Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam674
Toplam Ziyaret1681759

Bu akşam verilecek iftar yemeğinin sponsorları Çukurova Sağlık İlçe Müdürü Dr. Kemal Işık ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıtkı Polat ve Ali Bodur

 Bu akşam verilecek iftar yemeğinin sponsorlar ise Etekli Köyünden olan Çukurova Sağlık İlçe Müdürü Dr. Kemal Işık ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıtkı Polat.

Karaisalı Platformunu organize ettiği iftar yemeklerinin onuncusu bu akşam Etekli Köyünde verilecek.

Bu akşam verilecek 800 kişilik iftar yemeğinin sponsorlar ise Etekli Köyünden olan Çukurova Sağlık İlçe Müdürü Dr. Kemal Işık ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıtkı Polat. ve Maraşlı Köyü Kooperatifi Başkanı Ali Bodur.

Allah kabul etsin.

1278 kez okundu

Yorumlar

istesen yaparsın     02/08/2013 11:59

Sizin isteseniz bu TAŞ OCAĞI VE HES sorununa el atar netice de alırsınız.Sizden UMUDUMU KESMEDİM:
Misafir - GAYMAK ÇAVUŞ

Bir dikili agacım olsun     02/08/2013 11:35

Sayın Kemal Işık TEMA'nın müdlüğüne devam ediyormusunuz?Hala TEMA sorumlusuysanız BİZ KARAİSALILARIN HER BİRİNİN ETİKETLİ BİR AĞACI OLMASI İÇİN YANAN HASAN DAĞI NI AĞAÇLANDIRMA PROJESİNE İLK ADIMI ATARMISNIZ.
Misafir - GAYMAK ÇAVUŞ

     02/08/2013 10:01

sizin bu bencin yüzünüzden nasıl kızıldağ güreşi MHP ye gitiyse yârin de belediyeler böylece kaybedeceğiz kusura bakmayın yobalı sizin boynunuza
Misafir - akepe

Dürüstlük     01/08/2013 17:41

Allah şükür evde yastığa koydum mu uyurum.Bilerek ve isteyerk kul hakkı yenedim.Devletin delik kuruşunun hesbını sordum ve hala da sorarım.İGursağına haram lokma girenler düşünsün .Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama onuncu köy kabul eder.Allah doğrunun yardımcısıdır.
Misafir - GAYMAK ÇAVUŞ

GÖLGEDE YAŞAYAN     01/08/2013 17:39

Gaymak çavuşun cevabini istediği muhatabna sorulan toplumun cevabını aradığı sorulardır.Gayet medenice açık yüreklilikle cevap verilmesi gerekli sorular.IŞIK soyadından Kemal Beye sahip çıkıyorsun ama tepkinİanlamadım..Yedirmem diyorsun neyi yedirmiyorsunuz ne yiyorsunuz?KÖLGEDE DURANIN KÖLGES İOLMAZ.
Misafir - Muallim

     01/08/2013 16:25

ÖMER ŞIK bey gaymak çavuşu tehdit ediyorsan bilmelisin ki onun arkasında 100 bin kişilik murcistan ordusu vardır. Burda sorulan sorular nedne sizi rahatsız edişyor anlamıuş değilim.Demekki sorun ve sıkıntı var demektir.Bz burda kimsenin kellesini vermeyiz bilmelisiniz.ALırsanız 100 bin kişilik murcistanın kelllesini karşınızda bulursunuz.
Misafir - İlçe sevdalıları lobisi

dikkat et gaymak çavuş abi.     01/08/2013 16:38

sayın GAYMAK ÇAVUŞ sorularından rahatız oluyorlarsa bil ki doğru yoldasın.bil ki birilerinin damarına basıyorsun.Lakin dikkat et sonunda doğayı savunan birisi olarak değil de hükümeti yıkmaya çalışan ergenokonculukla suçlanma.Faz lobisi olmakla suçlanma.dikkat etmekte fayda var.
Misafir - ilçesini sevenler adına

Sorular Karaisalıya aiitir     01/08/2013 15:14

Kimsenin arkasına saklanmıyorum İhtiyacım da yok.Rahmetlinin adını kullanmamda bir behis de yok Emeğiniin hatırlanması ve kim olduğunun bilinmesi için yazdım...TAŞ OCAKLARININ VE HES lLERİN ARAKASINDA KİMLER VAR.Doğrular ve yerinde sorular size kurşun gibi geliyorsa sıkıntı sızde dir.Dik dur ama DİKLENME.Karşında feleğin çenberinden geçmişve hala geçen birsi var .Kimseye hakaret etmedim Sorulardan neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım.Bu sorular daha basitleri zamanı gelince bu millet duyarsızlara öyle bir sorar ki TAŞ kesilirler TAŞ
Misafir - GAYMAK ÇAVUŞ

GUGUK KUŞU     01/08/2013 14:53

bak ismim yazıyor,mail adresim ,telefonum belli.gaymaklım .ver telefonunu arayım seni. önce cesur olacaksın.dürüst olacaksın,doğruolacaksın dinimiz bunu emreder.bir soru soruya bakarım sorumu diye birde sorana bakarım adammı diye.yedirmezler sana .bel altılarala tezgah çevirme dönemleri bitti.konuşacaksan rahmetli şehitlerimizin adını anmadan önce ağzını çalkala..hem rahmetli olmuş diyorsun hemde gazinin arakasına saklanıp ataeş açıyorsun. gazinin adını kirletip bu gazi çocuklarına laf atarken rahmetlinin adını kullanıyorsun.bizde hesap bu dünyada görülür.adını söyle yeter.üstümüzde kul hakkı kalmasın.
Misafir - ÖMER IŞIK

EHDETTİM     01/08/2013 11:22

Sayın Kemal IŞIK bey TEMA'yı kime kime devrettiniz ?Sıtkı abi TAŞ ocağı ve HES için neleryaptın, neler yapamadın ,neler yapacan VEYSEL GÖNGÖR Bey gibi açık yüreklilile bu KARAİSALININ GÖZÜ KULAĞI SESİ BEŞ DUYUSU SİTEYE AÇIKLARMISIN.Övez atı nasıl rahatsız ederse ,yeminliiyim doğruyu söyleyinceye kadar size gündışlık vermeyecem.GAYMAK ÇAVUŞ RAHMETLİ OLMUŞ KEŞTEPELİ ÇANAKALLE VE KURTULUŞ SAVAŞI GAZİSİDİR.
Misafir - GAYMAK ÇAVUŞ

Allah kabul etsin.     31/07/2013 21:22

Katılamadık ama Allah kabul etsin.Düzenleyenlerden Allah razı olsun.
Misafir - Mustafa

ilk soruları     31/07/2013 15:52

Allah kabul etsin hayrınızı kaçırmasın.Hallerinize bakılırsa Her ikinizde çok düşüncelisiniz .Siyasetin içindeler tabii.Sorumluluk çok ağır hakkı huku bilirler.Kemal hocam TEMA temsilciliğini kime devrettiniz? Açıklarmısınız.?Sıtkı abimiz nerdeyse şu taş ocakları ve hes hakkında akademik bilgiye sahipsiniz.Ne olacak bu taş ocağı ve hesler.Siyasete devam edcekseniz emin olun bu soruların ardı arkası ı kesilmeyecek .Bunalacaksınız sorudan her yerde soracaklar bunu Cevabınzıı halk merak ediyor.'Haberim yok kardeşim 'asla diyemezsiniz çünkü haberinizin olduğunu adım gibi biliyorum.Yoksa siz de mi havlu atttınız?
Misafir - GAYMAK ÇAVUŞ

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704