Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam562
Toplam Ziyaret1681647

"Sayın Mustafa Turpçu giderayak (ASKİ’ye atanmış) ilçemizin bir pisliğini daha temizleyerek gidiyor. Böyle müdüre can kurban."



Değerli Karaisalı Haber okuyucuları,
ASKİ'ye atanmak için dilekçe veren Karaisalı Orman İşletme Müdürü Mustafa Turpçu, yıllardır temzlenemeyen Çakıt Çayı'nın oluşturduğu girdap içine girerek, atıkları temizledi. Konuyla ilgili olarak fotoğrafları yayınlamak istedik. İşte bu temizlik anının görüntüsü ve bununla ilgili yazdığımız yazı:

"Ve en önemli de suyun battığı yerde oluşan girdap çevresindeki atıklar temizlenmiş. Bildim bileli kirli olan burasını temizleyen kişi de özel bir kişi. Karaisalı Orman İşletme Müdür binmiş bir bota, girdap içinde ve çevresinde ne kadar atık malzeme var ise kendi eli ile tek ek temizlemiş. Evet değerli okuyucularım, Bir müdür ilçemizden gidiyor. Sayın Mustafa Turpçu giderayak (ASKİ’ye atanmış) ilçemizin bir pisliğini daha temizleyerek gidiyor. Böyle müdüre can kurban. Sayın Müdürümüz ile ben karşılıklı oturup bir kez bile görüşmüş değilim, makamında bir çayını içmek bile nasip olmadı. Ama dışarıdan gözlemlediğim kadar, bir proje adamı, hizmet erbabı bir kişiydi. İlçemiz böyle bir değere sahip çıkamadı. İlçem adına çok yazık oldu."


1260 kez okundu

Yorumlar

Mustafa TURPÇU     21/06/2013 15:05

Evet, Adam gibi adam, bu kişi gibi çalışanlara denir. Allah Yolunu Açık Etsin. Proje adamı, Memleketini seven, işinin ehli, daha ne söyleyeyim, Adamı hırpalamak isteyenler utansın. Siyaset üstü düşününce, gerisi teferruat.
Misafir - Sait KANDIRMAZ

cok beklersiniz     20/06/2013 15:16

sayın mazlumların sesi hanfendimisin yoksa nesin hangi mazlumların sesisin cıkarcılarınmı önce bunları yaz bilinki sizin yöneteceginiz birileri gelse dahi emellerinize ulaşamayacaksınız. benden söylemesi
Misafir - şahin

vay vay vay vay alma mazlumunu ahını çıkar ahesli ahesli .     20/06/2013 10:14

karaisalı ilçemiz yeni bir orman işletme müdürüne kavuşuyor şükürler olsun ne kadar güzel .? biri gider biri gelir bu hayat böyle arkadaşlar onun için canınızı sıkmayın giden geleni aratır diye bir söz var biliyormusunz onun için relaxs demeye devam Nasrettin Hoca bir gün cuma hutbesini okuduktan sonra namazı kıldırmak için aşağı inerken birden ayağı kaymış ve paldır küldür yuvarlanmış aşağı. Cemaat koşmuş yardımına hemen: -Aman hocam merdivenden düşerken canınız çok yandı mı? -Hayır, yere düşene kadar hiç canım yanmadı.aynen böyle işte allah yar ve yardımcınız olsun bu ilçe yeni güzel türkiyemin güzel insanlarına kavuşuyor ..saygıar...
Misafir - mazlumların sesi

     20/06/2013 09:22

EY BEN KARAİSALI SEVDALISIYIM DEYENLER KARAİSALININ ÖZ EVLADIYIM DİYENLER KARAİSALIYA GECE GÜNDÜZ ÇALIŞANLARA SES ÇIKARANLAN DÜRÜS YAZI YAZAN KARAİSALININ DÖRT BİR YANINI YAYA KENDİ İMKANLARIYA DAĞLARA ÇIKAN KARAİSALININ FAYDASINA YAZI YAZAN BUNA SES ÇIKARANLAR HANİ KARAİSALI İÇİN BİR PUREÇE UYĞULAYINDA GÖRELİM HERŞEY LAF OLMASIN BURAYI BENİM PURECEMLE YAPILDI DİYE BİL
Misafir - KARAİSALI

hasütlük     19/06/2013 11:24

vay karaisalı vay hakaret zulum derken çalışan amir memuruda rahatsız ettiniz nasıl ulu çinarları yok etiğiniz gibi hatırasıyla anılanaçak olan amire ve memura dokanmaya başladınız neden yetkililerden ses cımıyor
Misafir - vatandaş

     19/06/2013 09:51

Kıymeti sonradan anlaşılacak yaptığı iyiliklerle anılacak
Misafir - iletişimci

merak ettiklerim.     18/06/2013 13:09

Yerköprüdeki o piilikleri temizlemek 150 yıldır bu lçede neden bir babayiğitin akına gelmedi hep merak etmişimdir.
Misafir - SÖgütlü kahve

     18/06/2013 13:37

Orman İŞletme Müdürlüğünü bazı yandaş kesimlere peştah çekse idi şimdi baş tacı idi.Ama bu ilçede dürüstlerde kazanacak.İnacımızı hiç yitirmedik.
Misafir - Ülkücü genç

İlçe SAADET le gülecek     18/06/2013 12:45

AK PARTİ bunun cezasını ilk mahalli seçimlerde kat be kat fazlası ile ödeyecektir bence.Dürüst adamların birer birer harcanmasını bu kalbi temiz MURTÇU kardeşlerim affeder mi sanıyorsurunuz?Müslüm ÖVEÇ kardeşimiz nasıl ki belediye başkanlığını MHP ye kaptırmanın acısını yaşamışsa (ki hala şüpheli) Ünal IŞIK kardeşimizde aynı kaderi yaşayacaktır.BU kez de SAADET PARTİSİ ilçede belediyeyi kazanacaktır.
Misafir - SAADET PARTİLİ

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704