Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam93
Toplam Ziyaret1684190

Kasım Pamuk: “AK Parti Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşudur. Sosyal sorumluluk bilinciyle halkımıza hizmet ediyoruz.”

Her akşam başka bir mahallede 2 Bin kişiye iftar yemeği veren AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk : “Ramazan, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşma ayıdır. Seyhan’da Ramazan ayı bolluk ve bereketin yanında, coşku ve paylaşma duygularımızı da kabartıyor. Biz bu ayda toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerini sergiliyoruz. Bir ay boyunca dirlik, düzen ve huzuru hissediyoruz.” dedi.

Seyhan’da bu geleneksel coşkunun sürekliliğini sağlamaya çalıştıklarını söyleyen PAMUK: “ Biz bu etkinliklerimizi her yıl yapıyoruz. Her yeni Ramazan’da faaliyetlerimizi daha da geliştirerek devam ediyoruz. AK Parti teşkilatı olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Halkımız da sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın hakim olduğu bu iklimi teneffüs ederek istifade ediyor. Hepimiz kardeşlik ve dayanışma duygularını her zamankinden daha yoğun hissediyoruz.” dedi.

İslam'ın güzelliklerinden biri olan Ramazan-ı Şerif'i büyük bir coşku ile karşıladıklarını belirten PAMUK: “AK Parti Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşudur. Bizler sosyal sorumluluk bilinciyle halkımıza hizmet ediyoruz. Zengin ve fakirlerin birlikte iftar yaptıkları gönül sofralarımızın yanında erzak yardımlarımız da devam ediyor. İşadamlarımızdan aldığımız kuru gıda paketlerini sadece fakirlere dağıtıyoruz. Her



718 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351