Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam641
Toplam Ziyaret1669027

MHP Aday Adayı Karakuş,"Karaisalı’yı ve siz değerli hemşerilerimi daha huzurlu, güvenli ve yaşam standartlarını yükseltmek ve Karaisalı’yı hak ettiği yere taşımak için içinizden birisi olarak bu göreve talibim”

MHP'den Karaisalı Belediye Başkan Aday adayı ve İl Genel Meclisi Üyesi olan Hüseyin Karakuş, kendisi hakkına üretilen “Adaylıktan çekildi” sözlerinin dedikodudan ibaret olduğunu belirterek, “Ben aday adaylığından çekilmedim. Karaisalı’yı ve siz değerli hemşerilerimi daha huzurlu, güvenli ve yaşam standartlarını yükseltmek ve Karaisalı’yı hak ettiği yere taşımak için içinizden birisi olarak bu göreve talibim” dedi.

Karakuş, kendisinin 1957 Karaisalı Kaşoba Köyü doğumlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Ortaokul mezunuyum. Rahmetli işadamı Karaisalı İl Genel Meclisi eski üyesi Bekir Karakuş’un oğluyum. Eski Güney Sanayi Fabrikasının sahipleri Bekir ve Ahmet Sapmaz’ın yiğeniyim. Devlet eski Bakanı Ersin Koçak ile teyze çocuklarıyız. Ticaret ve çiftçilikle uğraşmaktayım.  Halen Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İl Genel Meclisi üyeliği yapmaktayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.”

“Karaisalı’yı ve siz değerli hemşerilerimi daha huzurlu, güvenli ve yaşam standartlarını yükseltmek ve Karaisalı’yı hak ettiği yere taşımak için içinizden birisi olarak bu göreve talibim" diyen Hüseyin Karakuş, "Teveccühlerinizi beklerim. Yıllardır siyasetin göbeğindeyim. Ve bugüne kadar tevazu içinde görevimi yaptım" diye konuştu.

 Halen Seyhan’dan MHP İl Genel Meclisi üyesi olduğunu kaydeden Karakuş "Artık yeter. Karaisalı'nın makus kaderini değiştirmeye talibim.  Karaisalı için projelerim hazır,  bunlarla Karaisalı'nın kaderini değiştireceğim" dedi.

 



989 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339