Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam942
Toplam Ziyaret1687451

Yemekten sonra misafirlerini kendi evinde ağırlayan Tatlıcı Kösenin sahiplerinden Mahmut Karahan, burada bir konuşma yaparak Kaymakam Hidayet Sarı’ya yaptığı hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür ederek bir hediye verdi.

      Karaisalı Kaymakamı ve Karaisalı Platformu Başkanı Hidayet Sarı önderliğinde ilk kez geçen yıl Ramazan ayında başlatılan köylerde iftar programı bu yıl 12 merkezde gerçekleştirildi. Platformun son iftar yemeği ise Hacımusalı Köyünde verildi.

VEYSEL GÜNGÖR KAYMAKAM İÇİN HELALLİK İSTEDİ

Hacımusalı Köyünde Kuran-ı Kerim okunmasından sonra iftarlar açıldı. İftarda bir konuşma yapan İl Genel Meclis Üyesi Veysel Güngör, “Karaisalı genelinde yapılan tarihi ve doğal güzelliklerin sergilenmesinde, milli ve manevi değerlerin yaşatılması ve zinde tutulması, birlikteliğimize katkılarının yanı sıra bölgesel olarak baktığımızda köyümüz Hacımusalı’nın asfaltı, köy içi parke, su ve genel hizmetleriyle sosyal dayanışma vakfının yüce devletimizin tüm imkanlarını suiistimalsiz, rencide etmeden adalet ve şefkatle sizlere ulaşmasına vesile olan sayın kaymakamımız Hidayet Sarı Bey, bayram sonrası aramızdan ayrılarak ülkemizin başka bir köşesinde Diyarbakır Hani ilçesinde yüce devletimize, yüce Milletimize hizmet edeceklerdir” dedi.

  Güngör, “Bu değerli makama, bu değerli evladımıza, bu değerli insana hakkınızı helal edin, dualarınızı eksik etmeyin “diyerek sözlerini bitirdi.

Hacımusalı Köyü doğumlu Tatlıcı Köse’nin sahiplerinden Veli Karahan ve Mahmut Karahan’ın sponsorluğunu yaptığı iftar yemeğine Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, Karaisalı Belediye Başkan Vekili Ahmet Mahmut Şekerci, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı üsteğmen Muhammet Mert, AK Parti İlçe Başkanı Ünal Işık, MHP İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz, İl Genel Meclisi üyeleri Veysel Güngör ve Mesut Yeşil, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Sıtkı Polat ve Rifat Köroğlu, Çukurova İlçe sağlık Müdürü Dr. Kemal Işık, KARSİAD Başkanı İsmail Demirkeser, İlyas Karabulut, Aziz Özcan, Gaffar Özdemir, Mustafa Arslan, Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Ünnü, köy ve mahalle muhtarları ile kalabalık köylü vatandaş katıldı.

 karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, 12 merkezde verilen iftarlarla iligili olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

 ‘‘Geçen yıl yaptığımız bu organizasyonlar vatandaş açısından olumlu sonuçlar vermiş, Vatandaşlarla Kamu çalışanları kaynaşmış, köylerimizdeki eksiklikler ile vatandaşların sıkıntıları yerinde dinlenmiştir. Bu yıl da Karaisalı Platformumuz ve çok değerli sponsorlarımızın katkısıyla ilçe merkezinde, Kızıldağ Yaylasında ve köylerimizde olmak üzere 12 yerde 7 bin 500 kişiye iftar yemeği verdik. 10 Temmuz 2013 tarihinde başlayan iftar yemeklerinde ilçemizde ve köylerimizdeki vatandaşlarla hep beraber aynı sofrada buluşup, kenetlenerek birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırdık’’ dedi.

 Yemekten sonra misafirlerini kendi evinde ağırlayan Tatlıcı Kösenin sahiplerinden Mahmut Karahan, burada bir konuşma yaparken, abisi Veli Karahan da  kaymakam Hidayet Sarı’ya yaptığı hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür ederek bir hediye verdi.

12 MERKEZDE 7500 KİŞİYE İFTAR VERİLDİ
Karaisalı Platformu tarafından organize edilen iftar programları tarih sırasına göre şöyle gerçekleştirildi

12 Temmuz Cuma Kıralan Köyü, 15 Temmuz Pazartesi Bekirli Köyü, 17 Temmuz Çarşamba Karaisalı, 19 Temmuz cuma Kırıklı Köyü, 22 Temmuz Pazartesi Ömerli Köyü, 24 Temmuz Çarşamba Eğlence Köyü , 26 Temmuz Cuma Kızıldağ Yaylası, 29 Temmuz Pazartesi Beydemir köyü , 31 Temmuz Çarşamba Etekli Erkeğin Köyü , 02 Ağustos Cuma Kaltak Yaylası ve 05 Ağustos Pazartesi Hacımusalı Köyü



1637 kez okundu

Yorumlar

     06/08/2013 15:12

aslında güreş,atıcılık,bilgi,ata binme gibi yarışlarla birinci gelen belediye başkanı,ikinci üçüncü falan meclis üyesi olmalı.
Misafir - aslında

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382