Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam439
Toplam Ziyaret1682426

KARAİSALI BELEDİYE BAŞKANI DURAK HİZMETTLERİNİ ANLATTI



 Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak, 4.5 yıl içinde yaptıkları hizmetleri sitemize anlattı.. Durak, “Karaisalı’da asfaltsız yol kalmayacak demiştik, bu sözümüzde durduk” dedi. 

  Beraberinde Karaisalı Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Mahmut Şekerce ve Orhan özer ile birlikte hzimetlerini yerinde gösteren Durak, göreve geldikleri günden bu yana amaçlarının temizlik, dürüstlük ve hizmet olduğunu belirterek, “İlçe merkezi yazın tozdan, kışın çamurdan geçilmiyordu. Kimsenin ayağı çamura değmeyecek, asfaltsız yol kalmayacak demiştik. Karaisalı’nın tüm mahallelerinde asfaltlama hizmetini bitirmek üzereyiz. Bu arada Kızıldağ’da da asfaltlama çalışmalarını başlayacağız. Bu yaz döneminde orada da asfalt dökülmesi gereken yerlere asfalt dökeceğiz” dedi.

  Adana Büyüykşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Turgut Hayta ile Karapınar Parkını gezdiğimiz Durak, Karaisalı’ya hizmet veren ve Adana merkezden gelen misafirleri de ağırlayan Karapınar Parkını yenilediklerini kaydetti.  Durak,  “12 dekarlık yeşil alanı 27 dekara çıkardık. Şuana kadar 1 milyon 100 Tl. harcanmıştır. Toplam 1.5 milyonluk bir harcama sonunda Temmuz ayı içinde tamamlayıp, Ramazan Bayramı sonrası hizmete açacağız. Karapınar Parkı içinde ayrıca bir düğün ve konferans salonu, misafirhane ve restaurant olarak üç katlı yer kazandırdık. 6 bin TL. malzeme borcumuz var. Geri kalan kısmını Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması için meclis kararı aldık” dedi.

  Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan karar üzerine 500 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu inşaatının devam ettiğini ve kaba inşaatının tamamlandığını, ince inşaat işlerine başlandığını belirten Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak, Karaisalı’nın eski ve yeni yerleşim alanlarının kanalizasyonunu ASKİ’ye yaptırdıklarını söyledi.

  Durak, “Kesintilerden dolayı devletten Belediyemize 60 bin lira geldi, ama belediye olarak ödemelerimizin toplamı ise 150 bin lira. 11 mahalleden aldığımız emlak geliri, orman teşkilatından gelen tellaliye ücreti yanı sıra elektrikten gelen gelirimiz var. ASyrıca Karaisalı’nın temizliğini yapıyoruz, bundan dolayı ASKİ’den atık su gelirimiz var. Bu birikimlerle ayakta durmaya çalışıyoruz”

 



1775 kez okundu

Yorumlar

     27/06/2013 14:55

SUSAN ADAM EYLEMİ BAŞLAMIŞTIR.
Misafir - SUSAN ADAMLAR ADINA

BU HALK YEMİYOR BUNLARI     27/06/2013 13:54

SAYIN BAŞKAN 3 YILDIR YAN GELİP YATTINIZ.SON 1 AYDIR ORTALIKLARDA GÖRÜNÜYORSUNUZ.HİZMET YAPIYOR EDALARINDASINIZ AMA BU HALK ARTIK BUNLARI YEMİYOR.
Misafir - SEBAHATTTİN

Aha gafası yarıldı!     26/06/2013 19:23

İlyas Sunal
Misafir - Mazlum Kiper

HANGİ ABBAS     26/06/2013 15:55

ABBAS DERKEN????????????HANGİ ABBAS?????ÇİÇEK Mİ?????*
Misafir - YORGANCI ABBAS

Dikkat Lütfen     26/06/2013 15:40

Sayın değerli yorumcular birazda enerjinizi ve gücünüzü ilçemizdeki taş ocakları ve doğaya verilen tahribata ayırsanız nasıl olur acaba?Kimin kimle hesabı varsa yakında ortaya sandık konacak gidersiniz orda hesaplaşırsınız.İLçenin geleceği taş ocakları sayesinde tehlike ve tehdit altında bunu sakın aklınızdan çıkarmayınız.Gerekli tepkiyi göstermeliyiz.Bu da birlik beraberlikle olur.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

abbas yolcudur bağlasan durmaz     26/06/2013 11:19

değerli yorumcular atladığınız bişe var.herkes ortaya bir aday atıyor.benim adayım iyi benim adayım böyle diye.doğru veya yanlış bişe diyemem.lakin şunu gözardı etmeyin abbas gittiği an zaten bu ilçe büyük bir yükten kurtulacağı için zaten büyük sorunlarda kendiliğinden çözülmüş olmaz mı?
Misafir - hal esnafı

adayımız sebahatttin beydir.     26/06/2013 10:23

Beyler her mahalle ve her yorumcu kendi adayını çıkartıyor haklı olarak.Fakat ilçe için tek çara üstüne basa basa söylüyorum Sebahatttin KARABUDAK abimizdir.Tek çare CHP dir.babacan durakın ilçeye verdiği tahribatı sadece Sebahatttin abimiz tamir edebilir.Çünkü sorunlar büyük.Çare CHP ve sebahatttin abmizdir.
Misafir - CHP li gençlik

40 YILLIK SİYASETÇİ.     26/06/2013 10:51

40 YILDIR SİYASET DUAYENİ,40 YILDIR İLÇENİN TÜM SORUINLARI İLE BĞUŞAN,40 YILDIR VURGUNLARLA TALANCILARLA MÜCADELE EDEN,40 YILDIR BU İLÇE BENİM DİYEN,40 YILDIR CANINI BİLE İLÇE İÇİN FEDA EDEN TEK SİYASETÇİ GAFFAR ÖZDEMİR ABİMİZ ALLAHIN İZNİ İLE GELECEK VE BELEDİYEYİ DÜZLÜĞE ÇIKARTACAKTIR.İŞÇİLERİN MEMURLARIN MAAŞ ALAMAMASI PERİŞANLIĞI SONA ERECEKTİR.TÜM MAKAM ARABALARI SATILACAKTIR.PETROLÜN HESAPLARI DİDİK DİKİK EDLİECEKTİR.KİMLER ZENGİN OLMUŞSA TEK TEK YARGIYA TESLİM EDİLECEKTİR.
Misafir - GALALI SEÇMENLER ADINA

gaffar özdemir çözer sorunları     26/06/2013 09:13

ilçede çözülmeyi bekleyen binlerce sorun var hepsi halının altına süpürülmüş.Sanırım sorunlar çözülmek için GAFFAR MZDEMİR abimizi bekliyor.çünkü hiçkimse o sorunların altından kalkamaz.
Misafir - galalı

     26/06/2013 09:25

Kim taş taş üstüne koyarsa bu ilçede her zaman söylediğimiz bir söz vardır.ALLAH RAZI OLSUN.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

     26/06/2013 09:45

asayişin berkemal olmasına sevindim.
Misafir - osman

DÜÜT ÇEKİLİN YOLDAN AK PARTİ GELİYORRRRR     25/06/2013 19:57

DEVAMI .23 09.2013 pazartesi günü karaisalı 25 yataklı devlet hastanemizin açılışı var bunu bilen varmı yok işte onun için arı balı nereye yapıyorsa sizde varın peteğe bir bal atın onun için kimse kimseye darılmasın allahın izniyle 2015 şubat 12 de ak parti ilçe başkanlığı kongresi var allahım inşallah tekrardan ilçe başkanı ünal ışık olurda bu yatrımın 10 bin katını alırız .karaisalımzda şu an karaisalı belediye başkan aday adayı yusuf iyi -mesut yeşil - ismail demirkeser-sıtkı polat abimiz-ali metin -hasan köylü hayırlara vesile olsun ben diyorum burda belediye başkanlığını yürütecek tek kişi hasan köylü .saygılar .karaisalılıyım ama pozantıda oturuyorum .yanlışım varsa özür dilerim .
Misafir - SÖYLEYİN ANNEME ANNEN AĞLASIN

DÜÜT ÇEKİLİN YOLDAN AK PARTİ GELİYORRRRR     25/06/2013 19:19

DEVAMI 2014 yerel seçimlerin belediye başkanı ak partiden seçilince nasıl yatırım geliyormuş bir görün şu an karaisalımızda yeni çalışmalar var bundan kimsenin haberi yok ama işte ben bilirim ben yaparım diye oturarak zaman geçmiyor işte şu an karaisalımza allahın izniyle karaisalı ak parti ilçe başkanı ünal ışık ve adanadan gelen mühendislerle yerini ölçtüler biçtiler şimdi orman fakültesi açılacak allahın izniyle açıldıktan sonra karaisalımız sosyal faliyet açısından daha artacak onun için 2014 yerel şeçimlerine iyi düşünün iyi taşının gelin bir olun birlikte olun karaisalımıza hizmet gelcekse illakii bazı yerlerde o taraftan olacaksın allahın izniyle
Misafir - SÖYLEYİN ANNEME ANNEN AĞLASIN

DÜÜT ÇEKİLİN YOLDAN AK PARTİ GELİYORRRRR     25/06/2013 19:49

Karaisalımızın yıllardı bilinen karapınar piknik alanıydı daha sonra alabalık tesisleri oldu şimdi ise karaisalı karapınar doğal parkı olarak adlandırıldı ama işte burda en çok emeği gecen adana il genel meclis üyesi sayın sıtkı polat beye teşekür ederiz çünkü karaisalımzda en çok kapalı spor salonu -karapınar -yerköprü - buralarda en çok emeği gecen sayın adana büyük şehir il genel meclis üyesi sıtkı bey onun için işte napalı birileride bunun için ben yaptırdım be ettim ve bunu kabullenecek o yönde dolayı karaisalımız şu an mhp nin elinde gelen yatırımlar daha karaisalımızı karaisalı yapacak olan
Misafir - SÖYLEYİN ANNEME ANNEN AĞLASIN

     25/06/2013 17:29

İLçeye dışarından gelen birisi burası UGANDA mı Yoksa AFRİKA mı diye soruyor sizler ise hala olmayan hizmetlerden bahsediyorsunuz.Haaaaaaaa zihni beyin yaptığı birkaç hizmet de yok değil.Hakkını vermek lazım.Ama ilçede nereye el atsan elinde kalıyor.İşte hal binası işte yanındaki bina.İşte ezara giderken yolun sağı solu.İşte yukardaki mahallenin ana ve ara yolları.
Misafir - ismet

bütün mesele seviye     25/06/2013 16:51

sedat kardeşim sizlerin seviyesine düşmeyeceğiz.
Misafir - sögütlü kahve yorumcusu

     25/06/2013 16:08

gaza gelmek yok.yorum yok.
Misafir - söğütlü kahve yorumcusu

     25/06/2013 16:25

Belediye başkanımız hzmetlerini anlatmış diyorsunuz.lakin ben burda bir hizmet göremedim.Büyükşehirin yaptıklarını kendisine mal etmesin başkan.Ortada hizmet gören varsa parmak kaldırsın.Memur işçi maaşlarından bahsetsen daha iyi olurdu.
Misafir - aktaşlı seçmenler adına

iş lkalmamış.     25/06/2013 16:50

Hay ALLAH senden razı olsun başkanım.İlçemiz cennet olmuş tüm hizmetleri fazlası ile yapmışsın.Keşke biraz iş bıraksaydın şimdi senden sonra gelen başkan hiçbir iş yapmayacak.Boş boş oturup boşa maaş alacak başkanım.
Misafir - galalı

başkan Allah razı olsun     25/06/2013 15:46

Başkan Allah senden razı olsun..İmkanların kısıtlı biliyoruz. Ama ona rağmen mücadele ediyorsun. Büyük adamsın. Sen, konuşanlara da bakma. Cahil onlar, işi gücü olmayan, karalamaya, yorum yazmaya programlanmış insanlar. Hem kervan da yürür zaten. Eksik olma Sayın BabacN Durak.
Misafir - cemaatın içinden

söğütlü kahve yorumculular     25/06/2013 15:50

yaa siz ne olur ilçede birilerini eleştirin. valla bakın, siz eleştirmezseniz hem belediye, hem kaymakamlık hem diğer kurumlar ve şahıslar nasıl doğru yolu bulurlar..yani sizin eleştiri yapmamanız demek bu ilçenin sonu demektir. lütfen ama. hatta eleştirmezseniz hakkınızda yasal işlem bile yapılır. eleştirmeyeceklermiş :) ya ne adamlar var şu güzel karaisalımda yaaaa
Misafir - sedat

Green mi, Gören mi?     25/06/2013 15:28

İlçe halkı bilir Karaisalı'da neyin iyi gittiğini.Dışardan gelip 2 saatliğine kolonya,kebapla sevindirilen kişileri ikna edebilirsiniz...Şu ilçede 10 yıldır ne yapıldı beyler?Cadeleri,sokakları pislikten,çukurdan-kasisten geçilmeyen,kültürel-sanatsal etkinlikler yönünden sıfırın altında kalanlar,ayakları hep beton ve asfaltta olanlar,toprakla ve doğallıkla küs olanlar,fakirin kapısını çalmayanlar ilçemizin idarecisi olamazlar;istedikleri kadar oy alsalar da...Karaisalı''yı berbat edenler,devletin malını kişisel serveti gibi har vurup harman savuranlar,çalışanları arasında ayrım yapanlar bunun hesabını teneşir paklar...
Misafir - Kıymık Batti

     25/06/2013 15:42

Seba Tümer Show Tv deki yayınlarından kovulmuş.Bilmem birileri üzülüyor mu acaba ilçede.
Misafir - zait

namerdim Şekerci abi.     25/06/2013 15:27

Sayın Ahmet Mahmut Şekerci Başkan kısıtlı imkanlarla çok büyük işler başarıyor ama bunları halkla paylaşmıyor demiş.Ya Ahmet abi ne olursun Allahını seversen hangi hizmetleri sayacaksınız lütfen söyleyin de bizlerde bilelim.Bizler ilçede yaşıyoruz hizmetleri göremiyoruz.Sizler uzayda mı yaşıyorsunuz Ahmet abi.ALlahını seversen halkı bilgilendir.Seni yanıkdeğirmene kadar sırtımda taşımazsam namaerdm.SÖYle neleri yaptırınız.
Misafir - CHP li çapulcular

     25/06/2013 14:31

biz en az 100 bin ağaç dikilsin diyoruz.hala 400 mü 500 ağaç mı lafı ediliyorsa bu ilçe bitmiş demektir.Amacımız kişileri rencide etmek değil. 500 ağaç yeterli mi sizce ?adama gülerler ya.dalga geçerler.koca ilçeye 500 ağaç çok çok yetersiz.
Misafir - CHP li Gençlik

     25/06/2013 14:08

Çay bahçesinden başkana bir soru soracagız başka da bizde eleştirmeyeceğiz.ÇÜnkü Başkanın eleştirilerden kendisnin faydalandığını düşünmüyoruz.Karaisalı Caddesinn adı değiştrilirken Rifat KÖROĞLU abimizle şırdan mı yemeye gittiler.Neden gerekkş tepkiyi verememişler.Belediyede Günay YÜCE ye koydukları postanın binde birini bir vekile neden koyamamamışlar.herkese saygıar.
Misafir - çay bahçesi çapulcuları

     25/06/2013 13:12

Sanırım anlaşılıyor ki Başkan Babacan DURAKI susarak.Yorumda bulunmayarak eleştireceğiz bizlerde bundan böyle.
Misafir - AK_GENÇLİK

     25/06/2013 13:48

SAYN VAHİT BEY BABACAN DURAKI HAKLI OLARAK ELEŞTİRDİĞİMİZ KONULARDA DERS ÇIKARDIĞINI SÖYLÜYORMUŞ.BEN AYNI KONUDA DEĞİLİM.BURDA DOĞRU YAPMASI KONUSUNDA ELEŞTİRDİĞİMİZ KONULARIN TERSİNİ YAPMAKTA.BUNDAN BÖYLE BABACAN DURAK BEYİ EKİP HALİNDE NE SÖGÜTLÜ KAHVESİ OLARAK ELEŞTİRMEYECEĞİZ.ÇAY BEHÖESİNDEKİ DOSTLALRIMA DA SÖYLEYECEĞİM.ONLARDA ELEŞTİRMEYECEKLER.HERKES BİLDİĞİNİ YAPMAKTA SERBESTTİR ARTIK.ELEŞTİRİLERİMİZDE BAŞKANI VE BAŞKALARINI KIRDIKSA ÖZÜR DİLERİZ.HERKES HAKKINI HELALAL ETSİN.TŞK.
Misafir - SÖGÜTLÜ KAHVE YORUMCULARI

söz sizde Vahit Bey     25/06/2013 12:50

Vahit bey Babacan DURAK başkanımızın ilçeye diktiği ağaçları ilçenin yüzölçümünüde göz önünde bulundur ve siz şayet diktiği ağaçlar yeterli diyorsanız söz başkanı eleştirmeyeceğiz.Yemin ediyorum ki hasta babamn üstüne yemin ederim ki eleştirmryeceğim.söz.
Misafir - ilçe seçmeni

     25/06/2013 11:02

Karaisalı'ya hizmet benim boynumun borcudur diyen ve Karapınarı Cennet Bahçesi haline dönüştüren ,ilçemizin yollarına döşenen asfaltın malzemesini esirgemeyen ,ilçe mezarlıgına verdiği önemden dolayı Adana Byükşehir Belediyesi Başkan V.Mimar Zihni Aldırmaz'a ilçemize verdiğ önemden dolayı ilçe halkı adana tşk ederiz.
Misafir - İLçe Halkı adına

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398