Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi23
Bugün Toplam824
Toplam Ziyaret1686257

Yüce, teklifi "Belediye'de memur kalarak yapacak işlerim var" diyerek kibarca geri çevirdi

Cumhuriyat Halk Partisi Karaisalı İlçe Başkanı Sabahattin Karabudak, Belediye İnsan Kaynakları Müdürü Günay Yüce'ye partisinden Karaisalı Belediye Başkan adaylığı önerdi.

Edinilen bilgiye göre, Yüce'nin bu teklife sıcak bakmadığı, memur olarak Belediye'de yapılacak işlerinin olduğunu ifade ederek geri çevirdiği ifade ediliyor.

1508 kez okundu

Yorumlar

     05/08/2013 11:26

ibrahim şen ayfer bebek ve ali yağcı yüzlerinizi al bastı dimi.eee haklısınız.işin ucunda ................... korkusu var ne de olsa.
Misafir - galalı abiniz.

     05/08/2013 11:14

Şu sevyesizce yazılarınızla bile belediyenin kimlere emanet edildiğini anlatmaa yeterki.Ne olacak belediyede iş yok güç yok.Orda nasılsa çaylarda beleş İbrahim Abiniz söylüyor AYfer Bebek ve ALi YAğcı da ara taksim yaparak ne güzle egleniyorsunz dimi?size karışa n yok katışan yok.Ama o saltanatınız yıkılacak.Yıkılmalı.Size tavsiyem Babacan Başkanınıza yalvarın yakarın başkan adayı değise de olsun.Çünkü o gittiği an gene gelip Günayın paçalarına yapışacaksınız.Ona en güzel methiyeleri düzeceksiniz.Ama nafile bu kez affedilmeyeceksiniz.O yaptıgınız güzel büfteler şarkılar boşa gidecek..
Misafir - İlçe Gençlik

TRT NAĞME'den ara taksimine hazırlanın beyler,Ayfer,Ali,İbo abileriniz uçuracak sizleri!     05/08/2013 10:25

Ne varsa 2. katta var.Neden küçümsüyorsunuz.Mühür kimde ise Süleyman Odur. Milletin çoğu oy vermedi mi? Fark attı Babacan abiniz rakiplerine.Günay Abiniz bırakın adaylığı,aday adayı bile olamaz.Buraya cevap yetiştireceğinize oy toplamak için 2. kattan başlayın girişimlere.Ara taksimci arkadaşların partisi kazanırsa Günay Abinizi de zor durumda bırakırsınız. Kazanan Karaisalı olsun.En iyisi ilçenin büyükleri devreye girsin ve Babacan Bey'le Günay Bey'i yapılacak büyük bir Kiraz şenliği ile barıştırsın. Menüde öküz ciğeri de olsun. Böylece hak yerini bulur. Kimse de kaçacak yer ve tutacak bacak aramaz. Ara taksimciler de yolunu bulur, yeni bir barış güftesiyle.Pelpel bakanlar da yerine dönmüş olur böylece.
Misafir - Müsait SAİT

kaçış yok.     05/08/2013 08:28

2.kat diye 2.kat size zehir olacak.Sabredin Günay Abiniz Belediye başkanlıgını kazandığında o AYfer Bebek ile ALi Yağcının ara taksimlerini çok arayacak ve özleyeceksiniz.Günay abimiz başkan olmasa dahi Babacan DURA abiniz ABBAS YOLCU yerine kim gelirse gelsin yaptıklarınızın tek tek hesabını vereceksiniz.Kaçış yok.
Misafir - İlçe Geçlik

Cübbeli Ahmet Hoca'yı dinelyin de ıslah olun biraz!Yoksa olmuyor kiraz     05/08/2013 02:32

Burada Günay Yüce için cevap yetiştirenler Ayfer ve Ali kardeşler olmasa ara taksimiyle sizin kaçan keyfinizi,fantazilerinizi,kaçamaklarınızı kim düzeltirdi?Kes gırgırı ye bulguru!Seçim yaklaşıyor hadi bia aday olsun abiniz de boyu kaç cantimmiş görelim?Günay Bey bile gülüyordur sizin kendisine sahip çıkmanıza.2. kata gelin kafanız kıyak olsun.
Misafir - Gül Gül Ölürsün

     04/08/2013 15:25

babacan durak ve sözde A takımı ne aptı ise Günay Yüce nin demir gibi bilegini bükemedi.Ara taksimi yapan beyler de çıldırıyorlar nasıl bilekmiş diye.ara taksimciler bükemediiniz bilegi öpeceksin diyeceğim ama Günay abiniz elini dahi sizlere vermez.Daha çok daha çok kvırma ögrenmelisniz.asena ablanızdan.pardonn ya banu alkan yengenizden.
Misafir - GENÇ AKTAŞLILAR LOBİSİ

     04/08/2013 11:04

GÜNAY YÜCE ABİMİZİN BAŞKAN OLMASINI ARA TAKSİMİ YAPARAK KIVIRAN DANSÖZLER ENGELLEYEMECEKTİR.GÜNAY ABİMİZ HER NE OLURSA OLSUN İLÇENİN GELECEĞİ İÇİN BAŞKAN OLACAKTIR.O ZAMAN ARA TAKSİMCİLER NEREYE KİMLERİN PAÇASINA SIĞINACAKLAR ACABA?ENCE GENE GÜNAY ABİLERNE YALVARACAKLAR BİZ ETTİK SEN ETME DİYE.BİAT EDECEKLER.METHİYE DÜZECEKLER.
Misafir - İLÇE GENNÇLİK

     04/08/2013 10:05

sizin kuş beyni kadar olmayan beyinleriniz bazı şeyleri algılayamaz.hala anlamadınız bizler sögütlü kahve de belki de 30 kişiyi geçeyen gençleriz.oymuzda belki toplasan 60 taneyi geçmeyebilr.önemli olan günay abimizin başkan seçilip seçilmemesi değil.önemli olan o olmadığı an tel tel dökülüyorsunuz.memurların maaşlarını ödeyemiyorsunuz.2.katta bol bol barak havasını ali yağcı ile ayfer bebek eşliğinde ara taksmi yapıyrsunuz.banı aldan da sizn olsun bol bol kıvırırsınız.alttan paralarınızı günay abiniz< yollar merak etmeyin.çünkü yeminiz olmazsa ahırdan dışarı çıkamazsınız.
Misafir - sögütlü kahve lobisi

Gide gide bir söğüde dayandım,o söğüdün dallarını salladım.     04/08/2013 06:13

Söğütlü kahve lobisi de kimmiş yahu.3-5 okeye 4. arayan avare takımısınız.'. kata çıkın lobi ve siyaset görün. Hoş sizi oraya yaklaştırmayız ya Babacan Bey'in hatırı var. Asena sizin olsun bize Banu'yu verin de oynatalım. Hep siz mi oynatacaksınız ekspres hızda. Şimdi biraz da domino dizin bakalım. PAK delege de yazar birazdan eğlenceli bir değerlendirme yazısı meydanı boş bulanlara. Hakkınızdan gelir. Sizlere yedirmeyiz Karaisalı Belediyesi'ni. Allah müstahakkınızı versin. Ciddi bir adayın peşinde durun da size hak verelim bari.
Misafir - ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞT

fazla kıvırmayın     03/08/2013 15:57

seviyemiz olmadıgıız için seviyenize inip cevap vermek istemiyoruz.kendi seviyenizde insanlar bulunuz.2.katta ibrahim şen abinizle ayfer bebek ve ali yağcı nın ara taksiminde sizlere bol dalbukalı eğlenceler.fazla kıvırmayın asena gibi çünkü siyesilerin karşsnda kıvıracagnız günlerde yakın.o kalçalara iyi bakın.
Misafir - sögütlü kahve lobisi

     03/08/2013 14:46

HHK, herşey yaptı da giderayak hepsini kelepir fiyata sattı ve suyu bile zenginlere bedava yarak gitti BD,AMŞ görev almaz fakat MHP gene seçimi kazanacaktır.AKP,yahudi lobisine sormadan ara taksimi bile yapamaz,dinleyemez. HHK, araplar köyüne çalıştı. Karaisalı'da herkes olanı biteni biliyor .İşin doğrusu BD,ne HHK ne de GY bu ilçede görev yapmasın. Hepsi de kirlendi ve erozyona uğradı.2.kattaki masadan darbukalı ara taksimine bekleriz.Karaisalı'da kendini lobileri temsil ettiğini zannedenler kendi başına yazıyor. Kimsenin onları hesaba kattığı yok. Günay Abiniz de hafta sonu tatilinde kısırın keyfini çıkarıyor. Sizleri kim takar!
Misafir - PAK DELEGE

     03/08/2013 13:17

500 yıllık karaisalı belediyesi hasan hüseyin kuşçu mehmet gildir ve muhasebe uzman müdürü günay yüce ile 500 yılda en verimli ve altın ç.ağını yaşadı.gene 500 yılık ilçe belediyesi babacan durak ahmet şekerci ve ahmet bilici ile en verimsiz ve karagünlerini yaşadı.memurlar maaşlarını alamaz duruma düşürüldü.belediye emekli enişte ve yegenlerle dolduruldu.gelen ödenekler birierin cebine kılıfına uydurulup aklandı.
Misafir - GENÇ AKTAŞLILAR LOBİSİ

gene gülünç durumdasınız.     03/08/2013 10:17

hhk ne yaptı diyenler gözünüze dursun.adam hala ne yapacak ya.sen uzaydanmısın yoksa ibrahim şenin barak havası ile ayfer bebek ile ali yağcının ara taksimine fazla kaptırmışsın kendini.adam ilçedeki tüm toplu konutları ve altyapıları tamamladı.sizler hazırın üstüne geldiniz.karapınara bir bina diktiniz pişman oldunuz 10 yıldır birtek çivi çakamadınız.birde üstelik vekil zihniye el açıyorsunuz.kapısnda yardım et diye dileniyorsunuz.adamda ne yapsın okadar yalvarmanıza karşın karapınarı cennet yaptı.mezarı gül bahçesi yaptı.sizler birtane yapı gösterin biz yaptık diye.unutttum ya pardon çok özür belediyenin kapsını ve demir doğramalarını yapmıştınız.birde en büyük hizmetiniz kameralar koymuştunuz.işte 4 yıllık hzmetniz bunlar.gülünç duruma düştünüz gene.
Misafir - sögütlü kahve lobisi

     03/08/2013 10:09

GÜZELİM İLÇENİN TEK KURTULUŞU SADECE VE SADECE GÜNAY ABİİMZDR.İLÇE ONUNLA TARİH YAZACAKTIR.
Misafir - İLÇE GENNÇLİK

     03/08/2013 10:54

MHP mı kaldı memlekette kardeşim.MHP yi btirdiniz ruhuna fatiha okudunuz.Birdaha MHP hayatta Adananın hiçbir ilçesinde belediye başkanlığı kazanamaz.Hele ilçe halkı Babacan DURAK abinizi gördü ve tanıdıki haytta ilçede MHP ye ilçede oy vermez.İLçede memur ve işçi maaşlarını ödeyemiyorsunuz.Koca bir ilçeyi bitirdiniz.Begenmediğiniz Günay YÜCE zamanında bir hafta önceden memur işçi maaşlarını hesaplarınıa yatırırdı.Ve son memur maaşını almadan kendi maaşını almazdı.Şimi vekiliniz AHmet Aİbiniz memurlardan önce maaaşını arka cebine indiriyor.Başkanınız Babacan bey her yıl yazları yaylada yan gelip yattıgı halde maaşlarını cebe indiriyor.memurlarıma işçilerime iftar vereyim dedi mi hiç?
Misafir - AK_DELEGE

HHK,Akp ile geldi ne yaptı alttaki kendini zirvede gören kuşlar!     03/08/2013 01:57

Son üç yorumcunun yaka cebine Günay abileri iyi para doldurmuş .Bozdur bozdur harca. AKP gelecek dertler bitecekmiş. Hüseyin SÖZLÜ gelecek hepinize zil takıp oynatacak.Ben Ayfer BEBEk olsam ne olur,olmasam ne olur düşünceniz çok kıt ve arkanıza duran adamın etmediği yapmadığı pislik kalmadı. Sorun bakalım Karaisalılara Günay Bey'in kırdığı fındıkları, ,ne cevap alacaksınız.+ yıldır neden iş yaptırılmadığını Günay Yüce iyi cevaplandırır. Abiniz telefon etsin buraya yazı döşenin. Bravo sizlere. Gidin işinizle gücünüzle uğraşın. MHP hem bur da hem Adana'da gene şahlanacak. O zaman kimin bacağına yapışacaksınız göreceğiz.
Misafir - PAK DELEGE

     02/08/2013 15:02

PAK DELEGE SEN AYFER BEBEKSİSN.GÜN GEÇTİKÇE DAHA DA BETER ÇAMURA BATIYORSUN.MERAK EDİYORUM ACABA SEÇİMŞLERDEN SONRA O BATTIGIN ÇAMURLARDAN ELİNDEN KİM TUTACAK SENİN.
Misafir - GENÇ AKTAŞLLAR LOBİSİ

     02/08/2013 15:30

PAK DELEGE SENİ TAHMİN EDİYORUZ KİM OLDUGUNU VE KAÇACAK DELİK ARADIGINI DA BİLİYORUZ.AMA UNUTMA SEN KAÇACAK DELİK BULAMAYACAKSIN.BAŞKANIN BABACAN DURAK BEYİN PAÇALARI DA SENİ KURTARAMAYACAK BELEDİYEDE.ORDA ARA TAKSİMİ YAPTIGINIZ GÜNLERİ ÇOK ÇOK ARAYACAKSINIZ.AMA NAFİLE.SONUNUZ GELİYOR.
Misafir - İLÇE GENÇLİK.

     02/08/2013 15:38

PAK DELEGE canım kardşeim senn flamingo kuşunun kadar olmayan beynin bazı şeyleri anlamaya yetmez.ALİ ÇOPUROĞLU le UFUK ÇOPUROĞLU abine söyle saa bir fırın ekmek yapsnlar belki zaman bazı şeyleri o kuş beynin alabilir kardeşim.Mesele günay beyin başkan olup olmaması değl.Onun başkan olmadığı bir ilçede ilçe kaybeder günay değil.mesele ilçemi kaynetsin günay mı kaybetsin meselesi.Babacan abinizle ilçe kaybetti koca bir 4 yıl.şimdi mesela ilçe tekjar mı kaybetsn.tekrar mı kaybetmesin mesele.şimi o kuş beynin meseleyi aldı mı almadı mı?
Misafir - AK_DELEGE

İftarı öğlen vaktimi açtınız da kafanız iy beyler!     02/08/2013 14:19

Genç Güvençliler Lobisi ve Ak Delege beyler gene flamingo kuşları gibi çok yukardan uçmuşlar. Sorun ak-kara meselesi değil. Zihniyet meselesidir. Azıcık basiretle bu ilçede Günay YÜCE' nin tabanının olmadığını görürler. Aday olsun görelim bakalım kaç oy alacak Günay Bey? Babacan Durak kadar oy alamaz. AKP'ller de fazla övünmesin. Ummadıkları bir sille daha yiyecekler gene. Karaisalı onlar için ara taksimin zaferi olacak. Ara taksimcilere bir sorun bakalım, bu seçimde yeni hava ne? Ayaklarınızı yerden kesecek kadar coştururlar sizi. Günay Abiniz gene iyi sıkıştırmış yaka cebinize ganyan parasını!
Misafir - PAK DELEGE

delik arayın kendinize.     02/08/2013 09:05

günay abimizi 4 yıldır bileğini hiçbir güç bükemedi.sapa sağlam ayakta.başkanınz babacan bey bile şaşırıyor ben bu adamı ne yaptımsa nedne bileğini bükemedim diyor.her türlü eziyeti yaptım 24 saat gözetim altında tuttum nefes dahi aldırmadım diyor.ama hala dimdik ayakta diyor.aklınızı yemek üzeresiniz.ama ali çopurğolu dah sizlerin uykusunu kaçırıyor.sizler can çekişiyorsunuz.nereye kaçarsınız merak ediyorum sizleri.
Misafir - genç GÜVENÇLİLER lobisi

ara taksimciler düşünsün.     02/08/2013 09:19

Selçuk bey canım kardeşim sizler için kabul etmek ne kadar zor biliyorum ama şunu ne olursunuz kabulm edin artık.Bu ilde Aytaç durak ve bu ilçe de artık babacan durak devri kapandı.herkes hesabını ona göre yapsın.babacan duraka 4 yıl ara taksimi yapan ali yağcı ile ayfer bebek ve birkaç kişi daha var.onlar düşünsün artık.biz hesabımızı yaptık sizlerde yapın.bu ilçeden artık babacan duraka ekmek yok oy yok.bunu ne olursunuz kabul edin.bu halk yazları yaylada yan gelip yatanları affeder mi sanıyorsun?bu halk artık eski aptal yerine konan halk değil.bu halk artık bilinçlendi.geleceğin AK PARTİ de oldugunu biliyor.ona göre hesap yapıyor.bu ilçenin tek kurtluşu sadece AK PARTİ de.
Misafir - AK_DELEGE

Şeker kamışını sütlaç diş macunu nyetine kullananlar,hadiakay beşleyin.     02/08/2013 06:21

Ara taksimcilere laf çok. Günay Yüce için gene bir beste yaparlar oruçlu oruçlu. Aşağıdakiler dikkat etsin kendisine. Çor cocuğu konuşturmasınlar. Babacan Bey'in bir yere gittiği yok. Bu seçimde gene silkeleyecek Kuşçu ve ekibini. Çay Bahçesi, sakinleri,Söğütlü kahvedekiler ve Güvençliler de kurtaramaz Günay'ı...Bayiden iddaa ekini almayı unutmayın. Kameradan kaçamazsınız beyler.
Misafir - Selçuk Bey

     01/08/2013 15:04

Sayın Ayfer bebek seçimden sonra ensendeyiz bilesin.Nereye kimin bacaklarının arasına kaçacaksın merak ediyrum.
Misafir - 01_KUŞÇU

kaçacak delik aasınlar     31/07/2013 19:48

aa taksimi yapanlar kendilerine fare deliği gibi kaçacak delik arasınlar şimdiden.günay başkan olsun olmasın babacan beyden sonra kim gelirse içede ara taksimcilere karşı müthiş bir öfke var.
Misafir - Aktaş lobisi

Günay Yüce belediyenin internetiyle belediyeye ksfa tutuyor.     31/07/2013 14:44

Günay yüce yandaşları az kaldı seçimlere göreceğiz ak koyun mu kara koyun mu yaman! Kızarmış iddialı yenik yüzlerin hali ne acıdır. Bu seçimde de AKP avucunu yalayacak. CHP'li, MHP'li ve Saadeti arkadaşlar ittifak yapıp reyini ciddi bir adaya verip, aday belirlemekte sıkıntı yaşayan AKP'lilere sert darbe vuracak. Günay Bey'de olayları belediyenin internetinden takip edecek. Günay Bey' i de kameradan kim izler bilmem!Yukardaki ara taksimcilere sormalı.
Misafir - Şanz ELİZE

     31/07/2013 13:04

TAMAM DA BAŞKAN VEKİLİNİZ YEMEKTEN YEMEGE KOŞTURUYOR NERDEN BİLECEK KİMİN NE YORUM YAPTIGINI ADAMI GÜLDÜRMEYİNİZ.BELEDİYE İÇİNDEN YORUMLAR YAPILDIGIN BİLİYORUZ.GÜLÜNÇ OLMAYINIZ.
Misafir - TAKİPTEYİM.

     31/07/2013 13:20

HİÇ KİMSE MERAK ETMESİN EĞERKİ CUMALİ DELİ KARDEŞİMİZ ADAY OLURSA GÜNAY MÜNAY KALMAZ İLÇEDE ŞEKERCİDE KALMAZ BABACAN DUIRAKTA KALMAZ.HEPSİ ÇİL YAVRUSU GİBİ DAĞILIRLAR.BU İLÇE ŞAYET CUMALİ DELİ KARDEŞİMİZ BÜYÜĞÜMÜZ ADAY OLURSA TÜM LOBİLER ONN ETRAFINDA BİRLEŞİRLER.ŞAYET BAŞARIR BAŞKAN OLURSA DA KENDİSİNE 1 TL VERMEYENLER DÜŞÜNSÜN.GÜNAY BEYİN BÖYLE KORKUSU YOK.O HER GÖRDÜĞÜNDE 5 TL VERİR.AMA KENDİSİNE 1 TL Yİ VERMEYENLERİ ÇOK İYİ BİLİR.ONLAR KORKSUNLAR ŞİMDİDEN.
Misafir - K.şahin

memur     31/07/2013 13:27

belediye içinden kimse konu hakkında yorum yazamaz çünkü kameralar bilgisayara çevrilmiş durumda kimin yorum yaptığı tespit edilirse başkan vekilim çok kızar
Misafir - önemi yok

     31/07/2013 13:36

ÖZER HOCAYA DA MUHTARIMIZ SAMİ IŞIK BEYE DE DESTEKLERİNDEN DOLAYI ÇOK TŞK EDERİZ.BİZLER İNANIYORUZKİ BİLİYORUZ Kİ ŞU AN BİNLERCE KİŞİ İÇİNEN KEŞKE GÜNAY YÜCE BAŞKAN OLSA DİYE İÇ GEÇİYOR.ÇÜNKÜ BU İLÇE HALKI VE GENÇLİĞİ BİLİYOR Kİ BU SON ÇARE.VE SON FIRSAT BU FIRSAT KAÇARSA BU İLÇEYİ ARTK HİÇKİMSE KURTARAMAZ.İLÇEDE GÜNAY YÜCE TRAFTARLARI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR.MÜSLÜM ÖVEÇ BU İLÇEYİ SEVİYORSA BU KEZ GÜNAY YÜCE ETRAFINDA TOPANMAYA ÇAĞRI YAPAR.KÖYÜNDEN BİLE GÜNAY GÜNAY SESLERİ ORTALIGI YIKIYOR HALA NASIL DUYMAZSINIZ.BABACAN DURAKIN İLÇEYE VE BELEİDYEYE VERDİĞİ TAHRİBATI ANCA VE ANCA GÜNAY YÜCE DÜZELTEBİLİR.
Misafir - SİYASET ANALİZCİSİ

canım benim     31/07/2013 12:36

arkadaşlar bir çok yorum yazılmış okuyoruz bazılırı da yazmışlar yorumlara bakarak aday olursa korkusuyla ama anladığım kadarıyla günay müdürümün öyle niyetinin olmadığını zaten beyan etmiş yorumları seviyeli yapalım lütfen günay yüceyi tanıyoruz ve seviyoruz aday olmasada onun işaret edeceği kişiyi zaten destek vereceğiz
Misafir - telefoncu ismet

başkanım     31/07/2013 12:11

gelmiş geçmiş amatör kulübler içinde kulub başkanı olarak GÜNAY YÜCE gibi bir başkana rastlamadım o karaisalı sporu inanılması güç şeyler yaşattı biz ona günay başkan değil aziz yıldırım labı takmıştık o türübünde purosunu içerken bile takımı ateşlerdi onun başkanlığını hiç unutamam adanada karaisalı spor denildiği zaman hemen günay başkan akla gelir adana amatörü seni hiç unutmadı başkanım hele hele kozan sporlular hiç unutmadı senin belediye başkan olman karaisalı sporun üçüncü lige çıkması demektir emrine hazırız aziz başkan
Misafir - ÖZER HOCA

MÜDÜRÜM     31/07/2013 12:03

Sayın Müdürüm GÜNAY YÜCE duydum ki belediye adayı olmanı istemiş CHP bu darvanışlarından dolayı sebahattin beyi kutluyorum ancak müdürüm bizim beklentimiz AKP den aday olman biliyorsun ki selampınar mahallesine aday olup muhtarlığı kazanmam senin sayende oldu bu iyiliğini hiç unutmam bizlerde seni desteklemek için elimizden geleni yapacağız tüm karaisalılı gençler olarak
Misafir - MUHTAR SAMİ IŞIK

Şnorkel mi Şakül mü?     31/07/2013 12:03

Deli Cumali'nin AKP'den belediye başkan adaylığını ilan etmesi bekleniyor. Konuyla ilgili geniş açıklama DHA'da.Günay YÜCE'nin ara taksimiyle halde,söğütlü kahvede,çay bahçesinde iş bulamayıp ,laf yetiştirenler bir gerçeği göremedi.İbrahim ŞEN abisinin ara gazıyla ve cazgırlığıyla adaylığa syunan gariban dostu Cumali seçim meydanına inip rakiplerine nal toplatacağını ve belediye çalışanları içerisindeki hizipçileri ve ara bozucuları da de işten tazminatsız atacağını da beyan etti. Şimdi söz Ankara'da!
Misafir - Müjdeler olsun refah geliyor!

     31/07/2013 11:23

YORUMLARIN ÇOGU BELEDİYE İÇİNDEN YAZIIYOR BİLMİYORUZ SANMAYIINZ.
Misafir - TAKİPTEYİM.

Aynaya bak     31/07/2013 11:17

Karaisalı insanı akıllı adamı deli ,deli adam ıda zır deli eder.derler.Pek yakında birileri bu yorumlara bakıpta dereyi görmeden paçaları sıvarsa ,DÜĞÜN EVİ DİYE SAMANLIĞA KAP TAŞIR.Dost acı söyler.
Misafir - yankı

     31/07/2013 10:40

Çay bahsesinde müthiş bir Günay YÜCE hayranı var söylemedi demeyin.birisi bunu durdursun el altından yıldrım gibi geliyor.söylemedi demeyiniz.tanıdıgım öye isimler varki bu seçimde sağ gösterip sol vuracagız diyorlar.soldan günayla vurmasınlar dikkat edin.bu seçim çok farklı seçim olacak.hiç ummadıgımız kişi aniden başkan olacak söyleyim.Çünkü ilçede Babacan durak ve sözde A takımına müthiş bir öfke var.Hele Ahmet şekercinin memurlardan önce vekillik maaaşını almadı tuzu biberi olmuş.
Misafir - çay bahçesi eşrafından birisi

sonunda olacak.     31/07/2013 10:57

şaka maka derken günay bey soonunda ilçeye başkan olacak.
Misafir - sedat

     31/07/2013 10:11

Başkan Babacan DURAK başarızlıgını Günay Yüceyi muhsebeden uzaklaştırmasına borçlu.Günay Yüce muhasebede olsaydı başkan daha başarılı olurdu.
Misafir - gerçekci seçmen

     31/07/2013 10:59

bu adamda iş var .
Misafir - halil

     31/07/2013 09:03

Belediyeye Memur ve işçileri maaş almadan maaaşını cebine koymayacak bir aday aranıyor.Bu kim olur bilemem.İster Günay olsun.İster Gaffar olsun.İstersen de Cumali deli olsun.Bizler için farketmez.Yeterki maaşlarımız zamanında ödensin.Başkan yada Vekili de bizler maaaş almadan Vekilimiz Ahmet Şekerci gibi maaaşını almasın.
Misafir - belediye çalışanı

     31/07/2013 09:02

Ben koyu bir CHP li olarak Sebahattin Karabudak Beyi asil davranışından dolayı kutluyorum.Çok doğru ve yerinde bir harekettir.Günay YÜce ye adaylık teklifi götürmesi.Günay Beyi de anladığım için nazikçe geri çevirdiği ve tşk etttiği için bizde kendsine tşk ederiz.CHP mutlaka bir aday bulacaktır.Gönül isterdiki Müdür Günay YÜCE olsun.Ama kısmet değilmiş.Yolu açık olsun.Delikanlı adamdır.Dürüst adamdır.İş bilen biridir.
Misafir - yaşlı CHP seçmeni

     31/07/2013 09:50

Belediyeyi hizaya sokacak,ordaki barak havasını ve ara taksimi yapan beylere dur diyebilecek tek aday Gençliğin gözbebeği,garibanların babası,yetimlerin hakkını yemeyecek,yaşlıları gönül dostu Günay YÜCE dir.
Misafir - İlçe gençliği adına

     31/07/2013 09:00

BU İLÇENİN LABİRENTLERİ NE KADAR KARIŞIK OLSADA SONUNDA TÜM YOLLAR GÜNAY YÜCE MÜDÜRE ÇIKMAKTADIR.
Misafir - SAPMAZLAR

     31/07/2013 09:47

Karaisalının içtiği Kızıldağ su borularını iller bankasından temin eden GÜNAY YÜCE beye ilçem adına sonsuz tşk ederim.
Misafir - saypınar seçmeni ahmet

     31/07/2013 09:00

Sayın AK PARTTİ yöneticileri böyle bir fırsat asla birdaha ayaklarınıza gelmez.Günay Beye adaylık teklifinde buılunun.Çünkü ilçe halkı tarafından seviliyor.İLçede ondan başka beleidyeyi bilen çözüm önerilleri olan başka aday bulmazsınız.Söylemedi demeyiniz.SOnra ağlarsınz söyleyim.Başbakana nasıl hesap verirsiniz belediyeyi kaybederseniz.Günay yüce nin haricinde AK PARTİ hiçkimse ile belediyeyi kazanamaz.Elinizi çabuk tutun Günayı ikna edin ve çalışmalara başlayın sonra pişman olursunuz.Hiçkimse bizi uyarmadı demeyin.İşte uyarıyoruz.
Misafir - Siyaset analizcisi

korku bastı şimdiden.     31/07/2013 09:44

Belediyede yan gelip yatanları,barak havası söyleyenleri,ara taksimi yapanları,muhasebeyi allah bullak edenleri nedense al bastı,paçaları tutuştu eminim ki günay abimize yanaşmak için fırsat kolluyorlar,en güzel methiyeleri düzmek için şiiirler yazıyorlardır.ama nafile.onlar artık bu ilçede günay yüce olsa da olmasa da bittiler.korkunun ecele faydası yok artık.
Misafir - fanatik günaycılar lobisi

     31/07/2013 08:50

bu ilçede memurları maaş almadan vekillik maaşlarını da alanları gördükten sonra neden günay yüce olmasın deriz.
Misafir - galalı seçmen

1 büyük ısmarlayım keyfine bak     30/07/2013 19:43

Karaisalı'nın gerçek belediye başkanı Osman Hayri Oktay'dır. Gerisi tokmak ve bızbız taşır. Aktaş'tan, Güvenç'ten bağıran lobiler boşuna debelenmeyin de önce şu Türkçe dilbilgisi kurallarına uymayı öğrenin. Ganyan tutmadıysa yarınki FB maçına banko 2 oynayın masraflar Günay Abiniz tarafından karşılanacak.Yenerseniz tüplü otoyla bir selam turu yaparsanız teravihten sonra.
Misafir - İlik Nakli

     30/07/2013 18:00

halk tek kelime ile günay yüce diyor başka bişe demiyor.
Misafir - ibrahim

     30/07/2013 18:02

ah samiciğim haklısın.ama o görevini dahi yaptırmıyorlar ki.keşe muhsebeci kalsahiç değilse memurlar maaş maaş diye her ay başı aglamazlar.memurlar onun zamanında bir hafta önceden maaşlarını alırlardı.muhasbeye bir imam koymuşlar hiç bişeden çaktığı yok.adamın gözüne pel pel bakıyor.bir acayip durum var belediyede.
Misafir - lokantacı

muhasebeci kalsın     30/07/2013 18:12

Madem iyi bir muasbeci o zaman muhasebeci kalsın günay bey
Misafir - sami

fanatik.     30/07/2013 18:05

Karaisalıspora destan üsütne destan yazdıran.5 ocak stadında final üstüne final oynatan,cebndeki son kör kuruşu dahi sporculara kebap ısmarlayan,otbüslerin mazotunu cebinden alan GÜNAY YÜCE ilçede her kesmin sevdiği partier üstü bir kişiliktir.İster belediye başanı olsun ister olmasın.O gençliğin babasıdır.O Aziz yıldırım gibi esfane başkandır.Fenerlilerin gönlünden nasıl ki aziz yıldırım sevgsi sönmüyorsa bizlerinde gönlünden günay yüce abimizin sevgsi silinmeyecektir.
Misafir - fanatik günaycı gençler

     30/07/2013 18:52

Gaffar Özdemir iyi bir siyasetçi,Yusuf İyi iyi bir rehabilitasyo müdürü,Babacan durak iyi bir tüccar,ALi metin iyi bir dernek başkanı,Ünal ışık iyi bir ilçe parti başkanı olabilir.Buraya kadar doğru mu doğru.Günay YÜCE abimizde doğuştan muhasebeci oldugu için iyi bir belediye başkanı olabilir.Bunu ilçede yediden yetmişe her kesim kabul eder.
Misafir - Aktaş lobisi

     30/07/2013 17:13

günay abiyi çok eskiden beri bilirim.onun zamanında maaşlarımız hiçbir zaman aksamadı.sev yada sevme bu bir gerçek.o anadan muhasebeci doğmuştur.
Misafir - belediye çalışanı

     30/07/2013 17:38

sezai demek oluyorki günay dogru yolda
Misafir - arif

     30/07/2013 15:01

Sevgili Günay YÜCE duydum ki aday adayısın.Sana brkaç dost tavsiyesinde bulunayım dostum.bence bu adaylık işinden vazgeç.İLçenin ve belediyenin sorunları senin o boyunu aşar kardeşim.Bu sevdadan vazgeç.Hem sende bilyorsun beledie bitti.Yada birileri tarafından bitrildi.Beleidyede hiçbişe kalmadı.Bu belediye seçimlere kadar kapanmazsa kapısına bitti sıfıra düştü yazısı asılmazsa iyi.Otur maaşın al ye.aklını al .
Misafir - dost

Günayı istmem     30/07/2013 15:19

Günay Yüce olana kadar Karabulutda olur, mesutda olur Kemal Işıkda olur, hatta Müslim bile olur.İsmail olur,aziz peder olur,galalı gaffar bile ondan iyi yapar başkanlığı. Karaisalısporu mahveden adam olarak bilinen günayın peşinden boşa koşarsınız.
Misafir - Sezai

     30/07/2013 15:04

son aldığım duyumlara göre doğru yada yanlış bilemem.aytaç durak abimiz adanadan CHP den aday olacakmış.
Misafir - ÜLKÜCÜ genç

     30/07/2013 15:11

şu resme bakın duruşu bile asil durmakta.karşıma kim çıkarsa çıksın darmadağın ederim edalarında.yolu açık olsun.ama işi zor.günay yüceyi herkes sever.aleyhinde atanlara bakmayın.onların eline birileri yazıyor bunları yaz diye onlarda kiralık katil gibi yazıyorlar içleri yazma desede.ama günaya bu ilçeden 300 tane gençlerden oy çıkar.çünkü tanıdıgım öyle fanatik günaycılar vark bilemezsiniz.damarlarını kes günay yüce diye akar kanları.kendi köyünden tulum oy çıkartır.belki bir kişi vermez.o da meşhur imam.merkez de de 250 tane çevresi var.toplam 1000-1500 tane oy kemik gibi oyu var ağırlgını koyarsa.ak partiden koyarsa da şanslı diye düşünüyrum.ama genelde işi zor. CHP ile kazanamaz.MHP ile hiç kazanamaz.Dedğim gibi Tek çare AK PARTİ den adaylıgı.İş yaparmı derseniz?Vallahi kusura bakmayın ama iş bilirim diyenleri de gördü 4 yıldır bu ilçe .Ben tarafszım.Karar miletin ve ilçe halkının.
Misafir - tarafsız gözlemci

     30/07/2013 15:10

Hem vekil ahmet şekerciden hemde babacan duraktan bin kat daha iyi belediye başkanlığ yapabilecek tek aday günay yücedir.
Misafir - aktaşlılar lobisi

     30/07/2013 15:20

Eğerki Gaffar <özdemir olmayacaksa.Eğer Yusuf İyi olmayacaksa.elbetteki günay yüce başkan olsun.Bunu ilçede yediden yetmişe herkes ister arzu eder.
Misafir - ali

     30/07/2013 15:05

sezai kardşeim önemli olan aday bollugu değil elbetteki.önemli olan iş yapacak adayın olması.sen karabulutu mu istersin?mesut yeşili mi istersin günay başkanımı istersin?seni samimiyet testine tabi tutuyorum.
Misafir - esnaf

İlişkini Kızıldağ'da ye,üstüne sakın genirme!     30/07/2013 15:00

Günay Yüce seçilemezse gene ara taksimine devam edecekmisiniz İlçe sevdalları Grubu gençler,Genç Güvençliler Lobisi beyler? Sizin yüz renginiz Günay Yüce hiç bir partiden başkan aday adayı bile olamadığı zaman daha net görünecek. Ara taksimini Mersin kız kulesi manzaralı çok banulu otellerde dinlersiniz sarı traktör kasasıyla getirip Etem'in mağazasına döktüğün üz Cumhuriyet cinsi buğdayları satarak.Babacan Bey'i görünce korkuddan toz olanlar kend söyleyeceklerini ona buna söyleterek aklı sıra mide bulandırmaya çalışıyor.Azıcık öteden oynayın.
Misafir - Meteor Galaksi

SALLASAN ADAYA DEĞİYOR     30/07/2013 14:32

AKP'de aday sikintisi yok, bolluğu var. Sallasan adaya değer maşallah. O nedenle Günay Yüceye kimse dönüp bakmaz bile. o yine firsati kaçirmasin CHP'ye dönsün.Yürü koçum, kim tutar seni.
Misafir - Sezai

     30/07/2013 14:00

CHP gerçegi gördü tşk ederiz kendisine.İnşalah AK PARTİ de görür gerçegi ve kendisine adaylık teklifi götürür.AK PARTİ ve Günay YÜCE bu ilçede rekor üstüne rekorlar kırar.Çünkü AK PARTİ de şu an aday sıkıntısı var.En iyi aday kendileri için GÜNAY YÜCE dir.
Misafir - MR_ŞAHİN

     30/07/2013 14:50

birgün bu adamın bilegine bakacam demirden mi yoksa.gelen yıkamıyor giden yıkamıyor.eziyete tabi tutuluyor.gene ayakta gene ayakta.nefes alması yasaklanıyor gene ayakta.aklın mantığın olaylarla karşı karşıyayız gerçekten.
Misafir - O.SAPMAZ

     30/07/2013 14:03

bu adamı kimse yıkamadı.helal olsun.
Misafir - sait

sizi sizden iyi biliriz     30/07/2013 14:26

Vekiliniz ahmet bey sizlerin maaaşını versinde sonra sizler bize soda parası verin.Cebinizde para yok maaş yok hala efsane başkan günaya çatıyorsunuz.İşte siz busunuz.O na bir zamanlar sen büyüksün diyenler sen kahramansın diyenler şimdi laf atıyorlar.Sizler iflah olmazsınız.Onun ekmegi sayesinde adam oldunuz.Ona en güzel methiyeleri gtene sizler düzmüştünüz.Ne çabuk unuttunuz.Şİmdi Günay başkan olsun yarın 180 derece asena gibi kıvırırsınız.Günayın etrafında fırıuldak gibi dönersiniz.Sİzinbeş para etmez cigerinizi de biliriz olmayan dalagınızı da.yani ksaca biz sizi sizden daha iyi biliriz.
Misafir - Genç Güvençliler lobisi

     30/07/2013 14:15

Satık arıyorsanız adresiniz yanlış kardeş.Satılık adam arayanlar önce kendileri aynaya baksınlar.AYnada ne kadar para etttiklerini kendileri görürler.Biz asla satılmadık.satılmayız da.Biz hiçbir yerde ara taksimi yapmadı.Ara taksimi yapanları bulmak istiyorsan beleidyenin üst katına çık telefonun oldugu yere ardıgını fazlası ile orda bulacaksın.Çünkü kolunu sallasan ara taksimi yapana çarparsın.
Misafir - ilçe sevdalıları grubu

Belediye içinde ara taksimini yapanlar kamera önüne çıksın!     30/07/2013 13:22

Belediyenin içindeki oruç yiyen altıcılar gücünüz yetiyorsa aday olun yönetin belediyeyi.Günay Yücenin verdiği çerez parasıyla havalanmayın gittiğiniz yol yol değil ilçe gençleri. Nafile iş yapmayın.ŞimdiGünay Abinize sıkıntıdan bir sigara daha yaktırdınız işte,ganyan da tutmazsa harçlıklarınızı kim verecek?Biraz da üst kattan gazoz parası isteyin belki iftar yemeğinden sonra içilen soda parasının üstü kalmıştır.
Misafir - Mori Kante Yeke Yeke

yeterki arkanı dönme     30/07/2013 13:39

SMAİ kardeşim çok haklısın.babacan DURAK beleidyede öyle bir düşmanlık ve ikilik yaratmış ki mümkün değil orda barış olsun kardeşlik olsun dostluk olsun.Herkes arkasını döndüğü an kuyular kazılıyor.Genelde de kuyu kazanlar kendileri düşüyor kuyuya.Bu düşmanlık nasıl düzelecek hiçkimse bilmiyor.
Misafir - gerçekci

     30/07/2013 13:50

Saadet Partisi olarak Günay müdürü şimdilik incelemeye aldık.Değerlendirme sonucunu en kısa zamanda halkımıza bilgilendireceğiz.
Misafir - Saadet Partili

bize çok koydu     30/07/2013 13:52

evet ben bir belediye çalışanıyım ve günay yücenin adaylıgını arkadaşlarımızla birlikte destekliyoruz.Çünkü vekilimiz ahmet şekercisin bizler maaş almadan kendi maaşını çekip yemesi bi,z çalışanalara gtek kelime ile koymuştur.
Misafir - belediye çalışanı

YORUMLAR TATİLDE     30/07/2013 13:31

Yorumlara baktım saat 12.00-13.00 arası fazla yorum gelmiyor. Buda demektir ki tüm yorumlar belediye içinden geliyor.Orada birbirinin yüzüne gülenler,odalarına geçince birbirine veryansın ediyor.Takipteyiz.
Misafir - SMAİ

     30/07/2013 12:23

sayın WOLT DANS ET sen dans ederk yada ara taksim dinleyerek uyuyabilirsin yada dans edebilirsin.Ama biz ne uyuyanlardan nede dans edenlerden olmayacağız.Bu ilçe için bildiğimiz gerçekleri yazmaya devam edeceğiz.Bizi senin gibiler yolumuzdan döndüremez.
Misafir - ilçe gen.liği

MAde 3'lü iyidi neden woltron olmadılar ha?     30/07/2013 11:57

Karaisalı'daki muhteşem üçlü ilçeye büyük yatırım yaptı demiş bazı arkadaşlar. Mehmet Bey neden ilçeyi terk etti, Hasan Bey seçimi neden kaybetti?Hadi buyrun burdan yakın!HHK,giderken yatırım yaptığı eserlerin çoğunu da peşkeş çekerek gitti ve belediyenin kesesini boşaltarak gitti. Çoğu varlıklı kişiden de su parası bile almıyordu. Bunun vebalini kim çekecek?Ne HK,ne de Günay YÜCE bu ilçeyi yönetmesin.Kültürlü,karizmatik ve proje adamı,adil biri seçilsin bu ilçede.Ayrıca bu ilçenin tuvaletleri HHK zamanında da çok pisti.Şimdi de çok pis.Kendi adına yazıp, arkasına sözde kalabalıkları ekleyen Don Kişot'larda lütfen sussun artık. Çok beğendiğiniz abilerinize millet sandıkta notunu verecek.Siz harçlıklardan ve hiziplerden haber verin.Küçücük belediyeyi bile yönetemeyen kişiler iftarda,barda,pubda,kiraz bahçeli yaylada gününü gün etmeye devam etsin.Ara taksimini yapar nasıl olsa birileri.Şimdi susun ve bekleyin sayın yorumcular!Adayları görelim.
Misafir - WOLT DANS ET

vefasızlar     30/07/2013 11:34

Hasan dağındakiki murt sizlere artık hakkını helal etmiyor.Murt dile geldi ölünüzü yıkadım yalnız kalmasın diye ölünüzle dallarım beraber mezara girdi. Sizler ne vefasızmışsınız.Harnup devam etti.Bende helal etmiyorum pekmezimi havamı.Vefasızlarla işim yok artık benim.Ormanın asıl sahibi çam yazıklar olsun verdiğim,havaya gövdemden aldığınız yamalağa.Çilpirti eşliğinde nekadar börtü böcek hayvan ve nebatat Aşık mahsunin YUH YUH SOYANLARA YUH NEFSİNE UYANLARA YUH TÜRKÜSÜNÜ SÖYLEMEYE DEVAM EDİYORLAR.DİNLEYİN KULAK VERİN DUYARSINIZ YEL GETİRİYOR SESSİZ OLUN...
Misafir - erenler

bu ilçe için ölürüz.yan gelip yatmayız.     30/07/2013 11:49

Şu ana kadar babacan durak ve ahmet şekerci abilerimiz söğütlü kahveye öay bahçesine gelip orman yangını içn merak etmeyin daha fazlasını dikeriz diye bu halkı teskin etmediler.Ama biz Günay YÜCE abimize gönül vermiş 150 kadar ilçe gençliği olarak söz veriyoruz.Verin elimize fidanları verin elimize harnupları yada akasyaları orda ilk fidanı bizler dikmek istiyoruz.Hemde gndüz değil gece de çalışarak fidan dikmek istiyoruz.Çünkü bir yaylada yan gelip yatma aşığı değiliz biz ilçe aşığıyız.Biz bu ilçenin yolna ölürüz.
Misafir - İlçe gençliği

orama yandı     30/07/2013 11:26

Ey ahali Karaisalı ssat kulesinin oradan hasan dağına bakın bakayım ne görünüyor.Yahu boş yazmayı sevenler dağ ağlıyor içindeki börtü böcek ağlıyor.Murt ağlıyor agıt yakıyor ölünüzü yıkadım mezarızdaki ölüye yalnız kalmasın diye dallarım eşlik etti bre vicdansızlar benim sonum ne olacak birazda benden bahsetseniz olmazmı ?murt devam etti Yanımdaki çilpiti, harnup ve ev sahibi kızılcam sizlere küstü yamalamğım sizlere helal etmem diyor haberiniz olsun .
Misafir - erenler

     30/07/2013 10:52

Bu adamın bun ilçeye vereceği ve yapacağı o kadar çok iş varki.
Misafir - MR_ÜZÜN

mangal gibi yürekli     30/07/2013 10:25

ya bu adamda mangal gibi yürek armış.yıllardır babacan durak ne yaptı ise bileğini bükemedi.Ali ÇOPUROĞLU abimizin belediyenin önüne heykeli dikilsin diyenler yanılıyorlar.Asıl GÜNAY YÜCE nin heykeli belediyenin girişine heykeli dikilmeli.YIKILMAYAN ADAM konlaı heykelin ismi.Çünkü belediyede kadar baskıya maruz kaldı.O kadar eziyete dayandı.En sonunda da ALLAH kısmet ederse başkan olacak.Böylesine mangal yürekli adamlar bu ilçeye gelmedi.Keşke Bizim partimizde adaylık teklifi götürse.Çünkü AK PARTİ sadece Günay YÜCE ile seçim kazanabilir.
Misafir - AK_DELEGE

enselerindeyiz     30/07/2013 09:14

ayfer bebek ve onun gibi birkaç yandaşın paçası tutuştu sanırım.aa enselerindeyiz bunu akıllarından çıkarmasınlar.
Misafir - takipci

     30/07/2013 09:49

İLçemin güzel insanları hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyourm.Hepinizi içinizde art niyetlilerde olmak üzere sizleri seviyorum.BU güzel tertemiz ilçeye en fazla hizmet Hasan Hüseyin,Mehmet Gildir Ve Günay YÜCE üçlüsü sayesinde geldi.İLçedeki tüm alt yapılarda toplu konutlarda sevsende sevmesende bu üçlünün imsazı var.Bu gerçegi kabul etmek sizler için çok zor biliyorum.Ama güneş balçıkla sıvanmaz.Sizler Hala onların yaptığı eserleri binaları korumaktan acizsiniz.İşte hal binası ilçedeki tüm binalar dökülmek üzere.Boyalarını dahi yapamayacak durumdasnız.Belediyeyi har vurup harman savurmakla iflas ettirdiniz.Efsana Başkan geliyor.Gönüllerin sevgilisi Günay BAŞKAN geliyor.İLçe yeniden inşa edilecketir.İLçe 2023 yılına hazırlanacaktır.BUnu da Günay BAŞKAN başaracaktır.
Misafir - Genç AKTAŞLILAR LObisi

     30/07/2013 09:38

Sedat güleceksen kendi haline gül kardeş.Koca bir ilçenin maskarası oldun.Çay bahçesinde akşama kadar arkandan gülüyorlar zaten.
Misafir - Çay Bahçesi LObisi

Siyaset     30/07/2013 09:49

Yatcan kalkacan siyaset,Karaisalı yandı,siyaset,Taş ocakları ormanı yok ediyor siyaset,Su kayboluyor siyaset, iftar açacan Tekrar yatacan kalkacan siyaset ,ne merem bir hastalıkmış siyaset ,uçkurunu bağlayacan siyaset,çay içerken siyaset,Yokmu bu hastalığın çaresi.Karaisalıda yüzü gülen kalmadı.Çözüm siyaset hatalığı kontrol altına alınması için ağız bo suyla yıkanmalı,beyinler bol bol kitap suyla temizlenmeli ,Kalplere insalık ruhu girmeli ,içorganlar haram yemek görmemeli.Bunlar yapılmazsa Karaisalı KARANTİNAYA alınmalı.
Misafir - erenler

     30/07/2013 08:18

Sayın Ayfer Bebek Günay Yüce başkan olsun olmasın kim gelirse gelsin Başkan Babacan DURAK bu seçimde ABBAS YOLCU.Gelen kim olursa olsun sen yaptıklarının tek tek hesabını vereceksin.Çapından büyük işlerle uğraşma.Haddini bil ve kendine çeki düzen ver.
Misafir - O.ŞAHİN

     30/07/2013 08:32

Belediyede yan gelip yatanların gos gos gezenlerin,Kendisni başkan yerine koyanların paçası tutuştu.Şunu unutmayınz ki Günay YÜCE mutlaka ama mutlaka CHP den olmasa da AK PARTİ den yada MHP den başkan olacaktır.ÇÜnkü ilçe gerçegi öyle gerektiriyor.İlçenin başka alternatifi kalmadı.Belediyede yan gelip yatanlar şimdiden can derdine düştüler.Onlar kendilerini bilrler.
Misafir - İlçe Gençliği

senin yanınnda baya ADAMIM     30/07/2013 08:14

M Genç beni karıştırma eminol senini yanında baya adamım varsa bir sorunun erkek gibi gel hertüerlü çözeriz önce adam ol bizim kimseden çenkingemiz yok kelime oyunu yapma .
Misafir - ayfer bebek

ADAM OL     30/07/2013 07:51

NAMZET HAZRET senin kim olduğunu biliyoruz sen kendine çeki düzen ver seninle hesabımız var bunu unutma sayın AYFER BEBEK
Misafir - M.GENÇ

sadece gülerim, geçerim :)     29/07/2013 23:21

Gülerim ve de geçerim :)
Misafir - sedat

     29/07/2013 22:25

Günay YÜCE nin cebinde ilçeyi ayağa kaldıracak biz gençler için yüzlerce poje var.Hepsinin kaynakları da hazır.o hep bu ilçeye gvenmiştir.O asla Zİhniye el açmaz.Asla zihninin kapısının önünde saatlerce beklemez.zihni gelip günay beye bir emrin varmı der.o bu ilçenn ayağına gelir yalvarır.oysa şimdki yönetim zihniden hayır bekliyor.ona el açmış sadaka dileniyor.
Misafir - ilçe gençlik-çapulcular

     29/07/2013 22:12

sonunda ilçe halkı gerçegi görmeye başladı.tşk sebahatttin bey.ALLAH sizi hep krusun.siz de adam gibi adam çıktınız.günay beye teklf götürmekle ilçeye sahip çıktınız.adam gibi adamsınız.iyiki bu ilçede sizin gibi siyasiler var sebahatttin abi.
Misafir - selampınarlı seçmenler adına

     29/07/2013 22:14

öz iş bey insanları eleştirmek kolaydır.lakin bu içe günay beyin devrini de bilir.şimdiki devri de iyi bilir.siz değilmydiniz memur ve işçileri maaş almadan ahmet iekerciyi eleştiren.peki bir soru daha size.ilçenin hasan dağında yüzbinlerce orman şehit edilmişken babacan durakn yayladan dönmemesini ve bu milletin başınmı okşayıp korkmayn bize güvenin bin ağaç yanarsa 10 bin ağaç dikeriz yerine demesini beklerm iydin?veya neler düşünürsün kardeş.
Misafir - Genç Güvençliler lobisi

o bir altındır.     29/07/2013 22:13

altın ve mücevher nasıl ki bin yılda değerini kaybetmezse.Bu ilçe içinde Günay YÜCE aynı değerdedir.Asla değerini kaybetmeyen bir altındır.500 yılık belediyemiz onun devrinde altın devrini yaşamıştır.O ne zaman muhasebeden ayrıldı osmanlı devletinin çöküşü gibi ilçemiz belediyesi de çökmüştür.bitmiştir.
Misafir - CHP li gençler

     29/07/2013 22:54

Karaisalı belediyesine gelen tüm müfettişlerden takdir alan hiçbir eleştiri almayan Günay YÜCE abimize herşey yakışır.O muhasebeden uzaklaştırıldı memurlar ve işçiler maaş alamaz olduNerde ise belediyenin kapısına satılık yazısı asılacak duruma getrildi.İLçede birtane tertemiz tuvalet kalmadı.Belediye astsolit yetiştiren kurum haline getrildi.Biilerinin ara taksimi eşliğinde.yazıklar olsun.CHP günay yüce ile tarih yazabilir.
Misafir - CHP li gençler

     29/07/2013 22:05

Günay Yüce ile Ahmet ŞEKERCİ yi aynı kefeye kyanlara şaşarımda şaşarım.Ya o övdüğünüz AHMET ŞEKERCİ değil mi şu an işçi ve memurlar maaşlarını almadan vekillik maaşını cebe indiren.Memurlar hala temmuz ayı maaşlarını alamadılar Vekilimiz maaşını yedi bitrdi bile.O Vekil değil mi? İlçenin kalbinde yangın varken Hseyin Sözlünün yemeginde başrol oynamak için kırk takla atan.akşam akşam güldürmeyin ve gülünç duruma düşmeyiniz.
Misafir - SÖĞÜTLÜ KAHVE EŞRAFI

CHP akıllanmaz mı?     29/07/2013 21:40

CHP,Günay Yüce'ye adaylık teklifi götürmüş.Günay Efendi de reddetmiş. İftarı açtıktan sonra en çok bu habere güldüm.Karaisalı'da asla iktidar olamayacak olan CHP,Karaisalı'da hiç başkan olmayacak kişiye adaylık teklifi götürmüş.Yani 0+0=0 olmuş.Bazı yorumcu arkadaşlar da Günay Bey şöyle,Günay Bey böyle diyerekten methiye yarışına girmiş. Keşke aday olsaydı da Günay Bey'in Karaisalı'da nasıl nal topladığını görseydik. Aklı sıra Belediye Başkanlığında hizipçilik yapmak istemişler. Günay Yüce,hiç beğenilmeyen Ahmet Şekerci kadar bile yapamaz bu işi. Ben de isterim başarılı olmasını lakin Günay Bey' e gelen kadar daha çok kallavi insan var Çeceli'de.Yarınki banko beygirleri bilmek kimin harcı?
Misafir - Namzet HAZRET

kaç eder     29/07/2013 18:36

Adam parasını idare edecek muhasebeci arar gelenlere sorar 2 kere 2 kaç eder.Biri hariç 4 eder der.Digerisi ağam kaç etmesini istiyorsanız o olur der.Bu mahasbeci zihniyetinden zamnında kurtulamyan belediye habire borç öder.Kim bu efsane muhasebeci:
Misafir - dede

     29/07/2013 18:02

Bu ilçe bu belediye günay beyle çağ atlar.kimse tutamaz.işçiler memurlar maaşlarını zamanndan önce alırlar.mahmut şekerci maaaşını aldı memurlar hala alamadı.Günay başkan olsaydı o hasan dağ yangınında en önde kendisi koşardı.
Misafir - MR_YAĞCI

tek çare günay yücedir.     29/07/2013 18:15

CHP ye çok tşk.demekki sonunda gerçeği gördü.İlçenin kurtuluşunun Günay YÜCE de olduğunu kavradı.Tşk.Sebahatttin bey.Aynı duyarlılığı MHP ile AK PARTİ den de bekliyoruz.MHP ve AK PARTİ de teklif götürürse o zaman Günay Bey düşünecektir adaylığı.Bu ilçe sonunda gerçegi görmeye başladı.Yıllardır hep söyledik bu ilçede tek çare GÜNAY YÜCE dir.
Misafir - Genç Güvençliler lobisi

     29/07/2013 18:03

yıllardır mütevaziliinden de hiçbir şey kaybetmemiş.
Misafir - hakan

     29/07/2013 17:20

bizler belediye çalışanları olarak günay beyi seviyoruz.ve o başkan olursa destek verrriz.gene eskiden oldugu gibi maaşlarımız zamanında ödenir.
Misafir - belediye çalışanı

     29/07/2013 17:07

Belediye insan kaynakları müdürü Günay YÜCE ile CHP nin kan uyuşmazlığı vardır.Günay YÜCENİN kemikleşmiş en az 1000oyu gençlerle birlikte cebindedir.Babacan DURAK 4 yıldır çok büyük eziyetler etmesine ragmen yıkılmamış ayaktadır.Kazansın kazanmasın aday olsun olmasın o ilçde gönüllerin efsane başkanıdır.
Misafir - birkaç esnaf

GÜNAY YÜCE EFSANEDİR.     29/07/2013 17:37

sayı öziş ne şakası anlamadım.günay yüce bu ilçe için son şans ama o abimzin gönlü ak partide.şayet ak parti teklif götürürse geri çevirmez düşüne bilir diye umuyorum.bu ilçe için ister kabul edin ister etmeyin.ister işi sulandırıp şaka maka desenizde bu ilçenin bir gerçegi varki o da en iyi başkan adayı günay yücedir.ilçenin ve belediyenin tüm sorunlarını 40 yılık siyasiyelerden daha iyi bilmiyorsa boynumu ali çopuroğlunun dükkanının önünde vurdurrrum.belediye vekili memurlar maaş almadan maaşını cebe indirdi.ilçede yangın çıktı vekil ile asıl yayladan inmeye tenezzzül dahi etmedler.iftar iftar yemek derdindeler.bu mu sizce en iyi başkanlık*
Misafir - sögütlü kahve lobisi

ZAMANI MI     29/07/2013 16:11

HASANDAĞI YANGINIDAN DOLAYI SİNİRLER GERGİNKEN FOTO ŞAKASI ÇEKİLMİYOR.İŞLETMEDE OLSA TAM BULMUŞLAR BAL ALACAK ÇİÇEĞİ.
Misafir - ÖZİŞ

SEN ADAY OLSANA     29/07/2013 16:32

Ey Sabahattin bey, sende biliyosunki CHP seçim kazanamayacak.harcayacak adam arıyosun.O kadar iyi biliyosan sen aday olda bir boyunun ölçüsünü alalım.ne dersin bu işe. .sıkıysa sen aday ol.bekliyoruz dört gözle adaylık açıklamanı.hadi yiğidim, koçum,analar ne yiğit doğurmuş bir görelim.
Misafir - ali

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382