Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam210
Toplam Ziyaret1680417

“Bu gençliği kahve ve internet ortamları gibi kötü alışkanlıklardan alıp böyle güzel sportif faaliyetler gibi sosyal etkinliklerde bulunmalarını sağlamak kadar güzel bir davranış her türlü takdire şayandır”

Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıtkı Polat, bu hafta sonu Kızıldağ’a gelerek köyler arası futbol maçlarını izledi.

Lahanalık mevkiindeki seyirci tribünlerinin sökülerek Su Battığı Stadına monte edilmesini sağlayan, ayrıca stadın ışıklandırılması için çaba veren Polat, “Organizasyon ekibimizin davetlisi olarak cumartesi günkü turnuvaya katıldım. Böyle güzel bir doğa ortamında gençlerimize yönelik sportif faaliyetleri büyük bir özveri ile organizasyonu sağlayan Uğur Ünaldı hocama, Karaisalılılar Dernek Başkanımız Sadi Çetin bey'e, sponsorluğunu üstlenen Tatlıcı Köse Mahmut Karahan bey'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ki; bu gençliği kahve ve internet ortamları gibi kötü alışkanlıklardan alıp böyle güzel sportif faaliyetler gibi sosyal etkinliklerde bulunmalarını sağlamak kadar güzel bir davranış her türlü takdire şayandır” dedi.

 

Polat daha sonra şunları söyledi:

“Ben ayrıca; tüm köy takımlarında oynayan gençlerimizi ve sponsorlarımızı candan kutluyor; sporun hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde yürütülmesi dileği ile tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.”

 

GENÇLERİN OTOBÜS İSTEMİ RANTA TAKILDI

Karaisalılılar Derneği Tatlıcı Köse Futbol Turnuvasının açılış törenin de, kendine Salçacı denilen grubun, maçın ilk başlama vuruşunu gerçekleştiren Milletvekili Fatoş Gürkan’dan “Otobüs istiyoruz” tezahüratları havada uçtu gitti. Gürkan, “Mesaj alınmıştır. Meclis üyelerimiz gerekeni yapacaktır” sözü de havada kaldı. Çünkü turnuvaya maddi katkıda bulunan Kızıldağ Kooperatifinın baskısı sonucu, gençlerin talepleri geri çevrildi. Bu yüzden dernek yönetiminin otobüs talebinde ısrar edemez iken, Salçacılar da bu taleplerinden vazgeçerek olayı unutturmaya çalıştılar.

 

 



762 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704