Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam739
Toplam Ziyaret1687248

Vali Coş, bibercilerin sorununu çözme sözü verdi


Karaisalı Biberciler Derneğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "ADANA VALİMİZ SAYIN HÜSEYIN AVNİ COŞ SAYIN BAKANIMIZ ÖMER ÇELİKLE GÖRÜŞMESİNDEN SONRA DERNEK BAŞKANIMIZ MURAT KILIÇLA GÖRÜŞEREK SORUNLARINI ÇÖZECEKLERİNİ İFADE ETTİLER." denildi.
 BİBERCİLER AYRICA ŞU AÇIKLAMAYI YAPTILAR:
"ADANA MİLLET VEKİLİMİZ SAYIN FATOŞ GÜRKAN ZOPCUK SAYIN BAKANIMIZ ÖMER ÇELİK VE ADANA VALİMİZ HÜSEYİN AVNİ COŞ ,SEYHAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ AZİM ÖZTÜRK İLE ORTAK İSTİŞARE YAPARAK.DERNEK BAŞKANIMIZ MURAT KILIÇ'A SORUNLARINI EN KISA SÜREDE İÇERİSİNDE ÇÖZECEKLERİNİ İFADE ETTİLER."


982 kez okundu

Yorumlar

Çomça kaşşık tencere,biber yemiş dün gene!     26/07/2013 13:43

Eşeği önce kaybettirip sonra aklı sıra yeniden bulduranlar siyasetçi olamazlar.Yesinler böyle tatlı su politikasını.
Misafir - İtimadım VAR

     26/07/2013 13:24

Sayın valim siz bu Adananaya gelen en çalışkan en verimli valilerden birisiniz.İlçemizde de size karşı olağan üstü bir sevgi var.Sayın Valim Belediye işçi ve memurlarınında sorunlarını bir çözseniz.Vekilimiz maaşını aldığı halde memur ve işçiler hala maaş alamadılar.Ne olursunuz valim bu işe bir el atsanız.Çünkü muhasebeye muhasebeden anlamayan birisini oturtmuşlar hep maaşlarımızda sorun çıkıyor.Biz maaşlarımıza güvenipte hiçbişe yapamıyoruz.İlçemizden size sevgiler saygılar sayın valim.
Misafir - İlçe sevdalıları grubu

SON 2 YIL     26/07/2013 01:20

şimdi duyuyoruzda Gidecekmişsiniz, neden 1 yıl daha kalmadınız ki, belki de bir yıl da daha neler değişecekti yıllardır aklımıza gelmeyen, olsun bize SON 2 YILDA bu hizmetlerde yeter. EMEĞİNİZE, YÜREĞİNİZE SAĞLIK, ilçemiz adına sizlere teşekkür ediyorum.
Misafir - herhangibirisi

SON 2 YIL     26/07/2013 01:07

İlçemizdeki kaybolan birlik ve beraberlik gün yüzüne çıktı.Tapu Müdürlüğü yenilendi, Sosyal Yardımlaşma Vakfı yeni yerine taşındı. Yapılan en küçüğünden en büyüğüne bütün hizmetleri yerinde gördünüz. Son 2 yılda Karaisalı Gazetelerin Manşetlerinde dolaştı. ve siz bunları tabi bizim bilmediğimiz nicelerini 2 yılda mı yaptınız bir türlü anlayamadık. devamı 3 te
Misafir - Herhangibirisi

SON 2YIL     26/07/2013 01:17

Çok Kıymetli Kaymakamımız Hidayet Bey, Karaisalı' da yapmış olduğunuz son 2 yıldaki gözle görülür değişikliklerden dolayı öncelikle size teşekkür ediyorum. Bu ilçe köyleri sizin görev yaptığınız kısacık 2 yıl içerisinde vatandaşlarımızın ayağı yaptığınız parkelerle çamurdan kurtuldu, eğitim kurumlarının eksikleri giderildi, Kurucusu olduğunuz Karaisalı Platformu sayesinde ilçemiz Sosyal aktivitelerle tanıştı, Düzenlediğiniz iftarlarla halkımız zenginiyle fakiriyle bir araya geldi, yoğun çaba ve gayretlerle yaptığınız projelerle kapı kaya kanyonu gün yüzüne çıktı, bu yıla kadar kimsenin göremediği bataklık haline gelen Yerköprü doğa harikası oldu. Gençler şiir geceleri,tiyatrolar ve Futbol turnuvalarıyla tanıştı.devamı 2 de
Misafir - herhangibirisi

bu hesap kapanacak.     25/07/2013 21:22

karaisalı bibercilerin tellideredeki barakalarını yaktıran onları zabıtalarına dövdüren onların biber satmaması için elinden ne gelirse yaptıran zihni aldırmaz beyle bu seçimde kapanacak bir hesabı var bu öz mrtçu kardeşlerimin.bu hesap kapanmadan bizlere rahat uyku yok.
Misafir - öz murtçular adına

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382