Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam171
Toplam Ziyaret1679290

İlçemiz Kıralan(Hacıkırı) Köyünde Yapılan İftar Programının ikincisine vatandaşların ilgisi büyük oldu. Özellikle kadın ve çocukların ilgisi yoğun oldu.

  Karaisalı Kaymakamlığı ve Karaisalı Platformu tarafından organize edilip ilçemizin değerli hayırseverleri tarafından finanse edilen  iftar programları  devam ediyor. İlçemiz Kıralan(Hacıkırı) Köyünde Yapılan İftar Programının ikincisine vatandaşların ilgisi büyük oldu. Özellikle kadın ve çocukların ilgisi yoğun oldu.

 Yöre halkı İftar programlarından dolayı yapılan organizasyonlardan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI’ya ve emeği geçenlere teşekkür etti.
  Çarşamba günü de ilçe merkezinde verilecek iftara katılımın yoğun olması bekleniyor.



1174 kez okundu

Yorumlar

gelmemiş     16/07/2013 18:58

AMAN ALLAHIM ünal ışık yine yok bu kadroda YA bir daha böyle iftar proğramında görmezsem başbakana mektup yazacam sen bir iktidar partinin ilçe başkanısın ya olmuyor böyle ünalım sen böyle sert davrandıkça mhp kazanır sen heryere gireceksin gerekirse taşı delip iiçine gireceksin ya oraya gitmem buraya gitmem dersen seçimde bozuk moturun rappayı çıamayıpta geri geri kaçtığına benzer seçim onun için katıl heryere senin için iyi olur .ünalım bir kusurum varsa özür dileriz . hep karaisalı belediye başkanı ahmet mahmut şekerçi ne görsem orda dünde bekirlideydi maşallah heryere katlıyor sen katıl belki mhp den aday olursun .1
Misafir - neden

AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613