Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam702
Toplam Ziyaret1687211

AK Parti Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Av. Mehmet Şükrü Erdinç, partisinin Karaisalı İlçe Teşkilatının organize ettiği yaz programları çerçevesinde Karaisalı’ya geldi

Karaisalı’ya bağlı olan Kızıldağ Yaylasına çıkan Milletvekili Erdinç yayla sakinleri ile temaslarda bulundu .

 Ziyaret esnasında Milletvekili Erdinç’e Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Özcan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Gül Yıldırım Acar, Cemal Saim Çetenak, Özdemir Gökdemir, Kenan Şenbayrak, İl Genel Meclis Üyeleri ve İlçe Yöneticileri eşlik etti.

 Erdinç ilk olarak Kızıldağ Yaylası İboosman Mahallesinde vatandaşlarla buluştu ve burada meclis çalışmaları hakkında bilgi vererek onların sorunlarını da dinledi.

Vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinledikten sonra bir konuşma yapan Milletvekili Erdinç, hükümet olarak TBMM’de yapmış oldukları yasa değişiklikleri ve meclis çalışmaları hakkında bilgi vererek yeni çıkan torba yasası kanunuyla ülkede birçok şeyin değişeceğini söyledi. Önlerinde yaklaşan yerel seçimler olduğunu belirten Erdinç, “Yerel seçimler bizim için çok önemli. Karaisalı teşkilatımız bu konuda çok azimli çalışıyor. Ancak bu yetmez burada vatandaş olarak sizlere de çok büyük iş düşüyor. Özellikle değişen büyükşehir yasası nedeniyle sizler ilçe ve büyükşehre oy kullanacaksınız. Karaisalı ve büyükşehrin AK Parti belediyeciliğiyle buluşması lazım. Bunun içinde sizlerden destek istiyoruz. Bu çıkan kanunlarla sizlere de çok daha fazla hizmet gelecektir” dedi.

 Daha sonra Karaisalı köy takımları arasında organize edilen futbol turnuvasını izleyen Milletvekili Erdinç, maç sonrası belediye tesislerinde sporcular ve vatandaşlarla bir araya geldi. Futbol turnuvasında emeği geçenlere teşekkür eden 

 Milletvekili Erdinç son olarak, AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu üyesi Erkan Yılmaz’ın evinde verdiği iftar programına katılarak partililer ve vatandaşlarla beraber iftar açtı.



905 kez okundu

Yorumlar

     24/07/2013 13:57

VEFASIZ ABİMİZ DEDİĞİMİZ VEKİLİMİZ OLDU VEKİLİMİZ OLUNCA ABİMİZ ÖLDÜ MECLİSE GİRİNCE TAKILAN GÖZLÜK GÖRENİ GÖRMEDİ DUYANI DUYMADI SENDE VEFASIZ ÇIKTIN EMEKTAR BŞK
Misafir - a.ö emaktar

     23/07/2013 12:01

öziş merak etme çözülür merak etme.kafanı takma ne olursun.Bütün bu sorunları engin zekası ile çözebilecek tek insan var Karaisalıda.O isim GÜNAY YÜCE den başkası değildir.Allah izin verirse ilçe halkı destek verip belediye başkanlığı koltuguna oturdugu an ilçedeki tüm sorunlar çözülür merak etme kardeş.
Misafir - Genç Güvençliler LObisi

sadete gelin     23/07/2013 11:43

Yemek yiyen zevattan ,ilçenin akıllı geçinenlerden ve bir araya geldiğinde bülbül kesilenlelerde bir allanın kulu çıkıpta ,tam sırası gelmişken YAYALDAKİ EVLER ,EKİP DİKTİĞİMİZ VAKIF ARAZİLERİ,TAŞ OCAKLARI SORUNU NASIL ÇÖZÜLECEK.'diye sordu mu.?
Misafir - öziş

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382