Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam354
Toplam Ziyaret1679473

Orman eski bakanı CHP Adana Büyükşehir Belediye başkanlığı aday adayı Arif Sezer, partisinin Karaisalı örgütünü ziyaret etti. Partili partisiz coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Arif Sezer, Karaisalı Gökhasanlı Köyü’nde öğretmenlik yaptı

 CHP Karaisalı İlçe Başkanı Sabahattin Karabudak ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Arif Sezer, Türkiye’nin bölünme ve parçalanma tehlikesiyle karşı karşıya bırakıldığını söyledi.

Ülkenin birlik ve bütünlüğü için yerel seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan sezer “ Bütün vatandaşlar sağduyu ile hareket etmelidirler. Özellikle seçimlere mutlak surette katılımı sağlamak zorundayız. Bu seçimlerde söz konusu olan siyasi partilerin gelecekleri değil, ülkenin geleceğidir” dedi.

Emperyalistlerin çıkardığı yasa

Yerel Yönetimler Yasası’nın aslında Türkiye’nin şartlarına uygun olmadığını vurgulayan Arif Sezer, bu yasanın emperyalist dayatmalar karşısında çıkarıldığını belirterek “ Bu yasa Adana için, Karaisalı için çıkmamıştır. Bu yasa Fırat’ın öte yakasında gözleri olan emperyalist güçler tarafından çıkartılmıştır. Maksatlı bir yasadır. Bu yasa mademki çıkmıştır bizlere düşen görev bu yasa çerçevesinde birliktelik sağlayarak ülkenin bölünmesini engellemektir” dedi.

Karaisalı bölgenin gözbebeğidir

Karaisalı’nın bölgenin gözbebeği olduğunu belirten Sezer “ Karaisalı bölgenin gözbebeğidir. Çok önemli dama taşlarından biridir. Karaisalı sadece Adana için değil, Çukurova için çok önemli üretim merkezlerinden biri haline getirilebilir. Belediyelerin asli görevlerinden b.iri de kalkınmaya temel hazırlamaktır. Özellikle büyükşehir belediyesi bu özellikleri değerlendirmek zorundadır” dedi.

CHP Karaisalı İlçe başkanı Sabahattin Karabudak ise yaptığı konuşmada “ Karaisalı çok büyük potansiyele sahip bir ilçemizdir. Yeni Yasa çerçevesinde Büyükşehir belediyesinin sağlayacağı olanaklarla makûs talihini kırabilir” dedi.



936 kez okundu

Yorumlar

     31/05/2013 10:29

Bu habere ne denir ki bilemiyrum.İnşalah başarılı olurlar.Cenabı Allah hiçkimsenin emeklerizi zayi etmesin.
Misafir - KADİR

AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613