Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam698
Toplam Ziyaret1686131

Kuzgun Köyü'nden 10 yıl önce Adana kent merkezine göç eden Ramazan Doğucu'nun işsiz olan oğlu Muhammet Emin Doğucu'nun Suriye'deki El Nusra saflarında çatışırken öldüğü ve nüfus cüzdanının orada bulunduğu haberleri, ailesini şoke etti.

El Nusra ile PYD'nin çatışmasında ölen Adanalı 20 yaşındaki Muhammet Emin Doğucu'nun 2 hafta önce Suriye'ye gittiği belirlendi.

Çatışmalarda ölen 3 kişinin üzerinden T.C. kimliği çıktı!

Adana'nın Karaisalı İlçesi'nin Kuzkun Köyü'nden 10 yıl önce Adana kent merkezine göç eden Ramazan Doğucu'nun işsiz olan oğlu Muhammet Emin Doğucu'nun Suriye'deki El Nusra saflarında çatışırken öldüğü ve nüfus cüzdanının orada bulunduğu haberleri, ailesini şoke etti.

Gazetecilerin konuyla ilgili soruların yanıt vermeyen baba Ramazan Doğucu'nun özel bir dershanede işçi olarak çalıştığı, Muhammet Emin Doğucu'nun da 3 ay önce kız kaçırdığı belirtildi. Doğucu'nun 2 hafta önce, "Suriye'ye çalışmaya gidiyorum" diyerek evden ayrıldığını söyleyen yakın akrabaları, "Ne iş yaptığını, kimimle çalışacağı konusunda kimsenin bir bilgisi yok. Olayı duyunca şoke olduk. 2 haftadır kendisinden haber alınamıyordu" dedi. Yakınları Doğucu'nun çatışmada öldürüldüğü yönündeki bilgilerden de hiç haberlerinin olmadığını sözlerine ekledi.

Aynı merkezde kimliği bulunan diğer Türk vatandaşı İbrahim Özden'in Adana'da yaşayan ailesi de oğullarıyla gelecek haberi bekliyor.



1213 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231