Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam304
Toplam Ziyaret1681389

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün ödenekleriyle yenilenen ilçemiz Tapu Müdürlüğü modern görünümüne kavuştu.

Vatandaşlara daha iyi hizmet etmek adına çok büyük emeklerin harcanarak yapıldığı Tapu Müdürlüğü hizmet binasının açılış kurdelesini ilçemize hayırlı olsun dilekleriyle Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı ve Tapu Kadastro 12.Bölge Müdür Yardımcısı Bahattin Aktemur yaptı. Açılışa kurum amirleri,kamu çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Bölge Müdür Yardımcısı Aktemur, ilçeye kazandırılan bu modern binanın yapımında verdikleri desteklerden dolayı Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı’ya teşekkür etti.


Karaisalı Tapu Müdürü Nurettin Dağ , çeşitli ikramların verildiği açılışta şu ifadeleri kullandı. ‘‘Tapu Kadastro Genel Müdürlüğümüz ve Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı’nın destekleriyle modern bir çalışma ortamına kavuştuk. Vatandaşlara daha iyi hizmet edebilmek amacıyla bekleme salonları oluşturduk, bunun yanı sıra yönlendirme birimi, arşiv odası, müdür odası ve ferah bir servis odası oluşturduk. Bina girişini Kaymakamımız Hidayet Bey’in girişimiyle genişlettik, bu konuda kendisine teşekkür ediyoruz. Yeni hizmet binamız ilçemize hayırlı olsun."



923 kez okundu

Yorumlar

     15/07/2013 09:28

karaisalıda çoktandır oturuyorum karaisalı tapu dediğin de sanki bir kanğırandı sayın müdürümüz Nurittin dağ beyefendi sayın kaymakamımız hidayet sarı beyefendiyle birlikte ve devletle diyoluk içinde çözdüler şu an tapu insanlarla diyoluk içinde çalışıyor buradan mülkü amirimiz kaymakam beye müdürümüz nurittin beye ve memurlara emeği geçen herkese teşekkür eder Allah tan sihat ve sağlık dilerim
Misafir - vatandaş

     09/07/2013 10:19

yiyin beyler yiyin bol bol yiyin.yedikten sonra da enerjinizi boşa harcamayınız ilçe için harcayınız yalvarrrım.
Misafir - ilçe aşığı muhitttin

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704