Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam882
Toplam Ziyaret1669268

“Çekilmedim, dedikodulara kimse itibar etmesin”

Karaisalı Belediye Başkan Aday adayı ve İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Karakuş, kendisi hakkına üretilen “Adaylıktan çekildi” sözlerinin dedikodudan ibaret olduğunu belirterek, “Ben aday adaylığından çekilmedim. Karaisalı’yı ve siz değerli hemşerilerimi daha huzurlu, güvenli ve yaşam standartlarını yükseltmek ve Karaisalı’yı hak ettiği yere taşımak için içinizden birisi olarak bu göreve talibim” dedi.

 Karakuş, kendisinin 1957 Karaisalı Kaşoba Köyü doğumlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Ortaokul mezunuyum. Rahmetli işadamı Karaisalı İl Genel Meclisi eski üyesi Bekir Karakuş’un oğluyum. Eski Güney Sanayi Fabrikasının sahipleri Bekir ve Ahmet Sapmaz’ın yiğeniyim. Devlet eski Bakanı Ersin Koçak ile teyze çocuklarıyız. Ticaret ve çiftçilikle uğraşmaktayım.  Halen Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İl Genel Meclisi üyeliği yapmaktayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.”

“Karaisalı’yı ve siz değerli hemşerilerimi daha huzurlu, güvenli ve yaşam standartlarını yükseltmek ve Karaisalı’yı hak ettiği yere taşımak için içinizden birisi olarak bu göreve talibim" diyen Hüseyin Karakuş, "Teveccühlerinizi beklerim. Yıllardır siyasetin göbeğindeyim. Ve bugüne kadar tevazu içinde görevimi yaptım" diye konuştu.

 Halen Seyhan’dan MHP İl Genel Meclisi üyesi olduğunu kaydeden Karakuş "Artık yeter. Karaisalı'nın makus kaderini değiştirmeye talibim.  Karaisalı için projelerim hazır,  bunlarla Karaisalı'nın kaderini değiştireceğim" dedi.



1075 kez okundu

Yorumlar

     05/08/2013 15:57

ARKADAŞLAR HEPİNİZE YORUMLARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM HAKLISINIZ BEN HİÇBİR ZAMAN İHALENİN,PARANIN YANINDA OLMADIM RAHMETLİ DEDEMDEN,BABAMDAN NASİHATLARLA BÜYÜDÜM BEKLEYİM GÖRECEGİZ BEN YANLIŞ İNSANLARLA BERABER HAREKET ETMEM HERKESE SAYGILARIMI SUNARIM
Misafir - HÜSEYİN KARAKUŞ

     05/08/2013 15:58

İLÇE SEVDALISI SEN DELİKANLISAN ADINI KULLAN ÇIK ORDAYA SAHTE İSİMLE HERKES ORTAYA ÇIKAR YARANMI VAR
Misafir - ADANALI

dikkat et abi.     05/08/2013 09:06

Sayın Hüseyin KARAKUŞ ağabeyciğim tekrar söylüyorum Başkan adaylığınız ilçemize hayırlı olsun.Elbette ki aday olmak hakkınız.Asla itiraz edecek halimiz yok.Lakin bazı gerçekleri bilmende yarar var.Burası her ilçeye benzemez.Burada sabahtan akşam 22,00 kadar yanınızda olanlar 22,00 dan sonra rakiplerinize gündüz sizle neler yaptıklarınızı tek tek satarlar.Sizi 1 saniyede harcalar.Sizden para alırlar.Giderler birde karşı taraftan parayı çatır çatır alır yerler.Bu ilçe hiçbir ilçeye benzemez.Yeter ki menfaat çakışması olmasın.Elbette ki siz yılların siyasetçisiniz.Bunları biliyorsunuzdur. Vardır mutlaka bir bildiğiniz.Sizi seviyoruz.İyi niyetli olabilirsiniz.Ama konu Karaisalı belediye başkanlığı seçimi olunca 50 kere değil 1050 kere düşünmenizi tavsiye derim.Kalın sağlıcakla.
Misafir - yakın bir dost

     05/08/2013 08:48

KARAHASANL TAHSİN bey bekle neden öyle sorular sordugumuzu açıkladıgımızda haklısınız diyeceksiniz.Az sabret be gülüm.
Misafir - ilçe sevdalıları ve gençlik

     05/08/2013 01:39

KARAİSALIYA SAPMAZLARIN,KARAKUŞLARIN,KPÇAKLARIN ARAŞTIRIN VE DİLE GETİRİN BU İNSANIN BELEDİYE BAŞKANLIGINA ŞÜPHESİZ YAKIŞACAGI KESİNDİR AGAÇ VEREN MEYVE TAŞLANIR ŞİMDİDEN BAZI ARKADAŞLARIN TAŞLADIGINI GÖRÜYORUZ BÖYLE ANLAMSIZ VE BELEDİYEYLE İLGİSİ OLMAYAN SORULAR SORULARAK NE AMAÇLI DAVRANILDIGI BELLİDİR KARAHASANLI VE KARAİSALI OLARAK KARAKUŞUN ARKASINDAYIZ SAYGILAR
Misafir - KARAHASANLI TAHSİN

AKLIMA ÖYLESİNE GELDİ.     04/08/2013 17:54

KIZMAYIN AMA HÜSEYİN KARAKUŞ BEYE BENDE BİR SORU SORACAĞIM.TUZCU CEVDETİN ARABASININ MARKASI NE İDİ?CAMİNİN ORDAKİ RAMPAYI ÇIKABİLİR MİYDİ?ÇIKAMAZ MIYDI?
Misafir - SAYPINARLI O.GENÇ

pazartesiyi bekle canım     04/08/2013 15:29

neco yayladayım fazla aktim yok.pazartesi gnü anlarsın traktörle belediye başkanlığının ilgisini.sabret güzel canım kardeşim.
Misafir - ilçe sevdalıları ve gençlik

     04/08/2013 11:38

Yorumlari takip ediyorumda ulku sevdalilari isimli beyefendi traktorun belediye baskanligiyla alakasini anlamadim? Belediyeyle ilgili sorular sorarsaniz yanitlar huseyin karakus.anlamsiz sorularla gelmeyin
Misafir - Karaisali sevdalisi neco

sadece tek soru.     03/08/2013 20:36

sayn hüseyin karakuş abi aday olmuşsun iyi hayırlı olsun.Allah yolunu açık etsin.Lakin şu an çok acil Kızıldağda yapmam gereken işlerim var.Pazartesi günü bazı sorular soracağım.O soruların cevabını verebilirsen tüm murcistan oloarak seni destekleyeceğiz.söz veriyoruz.Korkma şimdiden o kadar çok zor sorular değil.birtanesini şimdiden sormak istiyorum izin verirsen.Sandıkçı mustafanın halen kullanmakta oldugu traktörün markası ne? ve kaçlık?diğer sorular pazartesi.Babam rahatsız onla ilğilenmem lazım zamanım yok çok özür.
Misafir - ilçe sevdalıları ve gençlik

     03/08/2013 19:04

HUSEYİN KARAKUS ESKİYE DAYANAN ATADAN,BABADAN,DEDEDEN GELEN KOKLU BİR AİLE OLARAK YAPTİKLARİNİ VE YAPACAKLARİNİ HEPİMİZ BİLİYORUZ.BU SEREFLİ GOREVE HUSEYİN KARAKUS GİBİ NAMUSLU VE DURUST İNSANLAR YAKİSİR
Misafir - Emecik koyu

ak saçlarına kuran senin     03/08/2013 12:58

ilçe ülkücüleri olarak Hüseyin KARAKUŞ beyi belediye başkan adayımız larak görmekten mutluluk duyarız.Çünkü Babacan DURAK ve sözde A takımı bu dönem çok çok ama pek çok knuda başarısız olup ilçeye hüsranları yaşattılar.Hüseyin KARAKUŞ para babasıdır.memur ve işçilerin maaşı aksadığı an bile gözünü kırpmadan cebnden koyar maaşları öder.Vekil ŞEKERCİ abimiz gibi önce ben möaaşımı alayım da memurlar 15 gün sonra maaşlarını alsın demez.Biz kendisine güveniyoruz.Herkesi Hüseyin KARAKUŞ çatısı altında toplanmaya çagırıyorum.
Misafir - bir grup ülkücü

     03/08/2013 10:05

belediye yönetmek azim ister.bu abimizde fazlası .ile var.
Misafir - serkan

     03/08/2013 10:53

kendisisin babacan durak gibi emekli enişteleri ve yegenleri yoktur belediyeye doldurup yüksek maaşlarla bazıların barak havası ve ara taksim eşliğinde maalar alsınlar.
Misafir - altınovalı seçmen

Büyük Başkan Çekilmedi      03/08/2013 00:58

Kelebek köyü : abim çekilmedi kesinlikle çekilmesin de çünkü yolsuzluk kesinlikle olmaz kendine ihale almaz ben eminim ki sadece karaisalı için çalışacak ve karaisalıyı çok iyi yerlere getircek el atmadıgı yer kalmıyacak güzel yaşanacak bir yer haline getircek....
Misafir - Kemal kalelioglu

uzmanlık     03/08/2013 00:52

artık bu işi gücü kuvveti yerinde sağlık sorunu olmayan ankara ile içli dışlı sosyal aktif bir siyasetçinin yapması gerekiyor başkanlığa yakışacak en uygun isimde hüseyin karakuş beydir. karaisalı artık adananın terkedilmiş ilçesi olmktan çıkıp modern bir yapıya kavuşmalıdır işi ehline verelim kardeşim bizler karaialı halkı olarak hüseyin beye aday olarak değil başkan olarak bakıyoruz kim ne derse desin
Misafir - altınovalı

     02/08/2013 14:44

İLÇEMİZE SAHİP ÇIKTIGI İÇİN DEĞERLİ ABİMİZE NE KADAR TŞK ETSEK AZDIR.MHP İLÇEDE BU ABİMİZLE TARİH YAZACAKTIR.MİLLET ŞU AN BELEİDYE BAŞKANI VE A TAKIMINDAN YAKA SİLKMEKTEDİR.BU ABİMİZ VİZYON SAHİBİDİR.İLERİ GÖRÜŞLÜDÜR.PARALIDIR.BELEDİYENİN BİR TEK KURUŞUNA GÖZ DİKMEZ.SONUNA KADAR DESTEKLEYECEĞİZ.BU DEĞERLİ KARAKUŞ ABİMİZİ.
Misafir - BAĞBUGCULAR

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339