Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam461
Toplam Ziyaret1668103

MHP Adana milletvekili Seyfettin Yılmaz, piknik yapan vatandaşların bulunduğu Seyhan Baraj Gölü çevresinde dolaşırken, AK Partili olduğunu ancak MHP'ye geçmek istediğini söyleyen bir kişiye 3 hilalli rozet taktı


MHP Adana milletvekili Seyfettin Yılmaz, piknik yapan vatandaşların bulunduğu Seyhan Baraj Gölü çevresinde dolaşırken, AK Partili olduğunu ancak MHP'ye geçmek istediğini söyleyen bir kişiye 3 hilalli rozet taktı.

Kanalköprü semtinde oturduğunu ve AK Parti'ye oy verdiğini belirten Muhsin İnce, MHP'li Yılmaz'ı görünce yanına gelerek kendisinin MHP'li olmak istediğini belirtti. İnce gerekçesini de şöyle açıkladı.

"Oy verip iktidar olması için mücadele verdiğim AK Parti hükümeti, yürüttüğü çözüm süreciyle bizleri yaralamıştır. Teröristbaşıyla görüşüp onun istekleri doğrultusunda süreç başlatan bir iktidar istemiyorum. Ülkemin her tarafına altın döşeseler bile artık ne oyumu alabilirler ne de gönlümü. Bu çözüm süreci ve açılım dedikleri şey, vatanımızın geleceği konusunda beni kaygılandırmıştır. Çocuklarımızın Türk bayrağı altında bu kutsal topraklarda yaşaması için ne gerekirse yapmaya hazırız."

MHP milletvekili Seyfettin Yılmaz da, yanında bulunan MHP rozetini İnce'ye taktı, ayrıca hem Türk bayrağı, hem de MHP ablyemli bayrak armağan etti.

Seyfettin Yılmaz, MHP rozetini taktıktan sonra yaptığı konuşmada "Ben Adana'nın tüm bölgelerini böyle çatkapı dolaşıyorum. Çığ gibi büyüyoruz bunu görüyorum ama ilk defa ayaküstü rozet takıyorum. AK Parti iktidarının yanlış politikaları vatandaşlarımızı fazlasıyla rencide ve rahatsız ediyor. Liderimizi ve partimizi son kale olarak görüyorlar" dedi.



764 kez okundu

Yorumlar

     13/06/2013 15:46

İlgi habere yorum yazan hemşehrimiz, imza kısmına ironik bir şekilde ülkücü(idim) yazmış, okuyunca üzüldüm. Değerli kardeşim Ülkücü her zaman ve her şartta Ülkücüdür. Birine kızarak, birilerinin hoşuna gitmek için ülkücü olunmaz. Ülkücülük, bir ideal uğruna ki o ideal, Türk Milletinin yücelmesi, saygınlığının herkes tarafından kabul edilmesidir. Bir siyasi partiye girerek, bir siyasi partiye oy vererek ülkücü olunmadığı gibi genellikle ülkücülerin oy verdiği bir partiye oy vermemekle de ülkücülükten çıkılmaz. Rahmetli Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ beyi anlamak bir ülkücüye yeter. Ne var ki, Başbuğun oğlu olarak dünyaya gelmek de insana ülkücülük kazandırmaz.. Ülkücülük Türk Milletinin varlığını varlık sebebbi saymak,. Ve her ortamda korkmadan, çekinmeden "Ne Mutlu Türküm Diyene!"" diyebilmektir. Oy vermek demokratik hakkımızdır ve kimsenin tekelinde değildir. İnandığımız doğruları hayata geçirmek için tercihimizi ortaya koymaktır.
Misafir - Oğuz Adem SELÇUK

     10/06/2013 13:12

Millet MHP den soğudu.Çünkü AK PARTİ ye stepne olmaktadır.
Misafir - Ülkücü ( idim.)

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436