Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi24
Bugün Toplam1050
Toplam Ziyaret1687559

2013 Köydes Yatırımlarından olan Kilit Parke taşı çalışmaları İlçemiz Nergizlik,Çorlu, Maraşlı Köylerinde aynı anda başladı.


Yapılan parke çalışmalarını yerinde inceleyen Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, 2011 yılından bu yana yoğun gayret ve çabalarla 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde köylerimize toplam 105.000 m2 parke taşı döşendiğini, bu yıl içerisinde de yapılacak olan parke taşlarıyla köylerin büyük bir bölümünün parke ihtiyaçlarının giderileceğini ifade etti.

Parke yatırımlarının yanı sıra köy yolu asfalt düzenleme yatırımlarının da tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Sarı, köylü vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacının yanında olduklarını ifade etti.



822 kez okundu

Yorumlar

yol      03/07/2013 15:09

keştepeli kardeşim siz galiba keştepe dışında yaşıyorsunuz keştepenin yolu yapıldı allah ak parti ilçe başkanından razı olsun söz verdi yapıldı.
Misafir - avcu

Emme basma tulumba,su çıkırsa omuzla     02/07/2013 17:48

Keştepe'yi düşünmeyen ,Keştepelilerden oy istemesin..Köyün sadece su sorunu mu var sanki?Yolundan merkep yürüse nalını yitirir.Parke taşı zaten yok.Halbuki ilçeye o kadar yakın ki.Doğuya-Güneydoğuya açılım süreci açanlar,oradaki insanları mağdur görenler,daha burnunun dibindeki köye doğal hizmetleri yapmıyor ki?Aziz NESİN ne yapsın?
Misafir - Ne ve NEDEN?

     02/07/2013 13:42

keştepeli kardeşim çok haklısın.ilçeyhi sırtlayıp götüren şu an keştepelilerdir.
Misafir - öz murtçu

     02/07/2013 11:56

Değerli Okuyucular, Ben de bir Keştepeli olarak Karaisalı'da nüfusun 5'te birini oluştursak da esnafların 25- 30 tanesi Keştepe'den olsa da emekçi sınıfının yarısı Keştepe'den olsa da bu ilçe de maalesef söz sahibi değiliz. Bir taş ocağı meselesi sadece bizim gündemimizde kalmamalı. Bir içme suyu sorunu tek bizim köyümüzle anılmamalı.Bizde de dayanışma yok biliyorum ama bu derece de sahipsiz bırakılmamalı köyümüz. Hayvancılık bitti her taraf tel örgü. Taş ocakları yeni yeni lisanslar alıyor. Ama nedense hep Bekirli muhtarı, Bolacalı Muhtarı... Anlamıyorum bu ne lobisidir...
Misafir - Keştepeli

     02/07/2013 10:34

Çok değerli Karaisalı Kaymakamımız Hidayet Sarı Bey siz var Karaisalı'da hizmet var ekip var birlik beraberlik var amir ve memurda birlik var iş var hizmet var gece gündüz demeden çalışma var emir yok beraberlik var hizmet var yoksula yârdim var parası olmayan garibanın okuyan talebenin elinden tutma var taraflı tarafsız sivil toplum örgütleriyle birlik beraberlik beraberlik var. Devletten aldığı yetki ve gücü memleket için kullanan bir hizmet adamı var. ALLAH ANNE VE BABASINA BÖYLE VATANINA SAHİP ÇIKAN EVLAT VERMİŞ KENDİSİNE DE KENDİSİ GİBİ EVLAT NASİP ETSİN . ALLAH HİZMET VE BAŞARILARINIZI DAİM EYLESİN...
Misafir - Karaisalı yerlisi

biraz bekle.     02/07/2013 10:39

Dur hele bekle karaisalı düşmanı mimar zihniyi arayım da bibercilerin barakalarını zabıtalara felan yaktırma işi ile uğraşmıyorsa hemen sizin suyu başlasın kardeş.Tühhhhh ya unuttum yeni aklıma geldi Mimar Vekil Zİhninin babasının dahi telefonuna vekil olduktan sonra bakmama huyu var.Bekle başka bişe düşünelim kardeş.
Misafir - gerçek murtçuyum

BİR YUDUM SU     02/07/2013 09:12

EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN. AŞAĞI BELEMEDİK KÖYÜ BU AYDAN İTİBAREN KARAPINARDAN TANKERLE SUYU ALIPKÖYÜN İÇME KUYUSUNA KIŞ GELİNCEYE KADAR BOŞALTMAYA BAŞLAR.. BU TAŞIMA NEDERECEDE SAĞLIKLI OLUR. ASKİYE KARAPINARDAN DİGER KÖYLER GİBİ İ(BAŞKIF,GÜVENÇ) SU ABONESİ OLMAK İÇİN MUHTAR GEREKLİ İ BAŞVURU YAPTI. AMA ASKİ ELEKTRİK MALİYETİ YÜKSEK DEDİ .İŞİ ASKIYA ALDI. SUSUZ KÖYÜMÜZ KALMADI DİYENLERE DUYURULUR.
Misafir - meçhul

AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406