Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam376
Toplam Ziyaret1684473

MHP Adana’da ikinci adayını da ilan etti. Aladağ’ın başarılı Belediye Başkanı Yusuf Baş, yeniden aday gösterildi.

 

ADANA  - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana’da ikinci belediye başkan adayını da açıkladı. MHP’li Aladağ Belediye Başkanı Yusuf Baş’ın adaylığı törenle ilan edildi.

İZGİOĞLU AÇIKLADI

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Aladağ ilçesinde yeni dönemde de Yusuf Baş ile seçime gireceklerini duyurdu. İzgioğlu, “Adana’da ilk olarak Pozantı’da mevcut Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çay’ın adayımız olduğunu açıklamıştık. Şimdi de ikinci olarak Aladağ Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Baş’ın tekrar adayımız olduğunu kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. 2009 yılından beri Aladağ ilçemize onurla hizmet eden Sayın Yusuf Baş, başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken, takdir edilen bir isim olmuştur. Hizmet dönemi içerisinde halkla kucaklaşan, hizmet sevdası eksilmeyen, teşkilatlarımızla uyum içinde çalışan Yusuf Baş, inanıyorum ki yeni dönemde de tekrar Aladağlı hemşehrilerimize hizmet etme şerefine nail olacaktır” dedi.

AKP’NİN YAPTIĞI ZALİMLİKTİR

İl binasında düzenlenen törende, MYK Üyesi Metanet Çulhaoğlu, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Ülkü Ocakları Başkanı M. Ali Arslan, ilçe başkanları, partili belediye başkanları da hazır bulundu. MYK Üyesi Çulhaoğlu, törendeki konuşmasında AKP’nin kendisini ‘muhafazakar demokrat’ olarak tanımladığını belirterek “Ancak bunun böyle olmadığını bütün dünya biliyor. En iyi de Adana biliyor. MHP’den 240 bine yakın oy ile seçilmiş belediye başkanı 38 aydır görevine döndürülmüyor. Bu demokratlık değil, adaletsizliktir, zulümdür, zalimliktir” diye konuştu.

UŞAKLARA DERS VERELİM

Milletvekili Varlı ise, Türkiye’nin AKP eliyle büyük bir tehlike ile karşı karşıya bulunduğunu, ülkenin bölünmeye götürüldüğünü anlattı. Gezi Parkı eylemlerinin bizzat Başbakan ve Hükümet tarafından körüklendiğini vurgulayan Varlı “Bakınız bu günlerde Diyarbakır’da bölünme ve federasyonun konuşulduğu konferans yapıldı. Kimse bunu konuşuyor mu? Halkımız hain, sinsi oyunun farkına varmalı” ifadesini kullandı. Varlı, yerel seçimlerin iktidar gücüne erişmek için çok önemli olduğunu kaydettiği konuşmasında “Başta büyükşehirler olmak üzere ilçe belediyelerini kazanmalıyız. Ancak o zaman bölücü zihniyete, Amerikan uşaklarına ders vermiş oluruz. İnşallah bu dersi vereceğiz” dedi.

YUSUF BAŞ YİNE İDDALI

Yeniden aynı görev için aday olan Aladağ Belediye Başkanı Yusuf Baş da, “Bizim ilkemiz hiçbir ayrım ve kayırma olmaksızın partili-partisiz tüm hemşerilerimize eşit hizmet götürmektir. Bizim ilkemiz samimiyet, hizmet ve gayrettir. Allah’ın izni, hemşehrilerimizin ve teşkilatlarımızın desteğiyle Aladağ’da yine açık arayla kazanıp, hizmet kervanını koşturacağız” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından protokol ve partililer Baş’a başarılar dilediler.



1223 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351