Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam834
Toplam Ziyaret1682821

MHP MİLLETVEKİLİ SEYFETTİN YILMAZ, MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ’NİN 25 MAYIS TARİHİNDE ADANA’DA YAPACAĞI ‘VATAN’ MİTİNGİNE ÇAĞRI İÇİN 5 GÜNDE BİNLERCE KM. YOL KATETTİĞİ BİLDİRİLDİ.

MHP’li Yılmaz, merkez ve taşra ilçelerine bağlı köylerini karış karış gezerek AKP iktidarının çözüm sürecinin içyüzünü ve risklerini hemşerileriyle paylaşıyor ve partisinin bu sürece neden karşı olduğunu izah ediyor.

Çözüm sürecini,  çözülme ve teslimiyet süreci olarak değerlendiren Yılmaz,  “ PKK terör örgütünün ihanetine ve iktidarın teslimiyete karşı en kararlı, dik ve onurlu duruşu gösteren Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, 25 Mayıs tarihinde Adana’da hemşerileriyle buluşacak ve Türk milletinin duygularını tüm dünyaya haykıracaktır.  Torosların zirvelerinde ve eteklerinde yaşayan, Çukurova’nın kızgın topraklarında geçim arayan sizlere millet kavramını unutturmak ve milli değerlerimizi yok etmek isteyenlere karşı birbirimize sıkı sıkı sarılıp tek yürek olarak karşı durmalıyız. Bu nedenle milli değerlerimizin korunması ve yaşatması için Anadolu seferine çıkan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye sahip çıkmalı onun arkasında durmalıyız. Hepinizi 25 Mayıs tarihinde yapılacak olan ‘Vatan’ mitingine davet ediyorum” Şeklinde konuştu.

TBMM çalışmalarına ara vererek Adana’yı mesken tutan,  merkezdeki mahalle gezilerinden sonra Pozantı, Aladağ, Kozan, İmamoğlu ve Karaisalı’nın köylerini karış karış gezerek hemşerileriyle buluşan MHP Adana milletvekili Seyfettin Yılmaz, “ Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyetinin son kalesi olarak MHP kalmıştır. Bugün Türk bayrağının ötelendiği,  Türk milleti mefhumunun kaldırılmak istendiği, vatan için can verenlerin değil de vatana kast edenlerin el üstünde tutulduğu bir dönemi yaşıyoruz. Ülkemizin bu manzarası yüreğimizi sızlatıyor, vicdanlarımızı kanatıyor. Atatürk’ün gençliğe hitabesinin suç sayıldığı ancak pkk paçavralarının ve pkk terör örgütüne desteğin suç olmaktan çıkarıldığı, hukuksuzluğun almış başını gitmiş bir dönemi yaşıyoruz. Bu acı duruma son vermek, devletimizin ve milletimizin birlik ve bütünlüğünü koruma adına yaptığımız mücadeleye destek veren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” Dedi.

Ziyaret ettiği ilçe merkezleri ve köylerde vatandaşlardan büyük destek alan, mitinge gelme konusunda da söz alan MHP’li Yılmaz, “Adana hemşerisi Devlet Bahçeli’yi büyük bir özlemle beklemektedir. Liderimizle beraber Çukurova’da sel olup akacağız ve tüm dünyaya Tür milletinin asil duruşu göstereceğiz” Dedi.



775 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398