Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam602
Toplam Ziyaret1668244

Murtçu kardeşliğinin boş olmadığını gördük (Cumalı Işık'ın Yazısı)

Hafta Sonu çok güzel geçti;

Neden mi Murtçu kardeşliğinin boş olmadığını gördük özellikle Taraftar grubumuzun ilk yarıda bizi yılmadan desteklemesi bunu sağlarken bize Davul Desteğinde bulunan Sayın Mustafa Ünaldı hocamıza çok teşekkür ederiz.

Ayrıca Futbolcu kardeşlerimin hepsini canı gönülden kutluyorum.İlk yarı çok iyi mücadele ettiler.Forvet sıkıntımız mevcuttu gidermeye çalıştığımız değişilikler takıma uyumsuz kalınca şansız bir pas sonucu penaltı golü yedik.Akabinde kademe hatasından bil gol yedikten sonra motivasyon olarak düşen takımımız sahadan yenik ayrılmıştır.HAYTALI SPOR daki genç bir arkadaşımız var esmer orta boylu ismini yazmak istemyorum.Maçı seyreden arkdaşlarımız ne demek istediğimi anlayacaktır.17 numaralı MUSTAFA EROĞLU na 2 kez tokat atmasına karşın (kesinlikle orta hakem göremezdi arkası dönüktü) amacının futbol oynamak mı başka bir garezi mi vardı mustafa arkadaşımıza anlayamadık . Kardeşlikten bahsederken ALLAH rızası için olaylar başka bir boyuta çekilip BİZ BELEDİYENİN TAKIMIYIZ BİZE BİR ŞEY OLMAZ DİYECEK GÜCÜ kendilerinde görüyorlarsa biz diğer takımlar neden oradayız.

Hakem arkadaşlarımız sonderece güzel maç yönettiler hepsine teşekkür ederiz.

4.Hakem pozisyonunda görev yapan abimiz neden her defasında çömelek sporun moralini bozmak için futbolcu arkadaşlarımızı azarlamaya çalışırken Haytalı spor futbolcularına kardeş , olur gibi yapcı cümleleri tek taraflı kullandı anlayamadık.

Kaleci arkadaşımıza yapılan sataşma yersiz ve anlamsızdı.KINIYORUZ..
Kim olduğunu da tespit edemedik Çukur Taraftarı mı yoksa başka bir taraftar mı ?

Sahaya patlayıcıların atılması esasen sadece tribün güzelliği yaratma adına yapılan bir hazılıktı ayrıca meşela ve konfeti yogun şekilde uygulanacaktı ama tribünden bayanların olması ve oruclu insanların olması neddeniyle gaz içeren maddeleri taraftarımızı uyarımız üzerine uygulamadılar sonucta herşey tribüne gelen insanların katılımıını arttırmak ve güzellik yaratmak için...

Bize her konuda olumlu Yaklaşan DR.UĞUR ÜNALDI hocamıza ,AHMET BAŞĞEN Arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.
Ayrıca Davetimizi kırmayıp maçımızı izlemeye gelen Sayın Sıtkı Polat beye çok teşekkür ederiz.

Sonuc olarak kazanmak sadece skor üretmek değildi.Gençecik kardeşlerimizle çıktığımız yolun olumlu ve güzel olduğunu yaptığımız paylaşım ve emeklere değdiğini görmekte güzeldi...

UĞUR ÜNALDI'NIN CEVABI

"SEVGİLİ CUMALİ BİZ SENİ TANIDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ.OLUR BAZEN UFAK TEFEK OLAYLAR.ALDIRMA...TAKIMIN GENÇ...BİRKAÇ TAKVİYE İLE TURNUVAYA VE KIZLDAĞA VERDİĞİNİZ RENGİN DAHA DA ARTACAĞINA BEN TÜM KALBİMLE İNANIYORUM.AYRICA GRUBUMUZA VERDİĞİN DESTEK İLGİ ÇEKİCİ,DOSTLUK YÜKLÜ MESAJLARINI MERAKLA BEKLEDİĞİMİZİ BİLMENİ İSTİYORUM.HAYDİ TEHNELCİLER,DESTEĞE DEVAM..."



1101 kez okundu

Yorumlar

     15/07/2013 18:39

ORGANİZASYON EKİBİMİZİN DAVETLİSİ OLARAK CUMARTESİ GÜNKÜ TURNUVAYA KATILDIM. BÖYLE GÜZEL BİR DOĞA ORTAMINDA GENÇLERİMİZE YÖNELİK SPORTİF FAALİYETLERİ BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE ORGANİZASYONU SAĞLAYAN UĞUR ÜNALDI HOCAM'A, KARAİSALILILAR DERNEK BAŞKANIMIZ SADİ ÇETİN BEY'E, SPONSORLUĞUNU ÜSTLENEN TATLICI KÖSE MAHMUT KARAHAN BEY'E VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM Kİ; BU GENÇLİĞİ KAHVE VE İNTERNET ORTAMLARI GİBİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN ALIP BÖYLE GÜZEL SPORTİF FAALİYETLER GİBİ SOSYAL ETKİNLİKLERDE BULUNMALARINI SAĞLAMAK KADAR GÜZEL BİR DAVRANIŞ HER TÜRLÜ TAKDİRE ŞAYANDIR. BEN AYRICA; TÜM KÖY TAKIMLARINDA OYNAYAN GENÇLERİMİZİ VE SPONSORLARIMIZI CANDAN KUTLUYOR; SPORUN HOŞGÖRÜ VE KARDEŞLİK DUYGULARI İÇERİSİNDE YÜRÜTÜLMESİ DİLEĞİ İLE TÜM SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM.
Misafir - SITKI POLAT

artık anlayın      15/07/2013 17:42

kardeş artık anlayın herşeyi siz bilemezsiniz abinde sende aynısınız sizi nasıl memnun edecegiz bilemiyoruz lütfen
Misafir - tolga

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339