVGİNİZ VARSA ADS,AS VE KARAİSALISPOR ZORDA. ONLARLA İLGİLENİN.
Misafir - öteki adam

Bırakın da güreş olsun     07/08/2013 13:10

Karaisalı Kızıldağ Geleneksel Karakucak Güreşlerine amaçından kimler çıkardı sayın vekil Fatoş Gürkan Zopcuk lutfen açık yüreklilikle açıklarmısnız.Siyaset mi önemli yoksa halkın biraraya gelmesini sağlayan Geleneksel Kızldağ Güreşlerimi önemli.Ayrılık gayrılık olmadan güreş olsun .
Misafir - muallim

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398