Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam386
Toplam Ziyaret1684483

KARAİSALI'DA 9 FİRMA TAŞ OCAĞI AÇMAK İÇİN RUHSAT ALDI. ANCAK ÇED RAPORU ALAMADI

KARAİSALI'DA 9 FİRMA TAŞ OCAĞI AÇMAK İÇİN RUHSAT ALDI. ANCAK ÇED RAPORU ALAMADI.

FOTOĞRAFTA DA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ TEKİRDAĞ'DA O GÜZELİM ORMAN VE DOĞA NE HALE GELDİ.

3-5 KİŞİYİ İŞE ALSINLAR DİYE SES ÇIKARMAYAN KARAİSALILAR UYARALIM.

BÜTÜN KARAİSALILARI HER KONUDA OLDUĞU GİBİ BU KONUDA DA UYANIK OLMAYA DAVET EDİYORUZ.
KARAİSALI HABER


1222 kez okundu

Yorumlar

     09/07/2013 10:26

meçhul kardeşim dernek başkanları optikçilerde kendilerine hangi gözlük yakışır diye gözlük bakmaya gittiler boşuna arama bulamazsın.adana da bulamazlarsa çevre illerine gideceklermiş.
Misafir - optikçi cumali

NE HALE GELDİK     08/07/2013 23:31

KARAİSALIDA OKUYUP BELLİ MAKAM VE MEVKİ SAHİBİ OLAN HEMŞEHRİLERİM SZİLERİ UYKU SİNEĞİ Mİ ISSIRDI ?,YOKSA GİDERKEN BİR DAHA ARAKANIZA BAKMAMAK ÜZERE Mİ GİTTİNİZ.? İNSAN HANGİ YAŞTA OLURSA OLSUN DOĞDUĞU YERİ GÖRMEĞE GELİR DERLER. KARAİSALININ SİZLERİN BİLGİSİNE YÖNLENDİRMENİZE ACİL İHTİYACI VAR. YOKSA DÖNMEMEK ÜZERE GEMİLERİ Mİ YAKTINIZ.? KARAİSALI DERNEK BAŞKANI BU MURTÇULARA ULAŞMANIN YOLUNU BULUP BİR TOPLANTI DÜZENLER Mİ?
Misafir - MEÇHUL

     08/07/2013 21:51

Karaisalı'da,Ankara'da kara koltuklarına gömülüp gününü gün edenler,yeni binaların temelini atıp okul,hastane,pansiyon açıyorlar fakat böyle giderse TOKİ'nin Maşat'ta temelini atacağı 3.etap TOKİ konutlarının temelini atacak.Zira içerden dışarısı görünen yapay deprem mağduru konutlar yanında gazetecilerin ziyaret edeceği enkaz olacak.Sorun siyasilerde değil dostlar biz de.Bizler nasılsak öyle yönetiliriz.Dinamit yıkmaz bizi eğitimsizlik ve irfansızlık bizim baş belası sıkıntımız.Okumayan,bilinçsiz kara kalabalıklar değil,eğitimli örgütlü STK'lar paklar bizleri.Sorun bu kadar basit.
Misafir - Yalçın Granit

     08/07/2013 19:55

çok değerli hemşerilerim Karaisali da çalışan insanı sadece bir azınlık insanlar var bunlar sevmez onlarıda söylememe gerek yok kim olduğunu açik saçık belli karaisalı da 9firma taş ocağı açma rusatını aldı yanı çet raporu vermedıği için karaisalı orman işletme müdürümüz mustafa turpçu vermedi ku konu dolaylı yönde tartişmaya girdi bazı ınsanlar bu konuyu su istimal yaptılar bu konuda sayın müdür bey bu konuda burada çalışamam diyerek görevini değiştird sayın çok çalışkan müdürümüz gittiği yerde başarilar dileriz
Misafir - vatandaş

     08/07/2013 09:43

meçhul kardeşim boşuna yırtınma bu ilçeden bişe olmaz.Sadi Çetin mEşgül kızıldağ yaylasında bir o parti bir bu parti onların peşinde gezinmekten tabanları şişti.boş zamanlarında da gözlükçüde kendisine gözlük bakıyıor.diğer ilçe başkanları da reklam peşinde.geriye kim kaldı.bir ali çoproğllu mu?Deli cumali mi?adamı güldürme bu ilçeden bişe olmaz kardeş.
Misafir - adımı boşver be gülüm.önemlimi

ZAMAN BU ZAMAN     07/07/2013 21:57

ŞİMDİLİK ÇED RAPORU ALAMAMIŞ OLABİLİRLER AMA SONRA ÇED RAPORUNU ALAMAZLAR ANLAMINA GELMEZ. DEĞERLİ KARAİSALILAR DAHA ÖNCE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ İMZA KAMPANYASINI BÜTÜN MUHTARLARLA BİRLİKTE YAPALIM MI?. BUNU ORGANİZE EDECEK BAŞTA KARAİSALI DERNEK BAŞKANI SADİ ÇETİN, PARTİ GÖZETMEKSİİZN BÜTÜN PARTİLERİN İLÇE BAŞKANLARI KONUNUN LUTFEN TAKİPCİSİ OLURMUSUNUZ ? DURUMU İL BAŞKANLARIZA VE SEÇTİĞİMİZ MİLLETVEKİLLERİNE ANLATIRMISINIZ.BU BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZ. KARAİSALI OLMASI İÇİN ÜZERİNDE YAŞANILAN BİR TORAK VE ÜZERİNDE YAŞAYAN HALKIN OLMASI GERKİR. TOPRAK OLMAZSA SU OLMAZSA HALK OLMUŞ NEYE YARAR. OTOBANDAN CEHANA GİDERKEN SOLDAKİ DAĞIN NASIL YERLE BİR EDİLDİĞİNİ GÖRÜRSÜNÜZ. DÜŞÜNÜN HASAN DAĞININ DÜMDÜZ EDİLDİĞİNİ, BELKİ YİRMİ SENE , BELKİ ELLİ SENE SONRA BU DAĞ TUZ BUZ OLACAK. BU KOMPLO DEĞİL.YAVAŞ YAVAŞ DAĞ OYULUYOR. YAKINDA YEREL SEÇİM OLACAK BİZDEN NE İSTEDİĞİMİZİ SORDUKLARINDA İSTEKLERİMİİZİN BAŞINDA TAŞ OCAKLARI AÇILMASIN DERMİSİNİZ.? İPİ SIKI TUTALIM.
Misafir - MEÇHUL

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351