Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam618
Toplam Ziyaret1684715

Karaisalı’nın, Adana’nın önemli ilçelerinden biri olduğunu ve sürekli geliştiğini kaydeden Vali Coş, devlet kurumlarının hizmet için var olduğunu, ilçenin sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

                                     
Vali Coş, Karaisalı’da muhtarlarla bir araya geldi
                                                              

 
 İlçe merkezinde gerçekleştirilen buluşmaya Vali Hüseyin Avni Coş’un yanı sıra Pozantı Kaymakamı Kürşat Özdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Zeki Koçberber, Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak, Karaisalı İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Coş, vatandaşlar ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karaisalı’nın, Adana’nın önemli ilçelerinden biri olduğunu ve sürekli geliştiğini kaydeden Vali Coş, devlet kurumlarının hizmet için var olduğunu, ilçenin sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.


Vatandaşların dile getirdikleri talepleri de dinleyen Vali Coş, imkanlar dahilinde, tüm sorunların çözüleceğini söyledi. Vali Coş, ziyaret sonrasında engelli Mustafa Gülen ile de görüşerek sohbet etti.



935 kez okundu

Yorumlar

     28/05/2013 09:31

Sayın kaymakamımız son yıllarda ilçemize yaptığınız o kadar olumlu manada yaptığınız hizmet varki bu hizmetleriniz neticesinde de bu halk sizi bağrına bastı.Lakin ilçe halkının şu an en büyük sorunu taş ocakları ve ilçe sularının ilerde zamanla tehlike altına girmesidir.Suyun önemi konusunda şimdi uzun uzun vaaz vermek haddim değildir lakin susuz bir dünya ve suyu kurumuş bir ilçeyi de düşünmek dahi istemiyorum.ilçe halkının bu taş ocağı sorununu el atarsanız ilçe halkının gönlündeki değeriniz kat be kat artacaktır.Çünkü bu halk sizi çok seviyor ve güveniyor.Bu işi sadece siz çözebilirsiniz.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

SU HAYATTIR HAYATIMIZI ELİMİZDEN ALMAYINIZ     27/05/2013 11:58

Sayın Valim bu ilçede yeteri kadar taş ocağı olduğu halde yeni yeni taş ocaklarına ruhsatlar verildiği haberini duymaktayız.Sayın valim su demek hayat demektir,medeniyet demektir.Suyun olmadığı bir dünya düşünülebilir mi?Asla düşünülemez.Peki yeni açılacak olan taş ocakları ilçenin kaderini değiştirecek.İLçenin temeline dinamit koyacak bunu nasıl göremiyorsunuz?Bu halk ilçede çalmadık kapı bırakmadı ama tüm kapılar yüzüne kapanmıştır.SOn çare son ümidimiz sizsiniz.Size güveniyoruz sayın valim.ŞU taş ocakları işine bir el atarsanız bu halkı memnun ve mutlu ederseniz.Çünkü bu halk valisine güvenmeyipte kime güvenecek.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

su ve hayat     26/05/2013 18:53

Sayın valim sağolsun .Halkımız umarım sayın valimize taş ocaklarının ,özellikle Karaisalı merkez ilçenin kurulu olduğu yerleşim yeri Hasan dağının eteklerinde sağlı sollu açılan ve yetmedi açılacak taş ocalarının ilçeyi yaşanamaz hale getirdiğin/getireceğinii açık yüreklilile anlatmışlardır. sayın valim yardımlarınız için sağolun.
Misafir - mamut oktay

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351