Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam123
Toplam Ziyaret1679242

Vali Hüseyin Avni Coş, Karataş İlçesi’ne bağlı Tuzla Beldesi’nde verilen iftar yemeğinde tarım işçileri ile buluştu.

Adana Valiliği’nce Tuzla İlköğretim Okulu bahçesinde verilen iftar yemeğine Vali Hüseyin Avni Coş, Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Karataş Kaymakamı Mustafa Kılıç, Karataş BelediyeBaşkanı Fatih Balıkçı, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yaklaşık iki bin civarında tarım işçisi katıldı.

İşçilerin yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılanan Vali Coş, okunan Kuran-ı Kerim ve Ezan’ın ardından orucunu tarım işçileri ile birlikte açtı.

Vali Coş, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşma "Çok kıymetli kardeşlerim, hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Hepinizin Ramazan-ı Şerifi mübarek olsun. Allah tutuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin" dedi.

Kardeşlik duygularını pekiştirmek için aynı sofrayı paylaştıklarını vurgulayan Vali Coş, "Sizlerle bir araya gelerek gönlümüzün, kalbimizin sizinle olduğunu, sizleri unutmadığımızı ifade etmek, kardeşlik duygularımızı pekiştirmek için buradayız. Dostluk, kardeşlik, yardımlaşma, paylaşma duygularının zirveye çıktığı bu mübarek ayda, sizin gibi birbirinden kıymetli alnının teriyle ekmeğini kazanan kardeşlerimiz ve aileleriyle beraber olmak, bizim için büyük bir gururdur. Hepinizi çok seviyoruz" dedi.

İftar sofralarının kaynaşmaya vesile olduğunu belirten Vali Coş, "Mübarek Ramazan zaten zenginiyle fakiriyle, genciyle ihtiyarıyla, herkesin bir sofrada buluştuğu, farklılıkların aradan kalktığı, gönül zenginliğinin esas olduğu bir aydır. Bu ayda sizlerle birlikte böyle güzel sofrada buluşmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Ramazan ayında pekişen kardeşlik, dostluk, barış duygularının her zaman içimizde yer etmesi, birbirimize daima sevgi ve saygıyla bakmamız esastır. Bizde devlet olarak, sizlerin ihtiyaçlarını karşılayarak, her türlü kolaylığı sağlamaya çalışıyoruz. Çocuklarınızın eğitiminden, bütün sağlık imkânlarından yararlanmanıza kadar, her konuda yanınızdayız. Ben hepinize geldiğiniz için, bu sofrayı güzelleştirerek, şeref verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.



774 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613