Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam105
Toplam Ziyaret1684202

Karaisalı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği köy okullarına çocuk oyun parkı kazandırmaya devam ediyor. Kaymakam Hidayet SARI’nın gayretleriyle ilçemiz Bekirli Köyü de oyun alanına kavuştu

 Çevre köylerden taşımalı sistemle gelen birçok öğrenci boş zamanını bu yapılan oyun alanından faydalanarak değerlendirecek.

SARI,  köylerimizin sıkıntılarını vatandaşların ağzından dinlemek üzere yaptığı köy gezileri kapsamında, Bekirli Köyünde yapılan oyun parkında incelemelerde bulundu.

Ziyaretleri esnasında oyun oynayan çocukları görünce yanına toplanan çocuklara şu ifadeleri kullandı:

   ‘‘Çocuklar, bu oyun alanları belki siz çocukların büyük hayalleridir, biz sizlerin bu büyük hayallerini gerçekleştirdikçe sizin gibi mutlu oluyoruz, ama bizimde sizlerden beklediğimiz hayaller var,  ilerde kiminizin doktor,  kiminizin kaymakam olması, yani siz çocukların bu vatana hayırlı bir birey olmasıdır. Annelerinizin, babalarınızın, bizlerin bu hayallerinin gerçekleşmesi için siz çocukların derslerine çok iyi çalışması gerekir. Ben sizlerin koskocaman adamlar olacağına inanıyorum.’’ diyerek çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çocuklar yaptıkları oyun parkından dolayı  SARI’ya teşekkür etti.

 

 



1297 kez okundu

Yorumlar

halep arşın meselesi     30/05/2013 11:26

Ama yok biz zaten dürüst birisini arıyoruz,ne kendisi yemesin ne yakınları ne de yandaşları belediyenin tek kuruşunu yemesin diyorsanız aradığımız öyle bir aday zaten diyorsunuz halep orda ise arşında burda Emmioğlumda Bekirli Köyünde tutup getirelim hep birlikte.Ama söylediğim gibi boğazından haram bir kuruş ne geçmiştir nede geçirtir.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

     30/05/2013 09:27

Emmioğlumu belediye işlerine buşaltırmayın.Çünkü kendisi asla belediyenin bir kuruşunu yemez ve hiçbir yakınına da yedirmez.Onun için seçilme şansı yoktur.Bizim ilçe çünkü çok çok dürüst birisini kolay kolay kabul etmez.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

başarı     30/05/2013 08:16

aslında belediye başkanı kerim bey olmalı dürüst mert ve çalışkan girişimci
Misafir - ali

     29/05/2013 13:55

Bekirli Köyü Muhtarı Kerim KÜÇÜKYÜCEL bu ilçe köyleri içerisinde hizmet rekorunu kırmak üzeredir.Birisi kendisini tutsun yoksa kendisi hizmette sınır tanımayacaktır.Yolu açık olsun.Allah tüm köylere böylesi çalışkan muhtarlar nasip etsin.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

maşallah atom karınca     29/05/2013 13:52

Gene gene her zaman olduğu gibi Sayın Kaymakamımıza Allah Razı Olsun diyoruz.Ve iyiki bu ilçede var diyoruz.Hala halaaaaaaaa halaaaaaa ilçedeki kurumlar yan gelip yatarken kendisi 24 saat bu ilçeye feda etmiştir.Bu ilçe böylesine bir atom karıca görmemiştir.
Misafir - murcistan halkı adına

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351