Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam415
Toplam Ziyaret1685848

Milletvekili Gürkan; “Ramazan’da huzur iklimi yaşamaktayız”

AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan Tüm İslam Âleminin Ramazan ayını kutladı. Ramazan ayı sebebi ile bir yazılı açıklama gönderen Gürkan, “Bu ayın huzur iklimi ve bereketine kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

Milletvekili Gürkan mesajında şu görüşlere yer verdi; “11 ayın sultanı olan Ramazan ayının, hem maddi hem manevi bereketini yaşama şansına bir kere daha kavuştuk. Ramazan ayının dini ve sosyal hayatta müstesna bir yeri ve önemi bulunmaktadır. Oruç tutmak nefsimizi terbiye ederken, açlığın ne kadar güç olduğunu, bize verilen nimetlerin kıymetini ve yardıma muhtaç olanları daha iyi anlamamıza vesile olmaktadır. İnsanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlayarak daha çok yardım eli uzattıkları bu ay, birlik ve beraberliğin, dostluğun ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği özel bir zaman dilimidir. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek ay boyunca, yardıma muhtaçlar sevinmekte, hayırda bulunanların malları bereketlenirken, vücutlar oruçla sıhhat bulmaktadır. En büyük erdemlerden olan Sabrın pekiştirildiği, gönüllerin yumuşadığı, manevi dünyamıza daha çok yöneldiğimiz, ikramlarla dostlukların kuvvetlendirildiği, her anlamda birçok fazileti olan mübarek Ramazan ayının vatandaşlarımıza ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.



744 kez okundu

Yorumlar

yemek bahane     10/07/2013 11:01

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek olsun.Siiz de Birlikte Karaisalıların sorunlarını inleyip toplantısı yapıp ardından iftar açalım mı?
Misafir - Hacı beleş

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231