Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam655
Toplam Ziyaret1668297

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan “Ramazanoğlu Camimiz yeni sezona yenilenerek girmiştir, tüm Yaylacılarımıza hayırlı olsun” dedi.

Kızıldağ Yaylasında yüzyıllardır yaylacılara hizmet veren ve Kızıldağ Yaylasının adeta sembolü olan Ramazanoğlu Cami, Adana Milletvekili Fatoş Gürkan’ın Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler neticesinde yayla sezonunda tadilatı yapılmış olarak yeni haliyle misafirlerini ağırlayacak.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gürkan şunları kaydetti;

“Kızıldağ Yaylamızın adeta bir sembolü olan ve 16. Yüzyıldan bu yana hizmet veren Ramazanoğlu Cami’miz Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yenilenmiş olup bu yılda manevi dünyamıza hitap etmeye devam edecektir. Yapılan tadilatla Cami iç kısmında ki eski döşeme kaldırılarak yenilenmiş, çatısı ve ahşap minaresi boyanmış olup daha güzel bir görünüme kavuşmuştur. Tüm yaylacılarımıza hayırlı olsun diyor, güzel bir yayla sezonu geçirmelerini diliyorum" dedi.



1334 kez okundu

Yorumlar

     03/06/2013 13:20

Sayın vekilim;Camilere gösterdiğiniz ilgiyi takdirle karşılamamak elde değil.Lakin aynı duyarlılığı bu ilçedeki taş ocaklarına,taş ocaklarının çevreye olan zaralarına da gösterseniz bizleri mutlu ederseniz.Lakin taş ocakları bu ilçenin su kaynaklarına ve geleceğine dinamit koymaktadır.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

     02/06/2013 11:32

çok çok büyüksün sayın ali çopuroğlu
Misafir - sait

VAKIFLAR MÜDÜRLÜĞÜ     01/06/2013 19:12

SAYIN VEKİLİM ÖNCLİKLE YAPMIŞ OLDUĞUNUZ HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDER DEVAMINI DAHA İYİ ŞEKİLDE BEKLERİZ. ALLAH RAZI OLSUN KIZILDAĞ YAYLASINDAKI CAMININ ONARIMI BITTI ELINIZE SAĞLIK. AMA BÜYÜK BİR SORUN VAR SANIRIM GEREK YÖRE HALKI GEREKSE YÖRE SİYESETCİLERİ UNUTTU, RAMAZANOĞLU VAKFI OLAN TAPU SORUNLARINI NE ZAMAN SONUCLANDIRACAKSINIZ. HALK İNANIN COK SIKINTILI GERCI SİZ BİZLERDEN DAHA IYI BİLİRSİNİZ AMA BU KONUYU HALLETMENİZİ BEKLİYORUZ.
Misafir - ERGÜN DEMİR

     01/06/2013 12:57

Sayın milletvekilim başkanımız AYtaç DURAK abimizin hiçbir günahı yok iken 3 yıldır görevden uzaklaştırdınız.Peki ilçe belediyesi hiç adaletli yönetilmiyor.Gelen ödenekler yerinde kulanılmıyor.Emekli eniştelere yegenlere maaş adı altında aktarılıyor.Bunun bir çaresi yok mu? ilçe de 3 yıldır taş taş üstüne konmadı sizin tavsiyenizle Mimar Zihni ilçeye el attı tüm hizmetleri yapıyor.Sizden isteğimiz belediyemzi ya kapatın hiç gereği yok yada görevden alın isterseniz yerine CUmali deliyi atayın ne olursnuz.
Misafir - galalı bir grup seçmen

     01/06/2013 12:46

Güzelim ilçede heykeli dikilecek insanlardan birisi de görevi kötüye kullanmatan babacan durakı hakim karşsına çıkartmayı başarabilen ALİ ÇOPUROĞLU kardeşimizdir.
Misafir - MR_ŞAHİN

Ramazanoğlu vakfı     31/05/2013 22:55

Emeği geçenlerden Allah razı olsun.Halkımızın yaylada ve köyde ekip diktiği arazi ve evleri Ramazanoğlu vakfının veya hazinenindir.Vakıf arazilerinin satımı durduruldu.Milletvekilimiz Bölgemizde açılan TAŞOcakların ormana zarar verdiğni mesleğinden dolayı bizlerden daha iyi bilmektedir.Sorunlaımızı çözecek bilgi beceri ve imkana sahiptir. Sorunları çözdüğünüzde vatandaşın duasını alırsınız
Misafir - mahmut oktay

MAAŞLAR      31/05/2013 19:30

Sevgili belediye çalışanları belediyenin paralarının nereye gittiğini etrafınıza bir bakarsanız görebilirsiniz .Sn .başkanınız Ali ÇOPUROĞLUNA yenildi mağlup oldu dedirtmemek için taşlarını söktüğü iptal olan yollara tekrar kanunları hiçe sayarak devleti zarara uğratma pahasına oralarda geri söküleceğini bile bile zavallı işçilerin maaşınıda vermeden o scak altında boş yere çalıştırıp durmakta sizlerden bu işin takipçisi olmanızı önemle rica ediyorum bu söküp yaptırdıkları yolun tekrar söküleceğini bunuda kendilerini çok iyi bildiğini paraların nerelere boş yere heba olduğu biliniz görünüz takipçisi olunuz. sevgiler
Misafir - Ali ÇOPUROĞLU

     31/05/2013 14:43

Sevgili belediye çalışan kardeşim;siz gerçekten iş yapmasını bilmiyorsunuz.Ya ilçede İbrahim ŞEN Kardeşimiz bir konser versin iyi br reklam yapın Mimar Zİhni de Adanadan otobüsler kaldırsın konser para rekoru kırar neden ona buna yalvarıyorsunuz para para diye elinizdekilerin kıymetini bilin yeter,onu paraya çevirin yeter.
Misafir - yol gösterici seçmen

Bize de bir ablalık yapsan vekilim     31/05/2013 11:34

Sayın vekilim madem her konuyu hallediyorsunuz güzel tşk ederiz.Lakin biz belediyeden 2 aydır maaş alamıyoruz.Ne olursunuz bizimde sorunlarımıza bir el atsanız bize bir ablalık yapsanız.Çünkü çarşı ve pazara borçlarımız arttı.Kimsenin yüzüne bakamaz olduk.Çok tşk şimdiden sayın vekilim.
Misafir - Belediye çalışanı

     31/05/2013 10:08

O zaman Vakıflar Bölge Müdürlüğü yetkililerine sonsuz tşk.ederiz.Allah Razı Olsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü yetkililerinden.
Misafir - Kızıldağ halkı adına

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339