Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam663
Toplam Ziyaret1682650

Karaisalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KARSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, seçim sonrası oluşturulan Adana Ticaret borsası (ATB) Başkanı Muammer Çalışkan ve ekibini ziyaret ederek, ‘Hayırlı Olsun’ temennisinde bulundular.

 Başkan Çalışkan ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik eden KARSİAD Başkan Vekili Cavit Namdar, kendileriyle iş birliği içerisinde birlikte hareket etmeye ve desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Namdar, “Geçtiğimiz yıllardA yaptığınız başarılı çalışmaları bu dönemde de olacağına inanıyor, yeni görevinizin başarılar diliyorum” dedi.

 

KARŞILIKLI HEDİYELER VERDİLER

 Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek misafirlerine teşekkür etti. Başkan Çalışkan; “Geçen dönemlerde yapmış olduğumuz  fikir birliğini bu dönemde sürdüreceğiz. Her zaman olduğu gibi yine birlikte hareket edeceğimize inanıyorum. İnşallah bundan sonraki sürecin de  üyelerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu arada Başkan Muammer Çalışkan, il dışında olması sebebiyle ziyaretine gelemeyen KARSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser’e üyeleri aracılığıyla selamlarını iletti.

Ziyaret sonrası ATB Başkanı Muammer Çalışkan, KARSİAD Başkan Vekili Cavit Namdar’a hazırladıkları ‘Çukurova'da Tarım Tarihi’ adlı kitabı hediye etti. Namdar’da Çalışkan’a KARSİAD ambleminin bulunduğu bir saat takdim etti.

Samimi geçen ziyarete ATB yönetim kurulu üyeleri Sabahattin Yumuşak, Hamit Tezcan ile KARSİAD Yönetim Kurul üyeleri, Akif Coşkunoğlu, Abdullah Karasolak, Celalettin Sürme ve Osman Kurdak hazır bulundu.   



789 kez okundu

Yorumlar

di mi sabri?     21/06/2013 09:44

KARSİAD'ın ilçemiz için güzel şeyler yapmasını bekleye bekleye ağaç olduk.
Misafir - s a b r i

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398