Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam607
Toplam Ziyaret1681692

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay’a Karaisalı halkı yoğun ilgi göstermiş

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay tarafından basına servis edilen habere göre, Karaisalılar kendisine destek sözü vermiş.

Haber aynen şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay, ilçe gezilerine Karaisalı ile devam etti.

İlçe merkezinde CHP Karaisalı İlçe Başkanı Sabahattin Karabudak, ilçe yöneticileri, partililer ve Karaisalılılar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan CHP’li Akay’ın ilk durağı CHP ilçe binası oldu. Buradaki toplantıda CHP Karaisalı İlçe Başkanı Karabudak, Akay’a destek sözü vererek, “İlçe teşkilatı olarak üstümüze düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.

Akay, ise projeleri ve programı hakkında bilgi verip Adana ve Karaisalı’nın sorunlarına değinip yapmak istediklerini anlattı. Akay, “Artık yeni Büyükşehir belediyeleri yasası gereği il sınırı içindeki tüm ücra köşelere hizmet aktaracağız. Özellikle Karaisalı'da halkın büyük bir çoğunluğu tarım faaliyetiyle uğraşmakta. Ne yazık ki mevcut hükümet ülkemizin tarım topraklarını başka ülkelere satmakta. Adana özelinde tarımın ve çiftçilerimizin durumları gittikçe kötüleşiyor buna dur diyecek olan CHP belediyeciliği olacaktır. Desteklerinizle yönetime geldiğimizde Karaisalı’da özellikle tarım konusu üzerinde durup Karaisalı’yı organik tarım konusunda üst seviyelere çıkarıp büyük ihracatlar gerçekleştirebilir duruma getireceğiz” dedi.

CHP Karaisalı İlçe Başkanı Sabahattin Karabudak ve partililerle esnaf ziyaretlerinde bulunan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay, vatandaşların sorunlarını dinleyip, notlar aldı ve bu sorunlar üzerinde çalışma yapacaklarını söyledi. Karaisalı esnafı ve halkı da Akay'a yoğun ilgi gösterdi."

 

 

 



984 kez okundu

Yorumlar

     04/06/2013 17:33

bu adam kesin kazanr bence.
Misafir - murtçu

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704