Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam602
Toplam Ziyaret1668244

Spora gölge düşüyor

Karaisalılılar Derneği'nin bu yıl ikincisini düzenlediği Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası öncesi, derneğin Facebook sayfasında tartışmalar sürerken,

Çukur Çömelek Spor  adına Cumali Işık da yaptığı açıklamada özür diledi.


İşte Sosyal Medyada çıkan tartışmalardan bir bölüm:

"mustafa ünaldı

buraya üye ekleyin derken önünüze geleni ekleyin demek istemedik.burdaki olayları anlayabilen bizim için bir şeyler üretmek isteyen kişileri ekleyin dedik.kuru kalabalığa gerek yok.boş konuşmalara hiç gerek yok.hele de turnuva için emek verenlere uşağıymış gibi ''maçlar ne zaman başlıyacak? bu kurayı kim çekti? maçların tarihini yazsana? gibi emir cümleleri ile konuşan hıyarlara hiç gerek yok.tek tuşla sonsuza dek bu tipleri gönderin facebookun asıl amacı olan karı kız tavlama olaylarıyla baş başa kalsınlar!!! saygılar.....

mustafa ünaldı:

bu yazdıklarım son söyleyeceklerimdir.kimse beni lafla sözle tehdit etmesin yapacak bir şeyi olanlar elinden geleni ardına koymasın.yazdığım her ileti sorun olacaksa yazmam.bu kimseden korktuğum anlamına gelmez.aksine bu işe baş koymuş bir adamım bu turnuvaya emek veren en büyük adam benim.bu fikrin babasıyım.hem sahada hem de dışarda dostluğun kardeşliğin yegane temsilcisiyim.sonradan bu turnuvaya sahip çıkanlar gibi hazıra konmadım.şimdi kim düşmansa karşıma çıkıp dik dursun.bu turnuva ya başlasın ya da başlamadan güzel bir kavgayla son bulsun.uzattığımız zeytin dallarını verdigimiz dostluk mesajlarını hele de bahis oranlarını ciddiye alıp laf sokmaya çalışanlara söyleyecek lafım şudur. gürkan mahallenizde oynayın.yöneticiler beni bu gruptan gönül rahatlığı ile silebilirler.böylece herkes rahatlayacaktır özellikle de turnuvaya zarar verip gerdiğimi düşünenler. !!!!!

mustafa ünaldı:

 gurkan degil gidin olacaktı.... bir de iletilerimin alayını silin.ahmet ahmet başgen bu turnuva icin ne yaptiysam sil lan!!! emelcikli olarak sadece bizim icin iş yap.gerisi de ne yaparsa yapsin!!!!!

mustafa damaksız:

mustafa hocamın söylediklerine katılıyorum.turnuvanın yapılmasında çok ama çok büyük katkısı var.. mustafa hocamın yaptıklarını kimse bilmez biz biliriz mustafa hocama söylenecek her laf bize söylenmiş sayılır (salçacılar)

harun köylü:

valla hiç bişeye yorum yapmam ve kolay kolay beğenmem... bu konuda senn destekçinim, fazla abarttıklarınnda farkındayım mustafa hocam... bi kaç kişinin sozune gore hareket ettme bence... sen işini laikıyla yapıyosun, gerek ciddiyetle gerek esprili. arkandayım hocam.

t c ethem küçük:

mustfa hocanın yorumları yoksa bu turnuva öksüz kalır arkadaşlarrr.....

yakup kuşçu :buraya yazılan çizilenleri bukadar çidiye alan zihniyetler neyin peşinde şakayı şamatayı kaldıramayanların ne işleri varr bu turnuvada bu gurupta şahsınıza yapılmışş bir küfür veya söz varmıda bukadar çene yapıyorsunuz hayrdır biz renk katalım diyoruz siz neyin peşindesiniz

mustafa ünaldı:
h
akkınız helal edin murtçular benim bu sayfaya yazacak lafım kalmamıştır.sayfanın yeni duayenlerinden incilerle sizleri başbaşa bırakıyorum.....düşmanlarım beni tellidereki hanifi uğur'un kahvesinde bulabilirler bekliyor olacağım.

mustafa ünaldı: en büyük emelcik alayına gider!!!!!!

t c ethem küçük:

hayırlısııııı

 

 

Çukur Çömelek Spor  adına Cumali Işık da yaptığı açıklamada özür diledi. İşte özür yazısı:

"Sayın Karaisalı Spor Camiası ve Değerli büyüklerimiz; Takımımızdan bir arkadaşımız ile Tertip Komitesi üyesi Sayın Ahmet Başğen arasında geçen tatsız hitap olayından dolayı futbolcu genç arkadaşlarımız özür dilemektedir. Özellikle Çukur Çömelekli genç arkadaşımızın bu konusa üzüntüsünü belirtmek isteriz.Gerçek şu ki yaşanmaması gereken tatsız bir olay olmuştur.Öncelikle Çukur Çömelek Spor adına ve şahsım adına tüm Karaisalı Camiasından özür dileriz.Bir daha böyle olaylar yaşanmaması için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca Mustafa Ünaldı hocam için çok üzüldüm.Bir kaç gün öncesine kadar birlik olmaktan kaynaşmaktan bahsederken şimdi böyle olaylar ve ayrışımlarla konuşuyor olmak üzüntü vericidir.Tüm Karaisalı Derneğine ve Bu organizasyon için bir arada hizmet sunan arkdaşlarımıza belirtmek isteriz ki Çukur Çömelek Spor amacı sosyal bir olguda birlik olmak gayretindeyiz önemli olan bir olmak sevdasındayız.Küçük yaştaki bir arkadaşımızı biz kendi ailemiz içinde uyardık ve oda bunu anlayışla karşılayıp özür diledi.Kavga çözüm değildir.Bir kaç gün öncesine kadar Arif Yılmaz hocamız ve Karaisalı Camiası ne kadar güzel temennilerde bulunuyordu.Lütfen şimdi aynı neşe ile küsgün olan abilerimizi tekrar kazanma gayretine girelim.Evet Mustafa Ünaldı bu camianın neşesi ,sesi gür çıkan abisidir.Ayrışmak bölünmek dağılaktır.Eğitim camiası içinde yer alan hocamız bizi anlayışla karşılaycağını düşünerek kendi adımıza saygısızlığımız varsa özür dileriz.

Ve lütfen hocamızda dahil herkesi bu camianın etrafında toplanmaya davet ediyoruz bunun için elimizden gelen tüm gayret ve çabayı göstereceğiz.

Çukur Çömelek Spor Cumali IŞIK



1518 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339