Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam486
Toplam Ziyaret1668128

CHP Adana Büyükşehir Belediye başkan Aday adayı Orman eski Bakanı Arif Sezer Türk-İş’i ziyaret ederek Bölge Başkanı Edip Gülnar ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

 

Sezer’’Ecevit’in emeğe sağladığı haklar tek tek ellerinden alınıyor’’

Türk-İş’i ziyaretin de konuşan Sezer 1963 yılında CHP Hükümetinin ve o dönem Çalışma Bakanı olan Bülent Ecevit’in sendikaların önünü açan ve emekçiden yana çıkartılan yasaların özellikle AKP iktidarı tarafından gasp edildiğini belirterek’’AKP taşeronlaşmanın önünü açarak sendikaları işlevsiz hale getirmeye ve emekçileri açlık sınırı altında yaşamaya zorlamaktadır’’dedi

Türkiye işçi sınıfının Türkiye’deki en güçlü örgütü olan Türk-İş’in Seyfi Demirsoy’la başlayan emek mücadelesini her zaman yakından takip ettiğini belirten Arif Sezer’’Ben Bakanlığım süresince Rahmetli Başbakanımız Ecevit’le birlikte her zaman emekçilerin yanında olduk eğer Örgütüm bana Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylık görevini verirse Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP’ye kazandıracağıma inanıyorum ve seçilmem halinde geçen dönemlerde olduğu gibi Belediye başkanlığım döneminde de emeğin ve emekçinin yanında olacağımdan kuşkunuz olmasın ‘’dedi.

Siyaset hiçbir zaman geçim kaynağım olmadı

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Arif Sezer konuşmasının sonunda’’Ben siyaseti her zaman halka hizmet için bir araç olarak gördüm ve siyaseti bir geçim aracı olarak görmedim, siyasi yaşamım boyunca buna Orman Bankalığım dahil olmak üzere arkamda şaibe yaratacak, yada konuşulacak hiç bir kirli işim olmadı, işte bu nedenle halka hizmet hakka hizmet diyerek bu yola çıkıyorum ‘’dedi.

Türk-İş Bölge Başkanı Edip Gülnar ise Sezer ’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’Siz çok dürüst bir siyasetçi,işçi ve emekçi dostu olan rahmetli Bülent Ecevit’le çalıştınız bu nedenle sizinde aynı dürüstlük içerinde olduğunuzu biliyoruz ve Ecevit gibi emekçi dostu olmaya devem edeceğinize inancım tamdır,bu nedenle size hayırlı olsun dileklerimle çıktığınız bu zorlu yolda ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım hayırlı olsun diyoruz’’dedi.



823 kez okundu

Yorumlar

Yürüyelim Abi!     28/05/2013 17:45

Gaffar ÖZDEMİR,zaten yükünü tutmuş bu tarafta.Biraz da ahirete çalışsın bence.Siyasetle biraz da gariban ve isimsiz kişiler uğraşsa ne olur sanki?
Misafir - Kaplan Toros

FLAŞ FLAŞ FLAŞ ELEMAN ARANIYOR     28/05/2013 16:57

NERDE BU KİŞİLER -KURTLAR-KUŞLAR-ASLANLAR-KAPLANLAR-FOSİLLER-GORİLLER-KAPLUNBAĞLAR VE NİCELERİ NERDE BU KARAİSALIYI KURTARACAK ADAM TEK KURTARACAK KİŞİ VARSA GAFFUR ÖZDEMİR ONUN DIŞINDA KARAİSALIYI YÖNETECEK KİMSE YOKTUR ONUN İÇİN GELECEĞİMİZİ NBELEDİYE BAŞKANI GAFFUR ÖZDEMİR -HERKESİN DİKKATİNE DUYURULUR .GAFFUR BELEDİYE BAŞKANIMIZA 1-KORUMA -1-ŞÖFÖR- ARANAMAKTADIR BAŞVURULARIMZ ÖZDEMİR KIRTASİYEDEN YAPILMAKTANDIR SON BAŞVURU TARİHİ :17-06-2013 PAZARTESİ GÜNÜ KADAR YAPILMASI GEREKMEKTEDİR NOT: SİĞORTA+2.500 MİLYAR MAAŞŞI VARDIR BU KONUYU LÜTFEN DİKKATE ALALIM...BELEDİYE BAŞKANIMIZA LÜTFEN DESLEYELİM ....
Misafir - ÖZDEMİR KIRTASİYE

KURLAR KUŞLAR     28/05/2013 15:48

KARAİSALIMIZDA TEK BELEDİYE BAŞKANI VARSA O GAFFAR ÖZDEMİR .
Misafir - DAĞLAR SORSAM DERDİM OLMAZ

     28/05/2013 09:08

anlamadığım birisi bana dese ki ya osman gel karaisalıya seni başkan yapalım deseler.önce bir aynaya bakarım ben bu işi yapabilirmiyim?hadi aday oldum acaba osman sen kaç oy alırsın diye kendime sorarım.SOnra da kendi kendime osman akıllı ol derim kendi kendime..peki bu koca koca insanlar kendilerine akıllı ol demiyorlar mı?
Misafir - akılsız osman

JAMBON KIZARTMASPOR     27/05/2013 21:18

Boşuna uğraşıyor kazamaz.CHP oylarını böler...DSP,belediyecilikte fazla başarısı olmayan bir partidir.Bence emekliliğinin keyfini çıkarmalı...
Misafir - LAEDRİ

HERKES SİZİN GİBİ OLSA     27/05/2013 17:01

Ecevit jkadar temiz, Ecevit kadar dürüst olduğunuzu biliyoruz. Keşke tüm siyasiler sizin gibi olsa Sayın Bakanım. İnşallah aday olursunuz.Karaisalı sizin arkanızda durur.
Misafir - sami

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339